“Klondaika” ierīkojusi pirmo elektromobiļu uzlādes staciju Salaspilī 5

 

Foto: Publicitātes attēls

Klondaika | 19.decembris 2016 13:10

Domājot par videi draudzīgu transportlīdzekļu izmantošanu un gaisa piesārņojuma samazinājumu, kā arī Salaspils autovadītāju un pilsētas garāmbraucēju ērtībām, izklaides un atpūtas vieta “Klondaika” ierīkojusi pirmo Elektromobiļu uzlādes staciju Salaspilī – Maskavas ielā 9A.

“Elektromobiļi kļūst arvien pieprasītāki – piemēram, ja pāris gadus atpakaļ Latvijā tika reģistrēti līdz 10 elektromobiļiem, tad jau aizvadītajā gadā to skaits ir sasniedzis pāri 200. Tāpēc, reaģējot uz šo straujo tendenci, tostarp mūsu klientu interesi, mēs, kā inovatīvs un mūsdienīgs uzņēmums, esam spēruši soli pretī zaļo tehnoloģiju ieviešanai “Klondaikas” tīklā. Tā ir iespēja vienlaikus popularizēt ekoloģisku dzīvesveidu, kā arī mazināt atkarību no importējamās degvielas,” stāsta izklaides un atpūtas vietu tīkla “Klondaika” mārketinga direktors Aleksejs Krivcuns.

Jaunatvērtā elektromobiļu uzlādes stacija Salaspilī ir viena no retajām elektromobiļu uzlādes stacijām Latvijā, jo līdz šim “zaļo” degvielu var uzpildīt vien aptuveni desmit vietās visā valstī. Salaspils uzlādes stacija ir pievilcīga arī dēļ tās atrašanās vietas. Kamēr tiek veikta elektromobiļa uzlāde, to vadītājiem ir lieliska iespēja brīvo laiku pavadīt blakus esošajā izklaides un atpūtas vietā “Klondaika”, kur bārmenis šoferīšiem pagatavos gardu kafiju.

Elektromobiļu uzlādes stacija nodrošina vienlaicīgi divu elektromobiļu vai “Plug-in” hibrīda elektromobiļu uzlādi ar nominālo jaudu līdz 22kW. Lai veiktu elektromobiļa uzlādi, nepieciešams izmantot atbilstošus jaudas uzlādes kabeļus. Salaspils elektrostacijā līdz pilnīgam uzlādes līmenim ir iespējams uzlādēt elektromobiļus 4 stundu laikā, taču atkarībā no elektromobiļa tipa, komplektācijas un “Pug-in” hibrīda, šo laiku var saīsināt līdz pat 2 stundām.

“Nodrošinot brīvi pieejamas elektromobiļu uzlādes stacijas, tiek aktualizēta elektromobiļu izmantošana Latvijā, kas savukārt nodrošina ne tikai videi draudzīgu dzīvesveidu, bet arī mazina transporta sistēmas atkarību no naftas, kā arī veicina inovatīvu tehnoloģiju izmantošanu transporta nozarē. Arī turpmāk, nākotnē, izklaides un atpūtas vietu tīkls “Klondaika” plāno paplašināt elektromobiļu uzlādes staciju skaitu, nodrošinot klientiem šāda veida pakalpojumus savās filiālēs,” atklāj A. Krivcuns.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Koļa 20.decembris 2016 10:16
3 0 Atbildēt

Kamēr uzlādē auto var izlādēt maku automātos! Laba stratēģija/1

Kanibaals 20.decembris 2016 20:58
2 0 Atbildēt

atpūtas vietu tīkls “Klondaika” :D

Reāli tur ir zīmē tikai klientiem, tātad nekāda uzlāde, ja pie šiem nepaspēlē savu naudu.

Experc 21.decembris 2016 4:52
1 0 Atbildēt

Tas ir speciāli, lai klients paspēlētu uzlādētu auto.

Kas būs, ja cilvēks zaudēs savu auto, bet tas nav uzlādēts?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 10

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 

Porsche Panamera sasniedz trešo paaudzi (+ FOTO)

Sportiskais modelis ir apritē jau 15 gadus, laiks jaunās paaudzes uznācienam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti