Aktīvās atpūtas un sporta izstādes Ķīpsalā iestartēs pavasari!

 

Foto: Publicitātes attēls

BT 1 | 14.marts 2017 13:56

No 24. līdz 26. martam ar aktīvās atpūtas un sporta izstādēm „Atpūta un sports 2017”, „Medības un makšķerēšana 2017”, „Motocikls 2017” un „Baltic Boat Show 2017” Ķīpsalā tiks iestartēts pavasaris!

Velosipēdi, motocikli, jahtas, laivas, preces sportam un tūrismam, makšķernieku un mednieku piederumi – teju viss, lai sagatavotos gada siltākajai sezonai!

Sportisti, ceļotāji, atpūtnieki, motobraucēji, mednieki, copmaņi, laivotāji un visi aktīvās atpūtas piekritēji ir aicināti uz Ķīpsalu. Katrs atradīs ko vērtīgu – vai tā būtu informācija, pirkums vai vienkārši izklaide visai ģimenei. “Šogad pirmoreiz, līdztekus izstādes ekspozīcijai, norisināsies arī “Fitnesa dienas Ķīpsalā”. Interesenti bez papildu maksas varēs apmeklēt lielisku profesionāļu vadītas lekcijas, kā arī piedalīties dažādos sporta klubu izmēģinājuma treniņos. Neaizmirsti mājās sporta tērpu!” norāda “Atpūtas un sports” projekta vadītājs Mārtiņš Druvkalns.

Turpat 200 uzņēmumu no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Nīderlandes, Lielbritānijas, Ķīnas un Vācijas apmeklētājiem prezentēs savus produktus – sākot no sporta apģērbiem, apaviem un inventāra līdz pat transporta līdzekļiem braukšanai pa zemi un ūdeni. Jaunums izstādē – biokinētisks trenažieris muguras stiprināšanai „Freespine”, kas ieguvis bronzas medaļu Vispasaules izgudrojumu izstādē Ženēvā.

Daudz velosipēdu visām gaumēm!
Ja vasaru vēlies iesākt ar jaunu braucamo, tad varam tevi iepriecināt – šogad izstādē „Atpūta un sports” velosipēdu klāsts būs īpaši plašs! Visdažādāko modeļu braucamos ikviena gaumei un vajadzībām piedāvās “Veloprofs”, “Sportland”, “Elkor”, “My Sport”, “X-sports” un citi. Pirmoreiz izstādē velosipēdus prezentēs arī kreatīvais Latvijas uzņēmums „Tru Fix Kru”. Ja braucamais jau ir un esat gatavi doties velobraucienā, tad atliek tikai noskaidrot, kurp! Te lieti noderēs kartes ar jaunākajiem velomaršrutiem, ko par izdevīgām cenām piedāvās karšu izdevniecība “Jāņa sēta” un Latvijas Kempingu asociācija.

Īpaši medniekiem un makšķerniekiem
Iecienītajā copmaņu un mednieku tikšanās vietā – izstādē „Medības un makšķerēšana” – varēs uzzināt par jaunāko makšķerēšanas inventāru un piederumiem, kā arī atrast visu nepieciešamo, lai papildinātu savu makšķerēšanas piederumu klāstu. “Eholotes.lv” stendā varēs konsultēties ar spiningošanas ekspertiem Mārtiņu Balodi, Kristiānu Godiņu un saņemt noderīgus copes padomus. Arī „Maver” pārstāvis Baltijā, Lietuvas kompānija „Baltic Fishing”, makšķerniekus pārsteigs ar plašu sortimentu. Savukārt tiem, kas vēlas ķert lielo zivi ne tikai Latvijas ūdeņos, „Meripessa” piedāvās makšķerēšanu un jauku atpūtu Somijā.

Arī medniekus izstādē gaidīs plašs medību ieroču piedāvājums: optika, nakts redzamības iekārtas, medību aksesuāri, apģērbs un aprīkojums medību saimniecībām. Tostarp pirmo reizi tiks prezentēti ekskluzīvi „Marco Knives” naži no Lietuvas, un katram nazim ir sava pazīšanas zīme un reģistrācijas numurs! Savukārt “www.lynxgear.lv” prezentēs jaunu ASV zīmolu produkciju: DMT dimanta galodas, „Camillus” un „Cuda” nažus un instrumentus.

No SUP dēļiem līdz jahtām – viss atpūtai uz ūdens!
Šogad “Baltic Boat Show” bagātīgāk nekā iepriekš būs pārstāvēts ūdenstransports un to rezerves daļas. Līdzās pašmāju ražotāju piepūšamajām un airu laivām izstādē interesenti varēs iepazīties ar pasaulē vadošo motorjahtu, kuteru un motorlaivu ražotāju produkciju. Pirmoreiz izstādē piedalās „Alter Baltic” no Igaunijas, „Valtine”, „Vetagra” un „Nave” no Lietuvas. Izstādē varēs apskatīt vienu no pasaules vadošo jahtu ražotāja “Absolut Yachts” modeļiem Fly 50, kura izraisīja lielu rezonansi Diseldorfas laivu izstādē.

Ķīpsalā varēs uzzināt arī par SUP dēļošanu un iegādāties visu nepieciešamo inventāru, ko prezentēs „supadventures.lv”, „Laivu Nams” un „Red Paddle Co”. Savukārt, ja peldēt ar SUP dēli gribas, bet pārliecība par prasmēm nav, tad „Baidarių centras” iesaka izvēlēties absolūtu jaunumu – SUP dēli ar velosipēdam līdzīgu stūri. Ar to pārvietoties būs viegli pat iesācējam!

Motocikls. No pagātnes līdz mūsdienām
Izstādes „Motocikls” dalībnieki ir sarūpējuši gan jaunākos motociklu, motorolleru un kvadriciklu modeļus, gan arī stilīgus apģērbus un aksesuārus. Starp jaunumiem būs dāmu iecienītais zīmols „Harley-Davidson”, kas iepazīstinās ar jaunajiem Road King Special un sportiskajiem Sportster® modeļiem. Savukārt franču zīmols „Mash”, kas iedvesmojies no 70. gadu motobraucēju stila, pirmo reizi Latvijā parādījās pērn, patīkami pārsteidzot pat pieredzējušus motofanus. Šogad izstādē būs aplūkojami tā jaunākie modeļi Euro 4. „Mash” pārstāvis Batijā „Dude Bikes” jebkuram pirkumam izstādes laikā sola 10 % atlaidi!

Ne mazums pozitīvu emociju un nostalģijas sagādās biedrības „Retromoto” ekspozīcija, kas veltīta motociklu vasarai „iz kolhozu laikiem”. Toreiz jaunieši, lai laistu uz copi, vizinātu skuķus un kaitinātu omi, par labu atzina arī „minneles” un „kavrus”.

Pirmoreiz – Fitnesa dienas Ķīpsalā!
25. un 26. martā izstādē “Atpūta un sports” norisināsies Fitnesa dienas Ķīpsalā. Būs interesanti gan amatieriem, gan arī tiem, kas ar sportu ir uz “tu”. Ikviens 25. martā ir aicināts uz atklātām lekcijām par aktuālām tēmām aktīvā dzīvesveida piekritējiem, ko vadīs pieredzējuši speciālisti. Kā pareizi pievērsties sportošanai? Kā atkopties pēc sporta traumām? – šie ir tikai daži jautājumi, uz kuriem Fitnesa dienās Ķīpsalā tiks rastas atbildes, savukārt 26. martā ikviens interesents ir aicināts piedalīties daudzveidīgās atklātās fitnesa nodarbībās, tai skaitā bodyArt un CrossFit iepazīšanās treniņos, ko vadīs sporta klubu „Atlētika”, „bodyArt” un „CrossFit” treneri. Detalizētu pasākumu programmu skatiet šeit: www.bt1.lv/sports/images/fitnesa_diena_as17.pdf

Turi īkšķus par sportistiem!
Jau ierasti Ķīpsalā notiks arī vairākas sacensības. 24. martā norisināsies Latvijas Neredzīgo sporta savienības Latvijas čempionāts klasiskajā spēka trīscīņā un hiphopa deju sacensības, bet 25. martā – Latvijas čempionāts svaru stieņa spiešanā guļus uz atkārtojumu skaitu. Savukārt 26. martā Ķīpsalā satiksies spēcīgākie Latvijas un Baltijas armvrestleri, jo norisināsies Latvijas Armvrestlinga federācijas rīkotā 2017. gada Latvijas kausa posmu sērija. Apmeklētājiem būs lieliska iespēja ne tikai vērot un just līdzi sportistiem, bet arī skatīties paraugdemonstrējumus un pašiem piedalīties dažādās aizraujošās aktivitātēs.

Izstādes „Atpūta un sports”, „Medības un makšķerēšana”, „Motocikls” un „Baltic Boat Show” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Vairāk: www.bt1.lv/sports

Izstāžu darbalaiks:
24., 25. martā 10.00–19.00
26. martā 10.00–17.00

Biļešu cenas:
Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja bez maksas!
Pieaugušajiem – 5,00 EUR
Pensionāriem, invalīdiem, studentiem – 3,50 EUR
Bērniem no 8 līdz 18 gadiem – 3,00 EUR
Īpaši draudzīgs piedāvājums ģimenēm (ģimenes biļete) – 13,00 EUR
(2 pieaugušie + 2 bērni vai 1 pieaugušais + 3 bērni)
Biļetes iepriekšpārdošanā internetā: https://sports-lv.ticketforevent.com/

Autostāvvieta – Eur 4.00

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 12

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 6

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti