"Tolmets" sācis metāllūžņu vākšanas akciju 4

 

Foto: Publicitātes attēls

Nozare.lv | 20.marts 2017 15:06

Latvijā lielākais metāllūžņu pārstrādes uzņēmums SIA "Tolmets" sācis ikgadējo pavasara-vasaras akciju, lai mudinātu Latvijas iedzīvotājus un uzņēmumus aktīvi atbrīvoties no nevajadzīgiem lūžņiem, nododot tos otrreizējai pārstrādei, informējis "Tolmeta" akcijas vadītājs Aleksejs Anaņjevs.

Nododot metāllūžņus to otrreizējai pārstrādei, ne tikai tiek lietderīgi izmantoti materiāli, bet arī ir iespēja iegūt vērtīgas balvas - jaunu automašīnu vai kādu no 20 naudas balvām 200 eiro apmērā.

Lai pretendētu uz kādu no akcijas balvām, līdz 17.septembrim jānodod vismaz 200 kilogramus metāllūžņu kādā no "Tolmets" sadarbības partneru lūžņu pieņemšanas laukumiem, jāsaglabā pieņemšanas-nodošanas akts vai preču pavadzīme-rēķins, kas apliecina šo darījumu, un jāreģistrējas loterijai, kas izdarāms akcijas mājaslapā "Tolmets.lv/akcija".

Akcijas uzvarētāji tiks noskaidroti kopumā 21 izlozē, sākot ar 18.aprīli. Ik nedēļu 20 nedēļu garumā tiks izlozēta kāda no 20 naudas balvām, bet galvenās balvas - automašīnas "Citroen C-Elysee" - ieguvējs tiks uzzināts 18.septembrī.

"Tolmets" apgrozījums 2015.gadā bija 145,282 miljoni eiro, kas ir par 21,5% mazāk nekā 2014.gadā, savukārt kompānijas zaudējumi bija 2,436 miljoni eiro salīdzinājumā ar 2014.gadā gūto peļņu 2,433 miljonu eiro apmērā.

"Tolmets" dibināts 1999.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 284 500 eiro. "Tolmets" īpašnieki ir Jurijs Homutovs (48%), Vladimirs Carkovs (48%) un Roberts Ivanovs (4%).

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
mormonis 21.marts 2017 8:18
2 0 Atbildēt

Visvairāk lēto, smago metālu ir manā dodžā. Jāgriež kopā, sakasīšu 10 biļetes un beidzot tikšu pie mašīnas.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti