Peugeot atklāj jaunā Partner cenas (+ FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

Peugeot | 23.oktobris 2018 19:10

Peugeot ir paziņojis cenas jaunajam Partner modelim, kas nesen ieguva "Gada komercauto" goda nosaukumu. Tā cena sākas no 13 900 eiro. Latvijā jaunie modeļi būs pieejami jau novembra otrajā pusē, bet pasūtījumu jaunā Partner iegādei var noformēt jau tagad.

Populāro komercauto Partner kompānija Peugeot ražo jau vairāk kā 20 gadus. Jaunās paaudzes modelis piedāvā izcilu veiktspēju un komfortu, kas salīdzināms ar mūsdienu vieglajiem automobiļiem. Jaunajam Partner ir raksturīgs proporciju līdzsvars, kura dēļ auto ir ieguvis neliela, izveicīga un kompakta furgona izskatu. Šīs automašīnas īpatnības ir tās spēcīgā priekšdaļa ar augsto un īso motora pārsegu, radiatora režģis ar jaunu dizainu un vertikālu izvietojumu, uz priekšu izvirzītais vējstikls un hromētie „integrētie zobi" priekšējos lukturos. Visam modeļu klāstam dinamiskumu piešķir augstais klīrenss un riteņi, kas izvietoti optimālā attālumā.

Jaunais Peugeot Partner tiek ražots ar divu garumu virsbūvēm – 4,4 un 4,75 m – un ar plašu dzinēju un papildus aprīkojuma klāstu. Kā būtisku jauninājumu varētu minēt pārslodzes indikatoru, kas padara drošu auto piekraušanu, kā arī aizmugures un sānu kameras, kas, autovadītājam manevrējot, parādīs visas aklās zonas. Pirmoreiz šajā segmentā tiek izmantota elektriskā stāvbremze. Turklāt Partner izceļas ar pirmo komerctransportam izveidotu daudzfunkcionālu vadītāja vietu i-Cockpit®, kas garantē vēl nebijušu autovadīšanas pieredzi.

Jaunajā platformā izveidotais Peugeot Partner pārdošanā būs pieejams ar jaunās paaudzes benzīna dzinēju PureTech (jauda 110 ZS) un četriem dažādiem dīzeļdzinējiem BlueHDi ar jaudu no 75 līdz 131 ZS, kurus raksturo zems degvielas patēriņš un neliela CO2 emisija. Izvēlei tiek piedāvātas gan 5 un 6 pakāpju mehāniskās, gan 8 pakāpju automātiskā pārnesumkārba.

Ikviens gribētājs var pasūtīt sev Peugeot Partner ar piemērotākiem raksturlielumiem – piemēram, īpaši bargiem apstākļiem piemēroto pamataprīkojumu GRIP vai TEAM ar garo kabīni, kas ļauj pārvadāt līdz pieciem cilvēkiem. Tiem, kam daudz laika jāpavada automobilī un jāveic lieli attālumi, ir izveidots pamataprīkojums BUSINESS. Visi jaunie Partner tiek pārdoti arī PRO un ACTIVE versijās.

Septembrī Hannoverē jaunais Peugeot Partner ieguva 2019. gada Starptautiskā komercauto godalgu (International Van of the Year 2019) – tas notika vēl pirms modeļa nonākšanas tirgū. Latvijā jaunais Partner būs pieejams no šī gada novembra un jau tagad ir iespējams pieteikties tā iegādei.

Partner PRO pamataprīkojumā tostarp ietilpst:

elektroniskā stabilitātes kontroles sistēma ESP + vilces spēka kontroles sistēma ASR
elektriskie priekšējo durvju stiklu pacēlāji
centrālā atslēga ar tālvadību, kas automātiski bloķējas uzsākot kustību
gaisa drošības spilvens vadītāja pusē
riepu spiediena kontroles sistēma
gaisa kondicionētājs ar manuālo vadību
priekšējie lukturi ar aiztures funkciju (Follow-me Home)
radio, MP3, mobilā telefona brīvroku sistēma (Bluetooth), USB izvads

Jaunais Partner PRO versijā tiks piedāvāts par cenu no 13 900 eiro (benzīna dzinējs PureTech, jauda 110 ZS, ar 6 pakāpju mehānisko pārnesumkārbu), versija ar dīzeļdzinēju – no 14 500 eiro (dzinējs BlueHDi, jauda 75 ZS, ar 5 pakāpju mehānisko pārnesumkārbu).

Partner GRIP pamataprīkojumā tostarp ietilpst:

palielināts klīrenss
optimizēta vilces spēka kontroles sistēma (Advanced Grip Control), kalna bremze ar 5 saķeres režīmiem, liela diametra M+S riepas labākai saķerei ar ceļa virsmu, speciāls kartera aizsargs un pilnizmēra rezerves ritenis
1+2 priekšējie sēdekļi, salona starpsiena (ar lūku garām kravām), saliekams priekšējais pasažiera sēdeklis un darba galdiņš priekšējā pasažiera sēdekļa atzveltnē
elektriskā stāvbremze
12 V ligzda un gaismas diožu izgaismojums kravas nodalījumā, 4 papildus āķi kravas stiprināšanai kravas nodalījumā augšējā daļā
 

Jaunais Partner GRIP versija tiks piedāvāts par cenu no 15 100 eiro (benzīna dzinējs PureTech, jauda 110 ZS, ar 6 pakāpju mehānisko pārnesumkārbu), dīzeļdzinēja versija – no 15 700 eiro (dzinējs BlueHDi, jauda 75 ZS, ar 5 pakāpju mehānisko pārnesumkārbu).

Partner ACTIVE pamataprīkojumā tostarp ietilpst:

·         sānu bīdāmas durvis labajā pusē

·         priekšējie miglas lukturi ar pagrieziena rādītāju funkciju

·         elektriskā stāvbremze

kruīzkontrole ar ātruma ierobežojumu
·         radio ar 8 collu skārienekrānu, Apple CarPlay, Android Auto, USB izvadu un mobilā telefona brīvroku sistēma (Bluetooth)

Jaunais Partner ACTIVE versija tiks piedāvāts par cenu no 15 600 eiro (benzīna dzinējs PureTech, jauda 110 ZS, ar 6 pakāpju mehānisko pārnesumkārbu), dīzeļdzinēja versija – no 16 200 eiro (dzinējs BlueHDi, jauda 75 ZS, ar 5 pakāpju mehānisko pārnesumkārbu).

Partner BUSINESS pamataprīkojumā tostarp ietilpst:

īpaši efektīva skaņas izolācija, kas nodrošina braukšanas laikā tādu klusumu salonā, ar ko nevar konkurēt neviens komercauto
comfort sēdekļi
gaisa kondicionētājs ar manuālo vadību
aizmugures un sānu skatu kamera
elektriskā stāvbremze
·         radio ar 8 collu skārienekrānu, Apple CarPlay, Android Auto, USB, un mobilā telefona brīvroku sistēma (Bluetooth)

kruīzkontrole ar ātruma ierobežojumu
priekšējā loga tīrītāji ar lietus sensoru un dienasgaismas lukturi ar apgaismojuma sensoru
 

Jaunais Partner BUSINESS tiks piedāvāts par cenu no 17 000 eiro (benzīna dzinējs PureTech, jauda 110 ZS, ar 6 pakāpju mehānisko pārnesumkārbu), dīzeļdzinēja versija – no 18 600 eiro (dzinējs BlueHDi, jauda 75 ZS, ar 5 pakāpju mehānisko pārnesumkārbu).

Partner TEAM

PEUGEOT Partner Team ar garo kabīni izceļas ar sēdekļu moduļsistēmu, kas paredzēta līdz piecu cilvēku pārvadāšanai. Ja ir nepieciešams, otro sēdekļu rindu varēs salocīt, nobīdīt pie starpsienas un līdz ar to palielināt kravas nodalījumu. Papildus tam starpsienā ir lūka garu kravu pārvadāšanai.

Modeļa bāzes komplektācijā ietilpst daudzfunkcionālā vadītāja vieta i-Cockpit®. Tā apvieno kompaktu stūri, lielu 8 collu skārienekrānu un mēraparātu bloku, kura rādījumiem var sekot līdzi, nenovēršot uzmanību no ceļa. Komercauto kategorijai nebijušās ērtības ļauj izmantot jauno Partner kā mobilu biroju. Pateicoties speciālajai BUSINESS versijas skaņu izolācijai, Jūs varēsit zvanīt pa tālruni mierā un klusumā, Jums nevajadzēs atvienot viedtālruni no bezvadu lādētāja. Regulējamajam galdiņam, ko var fiksēt jebkurā Jums ērtā stāvoklī, ir 230 V kontaktligzda un to var izmantot kā galdiņu datoram. Multi-Flex sēdeklī var novietoties līdz trīs pasažieriem, tā atzveltne ir salokāma, ja ir nepieciešams palielināt kravas nodalījumu.

Jaunais Partner TEAM tiks piedāvāts par cenu no 14 900 eiro (benzīna dzinējs PureTech, jauda 110 ZS, ar 6 pakāpju mehānisko pārnesumkārbu), dīzeļdzinēja versija – no 16 500 eiro (dzinējs BlueHDi, jauda 100 ZS, ar 5 pakāpju mehānisko pārnesumkārbu).

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO)

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 7

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 5

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 21

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti