Chevrolet pikaps iegūs motoru, kas attīsta 1234 Nm griezes momentu (+ FOTO) 11

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 5.decembris 2018 8:17

Chevrolet atklājis informāciju par jaunās paaudzes Silverado HD pikapu, kas debitēs nākamā gada februārī.

Jaunais Silverado HD kļūs par modernāko modeli markas vēsturē, iegūs integrētos Bedstep pakāpienus un V8 dīzeļdzinēju, kas attīsta 1234 Nm griezes momentu.

No saimes mazākā modeļa Silverado 1500 flagmanis atšķiras radikāli un kopējs abiem ir tikai jumts. Silverado HD izvēlēts maksimāli brutāls un agresīvs dizains, ko pasvītro augstā un taisnā priekšpuse ar divstāvu radiatora resti, vertikālajiem lukturiem un izlocīto motora pārsegu. Augstu novietota arī kravas kaste, tādēļ konstrukcijā ieviesti integrētie Bedstep pakāpieni.

Motoru klāstu veidos benzīna motors, kas darbosies tandēmā ar sešu pakāpju pārnesumkārbu, kā arī 6,6 litru Duramax dīzelis, kas strādā kombinācijā ar Allison 10 pakāpju automātu. Dīzeļdzinējs attīsta 1234 Nm griezes momentu, kas ļāvis palielināt pikapa kravnesību un velkamās piekabes masu. Precīzus datus ražotājs vēl neatklāj, tādēļ atgādinām, ka pašreizējās paaudzes Silverado HD drīkst pārvadāt līdz pat 1466 kg kravas un vilkt līdz pat 9500 kg smagu piekabi vai treileri. 

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 5.decembris 2018 9:02
7 7 Atbildēt

Kas man visvairāk patīk amerikāņu automašīnās, ka ja iznāk jauns modelis, tad uzreiz redzams, ka jauns. Nē tā kā tie eiropiešu ekonomiskie mēsli - uzliek Led lampiņas - un jauns modelis.

viencexperc 5.decembris 2018 9:10
5 6 Atbildēt

p.s.

Tāpēc viņi mokās ar ekonomiskajām problēmām biežāk kā citi.

msh 5.decembris 2018 12:49
5 2 Atbildēt

Vai vai vai - uzlikta cita reste un lukturi, un vuala, jauns!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 50

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 

Uzvaras visur, kur iespējams - Verstapens dominē Ķīnas Gran Prix

"Red Bull" pilots Makss Verstapens svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas piektā posma - Ķīnas "Grand Prix" - pamatsacensībās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti