Chevrolet pikaps iegūs motoru, kas attīsta 1234 Nm griezes momentu (+ FOTO) 11

 

Foto: Ekrānšāviņš

iAuto | 5.decembris 2018 8:17

Chevrolet atklājis informāciju par jaunās paaudzes Silverado HD pikapu, kas debitēs nākamā gada februārī.

Jaunais Silverado HD kļūs par modernāko modeli markas vēsturē, iegūs integrētos Bedstep pakāpienus un V8 dīzeļdzinēju, kas attīsta 1234 Nm griezes momentu.

No saimes mazākā modeļa Silverado 1500 flagmanis atšķiras radikāli un kopējs abiem ir tikai jumts. Silverado HD izvēlēts maksimāli brutāls un agresīvs dizains, ko pasvītro augstā un taisnā priekšpuse ar divstāvu radiatora resti, vertikālajiem lukturiem un izlocīto motora pārsegu. Augstu novietota arī kravas kaste, tādēļ konstrukcijā ieviesti integrētie Bedstep pakāpieni.

Motoru klāstu veidos benzīna motors, kas darbosies tandēmā ar sešu pakāpju pārnesumkārbu, kā arī 6,6 litru Duramax dīzelis, kas strādā kombinācijā ar Allison 10 pakāpju automātu. Dīzeļdzinējs attīsta 1234 Nm griezes momentu, kas ļāvis palielināt pikapa kravnesību un velkamās piekabes masu. Precīzus datus ražotājs vēl neatklāj, tādēļ atgādinām, ka pašreizējās paaudzes Silverado HD drīkst pārvadāt līdz pat 1466 kg kravas un vilkt līdz pat 9500 kg smagu piekabi vai treileri. 

 
Visi komentāri
 
viencexperc 5.decembris 2018 9:02
7 7 Atbildēt

Kas man visvairāk patīk amerikāņu automašīnās, ka ja iznāk jauns modelis, tad uzreiz redzams, ka jauns. Nē tā kā tie eiropiešu ekonomiskie mēsli - uzliek Led lampiņas - un jauns modelis.

viencexperc 5.decembris 2018 9:10
5 6 Atbildēt

p.s.

Tāpēc viņi mokās ar ekonomiskajām problēmām biežāk kā citi.

aigi 5.decembris 2018 16:13
4 0 Atbildēt

Tāpēc US autobūve nav izkāpusi ārpus 20. gadsimta un mokās ar finanšu problēmām.

msh 5.decembris 2018 12:49
5 2 Atbildēt

Vai vai vai - uzlikta cita reste un lukturi, un vuala, jauns!

viencexperc 5.decembris 2018 14:27
1 4 Atbildēt

Eiropieiem pat lukturus maina tikai reizi 10-20 gados, bet reste mainās reizi 20-30 gados. Tas taču baigi dārgi.

Tralala 8.decembris 2018 14:07
0 0 Atbildēt

Ko Tu gribēji pikapam jaunu ieraudzīt??? Kuzavu otrādi ar gŗīdu uz augšu???

msh 5.decembris 2018 12:50
5 0 Atbildēt

Man atkal patīk tas lielais uzraksts priekšā - agrāk lika tādus aizmugurē, jo pikapiem visiem pakaļas vienādas, lai var atšķirt. Kamēr te ir uzcirsta kaut kāda anonīma misene, kura ir tik ļoti savāda, ka jāliek liels uzraksts arī priekšā, lai skatītāji varētu saprast ka kevrolets, a to padomātu ka hujdajs vai toyota.

aigi 5.decembris 2018 16:17
4 0 Atbildēt

Ir redzēti daudz simpātiskāki pikapi, priekša briesmīga, tās ausis...

Var jau būt praktisks bez gala, esošais HD ir daudz simpātiskāks.

msh 5.decembris 2018 23:35
4 1 Atbildēt

Ā, starp citu, ekspert - kā būs ar šo pikapu citiem tirgiem - arābiem būs cita reste, ar uzrakstu "chevrolet" arābu alfabētā?

viencexperc 6.decembris 2018 23:38
0 3 Atbildēt

Nē. Tas taču amerikāņu pikaps.

Ja būtu vācu pikaps, vai zviedru vai franču, tad - noteikti.

Vēl piedāvātu kravas kastē paklājiņu priekš lūgšanām - protams, ka par velti. Apbižosies taču, ja būs jāmaksā...vai sāks brēkt....bailīgi taču.

Malacis 7.decembris 2018 10:06
3 0 Atbildēt

Jauns - droši vien rāmi var pārstādīt vēl no 2000 jiem gadiem, un kā nevar tā nevar drošības testos (pat nacinālajos, nemaz par EU nerunājot) izturēt normālu līmeni - ja būtu ko jaunu uztaisījuši - tad domāju ka problēmu nebūtu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti