VW Touareg īsais tests 32

 
17.februāris 2003 10:57

Tā nu sanāca, ka gadījās pavizināties ar VW jauno džipu. Visu cieņu VW konstruktoriem, beidzot viņi ir uzbūvējuši kaut ko, kas man patīk. Pabraukt nesanāca daudz, bet uz Zaķusalu gan aizbraucu.

Dzinējs šim konkrētajam auto bija 3.2 l 220Zs un automātiskā ātrumkārba. Viena no pirmajām lietām, kas mani pārsteidza bija tas, ka Touareg ir sporta režīms, kas mūsdienās ir ļoti liels retums automātiskajām ātrumkārbām. Ir iespējams pārslēgt ātrumus arī manuāli, ko es diemžēl nepamēģināju. Viens no mīnusiem ir tas, ka ātrumkārba ļoti ilgi "domā" un pārslēdzas ar rāvieniem.

Vispārējais ir OK, izņemot stabilitātes sistēmu, kura darbojas ļoti skaļi un ar nepatīkamiem rāvieniem. Zaķusalas kalniņos VW uzvedās superīgi, visos kalniņos uzbrauca bez problēmām, kaut arī bija slidenas nogāzes. Uz asfalta jutos kā vieglajā auto tikai ar augstaku sēdēšanu. Uzrāviens labs, bet kā jau minēju ātrumi pārslēdzas ar rāvieniem. Mierīgi braucot to nejūt. Šis auto varētu būt ļoti labi piemērots sievietēm. Gribējās izbraukt arī ar 5.0 l dīzeli V10, bet to man negribēja dot, jo tas esot tiko kā piereģistrēts un paredzēts tikai žurnālistiem un pastāvīgajiem klientiem. Bet tas varētu būs interesants "aparāts", jo tam ir 313Zs. Visā visumā forša mašīna, un braucot nav sajūtas, ka tu brauktu ar VW, ko nevarētu teikt par ārini. Par to atgādina ļoti lielas VW emblēmas. Es teiktu, ka X5 un ML mersim ir parādījies nopietns konkurents. Lord_RedFord

 
32 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
64654. viesis 17.februāris 2003 11:38
1 0 Atbildēt

nu Pajero jau ar naf nekads elites klases dzips, darba zirgs tads pats ka LandCruiser, Patrol...

Mana uztvere elite ir BMW X5, MB ML, Gclass, Range Rover, Porshe Cayenne...

64682. viesis 17.februāris 2003 12:43
1 0 Atbildēt

Piekriitu par Eliti peedeejam viesim. Nevajag te gruuzt iekshaa japaanjus, taa ir cita, zemaaka cenu kategorija.

64730. viesis 17.februāris 2003 14:37
1 0 Atbildēt

toties dizains XC90 ir ka ar cirvi izcirsts, ne elegances ne skaistuma...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 11

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti