iAuto aplūko jauno "Toyota C-HR" automobili un prognozē būtiskus pārdošanas rādītājus Latvijā (+ video) 11

 
Māris Ozoliņš, iAuto | 20.novembris 2016 13:59

Pārsteidzošs jauns modelis "Toyota" saimē popularājā mazo apvidus segmentā.

Jaunā „Toyota C-HR” automobiļa galvenie konkurenti tirgū “Nissan Juke”, “Mazda CX-3”, “Honda HR-V” un “Opel Mokka”. “Toyota C-HR” izgatavots uz jaunās platformas TNGA, kas šobrīd tiek izmantots ceturtās paaudzes “Prius” hibrīda ražošanai un līdz 2020.gadam kļūs par pamatu vairāk nekā pusei “Toyota” modeļu.

4,25 m garais, 1,85 m platais un 1,5 m augstais CH-R apveltīts ar kupejveida virsbūvi, augstu plecu līniju un izceltām riteņu arkām.

Pieraksties iAuto YouTube kanāla jaunumiem - abonē šeit >>> te video parādās ātrāk!

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
atrabotka 21.novembris 2016 18:47
6 0 Atbildēt

Normāls ir normāls! Šitais ir kaut kāds visu auto miksējums - hečbeks + mazauto + "krosovera" klīrenss + kaut kāds mistisks kupejas dizains! Formas kā burbulim, bet līnijas, šķautnes un elementi asas kā nazis - gan interjerā, gan eksterjerā! Nu kas tas par cilveku, kam patīk šitāds? :D Neko ne normāli salikt, ne aizbraukt! Pilsētā ar ko vizināties tikai. Bet arī tad ir iespēja nopirkt kādu simpātisku mazauto vai hečbeku, nevis šitādu spoku.

atrabotka 20.novembris 2016 16:20
5 3 Atbildēt

Nezinu, es tādu ērmu nepirku nekādā gadījumā.. Interesants viņš varbūt ir, bet ne skaists, praktisks un patīkams. Bet ko gan es saprotu no mūsdienu autobūves..

Janozaurs 21.novembris 2016 8:34
4 4 Atbildēt

Šie nabagdžipi ļoti populāri Eiropā. Normālus auto atļauties nevar, jo nodokļi dārgi, kā nekā "ekoloģija".

Tāpēc pērk šos sūdus. Salīdzinājumā ar pārējiem golfa tipa autiņiem kuru ir pilna Eiropa, krāniņš pagarinās.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 10

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 6

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti