Jahtas, motocikli, velosipēdi un viss sportam – jau aprīlī Ķīpsalā!

 

Foto: iAuto.lv

BT1 | 22.marts 2016 7:02

No 1. līdz 3. aprīlim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks iecienītās aktīvās atpūtas un sporta izstādes – “Atpūta un sports 2016”, „Medības un makšķerēšana 2016”, „Motocikls 2016” un „Baltic Boat Show 2016”. Izstādes pulcēs visus, kas ir draugos ar veselīgu dzīvesveidu, sportu, mežu, ūdeņiem, videi draudzīgiem velosipēdiem, dzelzs rumakiem un motorlaivām!

Aktīvās atpūtas un sporta izstādēm dalību ir pieteikuši vairāk nekā 140 uzņēmumi, sporta biedrības un asociācijas no Latvijas, Igaunijas, Lielbritānijas, Lietuvas, Somijas un Vācijas, kas piedāvās visu nepieciešamo aktīvam dzīvesveidam, sportam un atpūtai – sākot no makšķerkātiem un velosipēdiem līdz pat jaunākajiem motocikliem un jahtām.

Foto: iAuto.lv

„Vasara ir laiks, ko ikviens vēlas izbaudīt, atpūsties un uzkrāt spēkus jaunam darba cēlienam. Izstādēs ikviens atradīs sev ko noderīgu un interesantu un varēs sagatavoties vasaras sezonai – vai nu tā būs vērtīga informācija, kāds jaunatklājums, izdevīgs pirkums, vai daudzveidīgas un aizraujošas sacensības! Apmeklētāji arī paši varēs piedalīties aizraujošās aktivitātēs un vērot dažādus sporta paraugdemonstrējumus,” stāsta aktīvās atpūtas un sporta izstāžu vadītājs Mārtiņš Refbergs.

Izstādē “Atpūta un sports” ļoti plašs velosipēdu piedāvājums
Iegriežoties Sporta hallē, varēs atrast teju visu nepieciešamo sportam, veselībai un pievilcīgas formas uzturēšanai – sporta apģērbu, apavus, uzturu, savam hobijam nepieciešamo inventāru un saņemt ekspertu konsultācijas. Arī ceļotāji šeit atradīs ko noderīgu savam hobijam – jaunākās kartes, uzzinās par iespējām izīrēt kemperus garākiem ceļojumiem u. C. Plašo velobraucēju saimi šogad priecēs vēl lielāka ekspozīcija ar braucamajiem sportam un izklaidei, visām gaumēm un vecumiem, ko piedāvās vadošie velosipēdu tirgotāji “Elkor”, “Sportland”, “Veloserviss”, “X-Sports” u. C. Dalībnieku saimi papildinās arī Latvijas tirgū jauns spēlētājs – itāļu uzņēmums “BOTTARI Baltic”, kas ir viens no līderiem auto un velosipēdu aksesuāru tirdzniecībā Eiropā. Uzņēmums prezentēs zīmolu “Good Bike”, “Legnano” un “Fondriest” velosipēdus un plašu aksesuāru klāstu. Pirmoreiz izstādē piedalīsies arī uzņēmums “Evelo”. Savas braukšanas prasmes varēs izmēģināt Sporta hallē pārvietojamā BMX trasē, kādu, starp citu, izmanto pats Māris Štrombergs!

Augstāk, tālāk, ātrāk... Un skaistāk!
Ķīpsalā šajās dienās valdīs īsti sportisks gars un azarts, jo līdzās ekspozīcijai notiks arī vairākas sacensības. Neapšaubāmi 1. aprīlī visu klātesošo vīriešu skatieni tiks vērsti 30 skaistu, trenētu un gadalaikam neatbilstoši ģērbtu meiteņu virzienā, kas plkst. 16.30 startēs konkursa „Healthy Girl” pusfinālā. Meitenes jau kopš februāra aktīvi trenējas, ievēro diētas, piedalās defilē un deju nodarbībās, lai Ķīpsalā startētu žūrijas un publikas priekšā. Kompetenta žūrija izvēlēsies 15 dalībnieces, kuras startēs konkursa finālā koncertzālē “Studio 69”. Šī konkursa mērķis ir pievērst uzmanību veselīgam, sportiskam dzīvesveidam, parādot skaistu, trenētu sievietes ķermeni.

Paredzams, ka liela interese būs arī par Baltijas reģionā lielākajām starptautiskā funkcionālā fitnesa divu dienu sacensībām „Battle of Riga 2016”, kas ir ļoti dinamisks un skatāms pasākums ikvienam. Sacensību finālā Ķīpsalā 2. un 3. aprīlī spēkā un veiklībā mērosies 64 CrossFit atlēti no 15 valstīm! Izstādes laikā notiks arī tradicionālās starptautiskās sacensības boulderingā jeb klinšu kāpšanā “Riga Open 2016”, sacensības spēka trīscīņā.

Viss medniekiem un makšķerniekiem!
Iecienītajā copmaņu un mednieku tikšanās vietā – izstādē „Medības un makšķerēšana 2016” – varēs apskatīt un uzzināt par jaunāko medību un makšķerēšanas inventāru un piederumiem, par īpašām izstādes cenām iegādāties kāroto, saplānot jaunās sezonas pasākumu kalendāru un dalīties pieredzē. Šogad makšķerniekiem būs vēl plašāks piedāvājums, jo līdzās jau ikgadējiem dalībniekiem izstādē pirmo reizi piedalās arī pašmāju uzņēmumi „RB Sports” un „Eholotes.lv”, kā arī lietuviešu uzņēmums „Angleris Trading” un ukraiņu firma „Europa Arm Sport”, kas piedāvā visdažādākās preces ne tikai makšķerēšanai, bet arī medībām un tūrismam.

Mednieki varēs aplūkot un iegādāties medību ieročus, optiku, medību aksesuārus, apģērbu un konsultēties ar nozares ekspertiem. Starp šī gada jaunumiem būs jauni medību / drošību kameru modeļi Moultrie, Cuddeback un Browning kamerām un SITKA® Gear apģērbi medniekiem, kas līdz šim bija pieejami tikai Ziemeļamerikā, bet kopš rudens nu ir arī Eiropā.

Latvijā ražoti jaunākie laivu un kuteru modeļi
Loģisks turpinājums ekspozīcijai ir izstāde “Baltic Boat Show 2016”, kurā būs aplūkojamas gan pašmāju ražotāju piepūšamās un airu laivas, gan pasaulē vadošo motorjahtu, kuteru un motorlaivu ražotāju produkcija. Pasaules pirmizrādi piedzīvos Latvijā ražota motorjahta “Marell 850WA”, ko prezentēs motorjahtu un burujahtu ražotājs “BIC Aluminium”. Starp šī gada jaunumiem būs arī Latvijas uzņēmuma “Amberlat Technology” jaunākais veikums – skandināvu dizaina laiva “BRANGA 460” un tā pirmais kanoe laivas modelis “KANO 440”, kā arī pašmāju uzņēmumu “Latrex laivu fabrika”, „Boats SB” u. C. Jaunākie laivu modeļi.

Foto: iAuto.lv

Tāpat izstādē būs atrodams ūdenstransportu speciālais aprīkojums, ūdenssporta un burāšanas piederumi, laivu dzinēji un rezerves daļas. Starp citu, uzņēmumu pārstāvji izstādes apmeklētājiem sola izdevīgus piedāvājumus un iegādes noteikumus! Neviens interesents nepaliks bez profesionālas konsultācijas vai vērtīga padoma.

Motociklu pasaules jaunumi vienuviet
Iesākot motosezonu, izstādes „Motocikls 2016’’ dalībnieki ir sarūpējuši vairākus lieliskus jaunumus! Jau šobrīd zināms, ka izstādes apmeklētājus priecēs vairāki jaunākie “Harley-Davidson” 2016. gada motocikli – Sportster Iron 883™, Sportster Forty-Eight un citi! Klātienē varēs iepazīties ar jauno Yamaha XSR700 modeli un aplūkot jaunos Itālijā ražotos enduro klases motociklus SWM. Izstādē varēs sastapt arī leģendāro motokrosa braucēju ar 30 gadu pieredzi Raimondu Baltgalvi, kas demonstrēs savu jauno sacensībām sagatavoto SWM RS500R motociklu. Tāpat interesenti varēs aplūkot jaunumus Latvijas kvadriciklu tirgū – Taiwan Golden Bee, TGB BLADE 1000i EPS un TGB BLADE 1000i, kas pārsteidz ar savu bagātīgo aprīkojumu, kvalitāti un konkurētspējīgo cenu litrīgo kvadriciklu kategorijā. Protams, būs arī pārstāvēti “ARCTIC CAT”, “BRP”, “DUCATI”, “KAWASAKI”, “KTM” un citu zīmolu spēkrati. Bet kādi būs to jaunumi? To uzzināsiet jau drīz!

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Īpašas cenas izstādē būs motociklistu apģērbiem, moto aksesuāriem un citām motolietām. Konsultējoties ar speciālistiem, ikviens varēs izvēlēties sev tīkamāko marku un veidu motociklus, motorollerus un kvadriciklus.

Izstādes “Atpūta un sports”, “Medības un makšķerēšana”, “Motocikls” un “Baltic Boat Show” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Foto: iAuto.lv

Izstāžu darba laiks:
1., 2. aprīlī 10.00–19.00
3. aprīlī 10.00–17.00

Biļešu cenas:
Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja bez maksas!
Pieaugušajiem – 5,00 EUR
Pensionāriem, studentiem – 3,50 EUR
Bērniem no 8 līdz 18 gadiem – 3,00 EUR
Autostāvvieta – 3,00 EUR
Biļetes var iegādāties arī iepriekšpārdošanā internetā: https://sports-lv.ticketforevent.com/

Īpaši draudzīgs piedāvājums! Ģimenes biļete – 12,50 EUR (2 pieaugušie + 2 bērni vai 1 pieaugušais + 3 bērni)
Autostāvvieta – 4,00 EUR

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

Foto: iAuto.lv

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti