Lexus prezentē LY 650 - ekskluzīvu, 20 m garu jūras jahtu (+ FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

Lexus | 28.septembris 2018 11:11

Teju 20 metrus garā Lexus jahta kļūst par ceturto Lexus flagmani, pievienojoties LS sedanam, LX SUV un LC kupejai

Ar pārsteidzošu automobiļu ražošanu Lexus ir nodarbojies nerimtīgi, par ko liecina LS 500 fantastiskie ar rokām izlocītie durvju paneļi un sarežģītais krāsošanas process, kas tapis, iedvesmojoties no morfo taureņa un iegūstot žilbinošo Structural Blue krāsu. Lexus izmanto visas iespējas, lai paplašinātu sava dizaina klātbūtni dažādās jomās. Arī LY 650 jahta ir vēl viens apliecinājums Lexus stāstiem bagātajā vēsturē jaunu robežu izpētē gan autobūves nozarē, gan ārpus tās.

Lexus pastāvīgi izvērtē dažādus aspektus, kas cilvēkiem sniedz luksusa sajūtu, tāpēc līdz šim ir veicis izmēģinājumus kulinārijā, mākslā un dizainā, kino industrijā, kā arī citās jomās, kas ļāvis Lexus zīmolam mijiedarboties ar citām nozarēm. Vadoties no Lexus International prezidenta Joširo Savas /Yoshihiro Sawa/ redzējuma, Lexus ir zīmols, kas “meklē jaunus veidus, kā saviem klientiem sniegt inovatīvu un pārsteidzošu pieredzi", tā rezultātā Lexus ir sadarbojies ar pasaulē izcilākajiem savas nozares speciālistiem, turpinot dzīvot līdzi sauklim "Experience Amazing".

Tagad Lexus ir atgriezies pie ūdens pasaules jaunākās Lexus LY 650 jahtas veidolā. Ņemot par pamatu Lexus L raudzes dizaina valodu, LY 650 ražošana atsākas vietā, kur beidzās satriecošās Lexus sporta jahtas koncepcija.

LEXUS TAKUMI SATIEKAS AR MARQUIS-LARSON MEISTARIEM 

Neatslābstošās sabiedrības intereses par Lexus sporta jahtas konceptu mudināts, izpildviceprezidents Šigeki Tomojamas /Shigeki Tomoyama/ rosināja turpināt aizsākto darbu jahtu ražošanā: “vēlme bija iepazīstināt ar sapnim līdzīgu grezna dzīvesstila redzējumu. Tādu, kurā Lexus jahta pārnes Lexus automobiļu mobilitāti okeānā”.  Lai īstenotu šo sapnim līdzīgo redzējumu, tika izraudzīts amerikāņu uzņēmums Marquis-Larson Boat Group, kura uzdevums ir ne tikai būvēt, bet arī pārdot un veikt jahtu apkopes. Šāds lēmums lielā mērā tika pieņemts balstoties uz uzņēmuma vērienīgo pieredzi un pierādītajām spējām kuģubūvē, ko apliecina arī uzņēmuma līdzšinējais darbs pie Lexus sporta koncepta jahtas izstrādes

Bāzēts Viskonsīnas štatā, Marquis-Larson ar savu rūpīgo mehāniķu meistarības, modernās tehnoloģijas un iedvesmotā dizaina apvienojumu ir ideāls partneris, lai īstenotu Lexus ieceres jahtu izstrādē. Papildinot Lexus izslavēto Takumi amatnieku mantojumu, kuri savos uzdevumos ir nepārspējami, Marquis meistaru zināšanas nepārprotami apliecina uzņēmuma lietpratīgie kuģu būvētāji, no kuriem daudzi uzņēmumā strādā jau 30 gadus.

L RAUDZE NEVAINOJAMI PĀRIET NO AUTOBŪVES UZ KUĢUBŪVI

Šo jaunāko Lexus veikumu raksturo izcils dizains, ko izceļ spēcīgais, izteiktais priekšgals, izliektie klāja akcenti un uzsvērtie pakaļgala sāni. Lūkojoties uz jahtu no sāna, tai ir Lexus izteikti raksturīgās jumta līnijas elegantais pacēlums, bet kritums pāriet aizmugures daļas izceltajos platajos sānos. 

GAIDĀMIE ATSKAITES PUNKTI UN KONTAKTINFORMĀCIJA

Plānots, ka pirmā gatavā Lexus LY 650 jahta būs pabeigta 2019. gada otrajā pusē un savu globālo debiju piedzīvos gada beigās.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti