Rīgā notriekti trīs riteņbraucēji 6

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 1.jūlijs 2015 7:07

Vakar Rīgā ar automašīnām notriekti trīs riteņbraucēji.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī sadūrās automašīna "Ford", kuru vadīja 1955.gadā dzimis vīrietis, un velosipēds, kuru vadīja 1985.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta velosipēda vadītājs, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt Daugavgrīvas ielā sadūrās automašīna "BMW 320" un velosipēds, kuru vadīja 1990.gadā dzimusi sieviete. Negadījumā cieta velosipēdiste, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Ulbrokas ielā sadūrās automašīna "Mercedes Benz", kuru vadīja 1970.gadā dzimis vīrietis, un velosipēds, kuru vadīja 1973.gadā dzimis vīrietis.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 65 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta desmit cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 35 avārijas, kurās cietuši deviņi cilvēki.

iAuto.lv savā TV raidījumā turpinās pievērst pastiprinātu uzmanību šai problēmai, jo negadījumu skaits ar velosipēdistiem diemžēl turpinās tikai pieaugt.

Skaties iAuto.lv TV 8.jūlijā plkst. 20:00 kanālā OTV visā Latvijā bezmaksas apraidē.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Palaidniex 1.jūlijs 2015 11:32
6 1 Atbildēt

Citēšu: "Kas visiem šiem trim negadījumiem ir kopīgs? Atbilde: negadījumā cieta velosipēda vadītājs(a). Un kāda šeit starpība, kuram taisnība."

======================

Ir tomēr būtiska starpība!

Pareizus secinājumus var izdarī tikai tad, ja lietas sauc īstajos vārdos!

Ja riteņbraucējs pats leks zem riteņiem, bet presē tas tiks saukts - "velosipēdistu notrieca" - radīsies aplams priekštats parr lietu īsto būtību un tik secināts, ka nevis velosipēdistiem ir beidzot jāsāk pašiem ievērot CSN, bet ka autovadītāji ir nezkādi nelietīgie slepkavnieki...

iAuto 1.jūlijs 2015 11:56
4 1 Atbildēt

Vakar man no diviem neatkarīgiem avotiem ienāca sūdzības, ka velosipēds brauc pa ietvi un tad pēkšņi izlec uz brauktuves... kaut kādam pašsaglabāšanās instinktam taču ir jābūt? Tagad, kad velosipēdam ir priekšroka uz velojoslas vesels bars izlīmēsies pret labo spārnu - kam tas ir vajadzīgs.

222 1.jūlijs 2015 11:36
3 0 Atbildēt

Jā, es vakar arī redzēju, kā notika negadījumi ar velosipēdistiem. Brauca bariņš jauniešu pa ietvi, viens uztriecās gājējai, aizbrauca, pēc tam tas pats bariņš uzbrauca uz veloceliņa un trīs no tiem savā starpā saķērās un krita. Vienai meitenei asiņaini pirksti, vienam puisim asiņaina kāja. Lūk tā brauc jaunieši barā. Puiši izskatījās, ka prot vadīt velosipēdu, bet meitenes brauca streipuļodamas un gāzelēdamās.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti