Akcijas “Ar velo uz darbu” ietvaros CSDD pie Brīvības pieminekļa reģistrēs velosipēdus 1

 

Foto: Publicitātes attēls

CSDD | 16.septembris 2016 8:09

Piektdien, 16. septembrī, Eiropas mobilitātes nedēļu atklājot, notiks akcija “Ar velo uz darbu”, kuras ietvaros Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) Rīgā pie Brīvības pieminekļa veiks velosipēdu reģistrāciju no plkst. 7.30 līdz 09.30.

“Ar velo uz darbu” ir diena, kurā Latvijas iedzīvotāji aicināti ikdienas gaitās doties ar velosipēdu, kā arī mudināt kolēģus, draugus un radus pārvietoties ar šo videi draudzīgo transportlīdzekli.

CSDD aicina velosipēdistus - ieplānot savu piektdienas rīta maršrutu gar Brīvības pieminekli (laukumā pie Raiņa bulvāra), lai reģistrētu savu velo CSDD.

Ar velo uz darbu dienas organizatori aicina iedzīvotājus izvērtēt savus pārvietošanās paradumus, dažādot transporta veidus, vienlaikus risinot vairākas Eiropas Savienības iedzīvotājiem aktuālas problēmas — samazināt satiksmes sastrēgumus pilsētās, mazināt atmosfēru sasildošo izplūdes gāzu apjomu un uzlabot eiropiešu veselības stāvokli.

Kopš 2011. gada CSDD datu bāzē reģistrēti gandrīz 33 tūkstoši velo.

Velo iekļaušana CSDD reģistrā un uzlīme, kas palielinās velosipēda īpašnieka aizsardzību pret velo zādzību, maksās 3,17 eiro. Norēķināties par pakalpojumu varēs tikai skaidrā naudā.

 
Visi komentāri
 
Kanibaals 16.septembris 2016 9:12
4 0 Atbildēt

>Norēķināties par pakalpojumu varēs tikai skaidrā naudā.

Kā ta savādāk, tas taču CSDD, jāmaksā ķepā ;)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti