“BMW” velosipēds par 5,2 tūkstošiem eiro (+ foto) 8

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 28.jūnijs 2017 14:58

Vācijas autobūves kompānija “BMW” nodemonstrējusi elektriskās piedziņas velosipēdu “Turbo Levo FSR 6Fattie”, kas tiks piedāvāts komplektā ar “X3” jaunās paaudzes krosoveru.

Turpmāk klienti, kas ir aktīva dzīvesveida piekritēji un izšķīrušies par labu tikko prezentētajam krosoveram "X3", varēs iegādāties dārgu, taču modernu un automašīnas stilam pieskaņotu velosipēdu.

Minheniešu divriteņu braucamrīkam ir alumīnija rāmis un 250 vatu elektromotors, kas palīdz griezt pedāļus. Strāvas krājumi elektromotora darbināšanai glabājas 504 kilovatstundu akumulatoros, kuru var uzlādēt, tostarp no 12 voltu rozetes, kas iebūvēta automašīnas bagāžas nodalījumā. Lai izveidotu saskanīgu tandēmu, ražotājs – kompānija “Specialized” – velosipēdam izvēlējusies spilgti zilo “Phytonic Blue” krāsu, kas ir arī jaunā X3 “firmas” krāsa.

Velosipēda cena ir 5200 eiro un to varēs iegādāties “BMW” dīleru centros vai markas “Specialized” veikalos.

 

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 28.jūnijs 2017 16:08
9 1 Atbildēt

Velosipēds domāts šī mazauto pasažieriem. Pabrauksi aizmugurē 100 km, un paprasīsies pārsēsties uz velosipēdu, kājas iztaisnot.

Dzirdēju, ka BMW plāno X1 modelim piedāvāt komplektā samakātu.

Bet drīzumā prezentētajam X0.5 modelim līdzi nāks skrituļslidas, bet tās jau būs paredzētas vadītājam. Jo ilgāk par 100 km, tajā nvarēs nosēdēt pat vadītājs. Bet vairak jau nevajag. Mūsdienu Eiropas autobūves tendences iet uz to, ka vairāk par 50 km dienā neviens nebrauc.

Bils 28.jūnijs 2017 16:47
9 0 Atbildēt

Un kāpēc nav minēts ka dos arī treniņtērpus+ glāzes turētāju uz stūres "graņonkai"? ;)

imzz 28.jūnijs 2017 15:22
7 1 Atbildēt

Nav slikta iecere, ar riteni ātrāk tiks līdz traktoram. Kaut gan to BMW X īpašnieki no asfalta parasti nenobrauc.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti