Zemnieki nobrieduši protestiem – dosies uz pilsētām reģionos (+ VIDEO) 26

 
LTV Ziņu dienests | 1.februāris 2024 9:41

Lai protestētu pret birokrātiju un neizpildītiem solījumiem, ar plakātiem un smago tehniku ap tūkstoš zemnieku nākampirmdien plāno pulcēties 12 Latvijas pilsētās. To vidū nav Rīgas.

Uz galvaspilsētu protestētāji sola doties, ja netiks pildītas piecas “Zemnieku saeimas” prasības. Tālo ceļu gatavi mērot arī lopkopji un graudkopji pierobežā. Viņi grimst parādos un cīnās ar birokrātiju.

 
26 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Dīvāna-zemnieks 1.februāris 2024 12:27
9 0 Atbildēt

Zemniecei Maijai Tommy Hilfiger parka/mētelis, zelta gredzeni uz pirkstiem, manikīrs, tas iedegums ar neizskatās pierobežā iegūts.. Veči gan, var redzēt, ka ir darītāji..

BMW 2.februāris 2024 9:32
7 0 Atbildēt

Kāpēc veikalā zemenes lētākas, kā tad, ja pats brauc pie zemnieka lasīt?

BMW 2.februāris 2024 9:36
7 0 Atbildēt

Vot nevajag sūdu stumt! Man "zemnieki" diezgan bieži zvanās pie durvīm un piedāvā nopirkt kartupeļus, pienu, biezpienu, olas, medu! Viss, ko viņi piedāvā ir dārgāk kā veikalā! Tad kā tas nāk, ka veikalos ir lētāk?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

100 vienībās - Range Rover Sport satīna versija

Britu autobūves uzņēmums iepriecinās savas tehnikas cienītājus ar krosovera Range Rover Sport īpašo versiju Satin Edition, kas paredzēta Eiropas tirgum un tiks saražota 100 eksemplāru skaitā. Lasīt vairāk

 

Tesla Cybertruck sānu “triecientests” reālos apstākļos (+ FOTO) 7

Spēcīgo sadursmi ar Ford Edge Tesla elektriskais pikaps pārdzīvojis ar salīdzinoši nebūtiskiem bojājumiem. Lasīt vairāk

 

44 505 eiro - Volkswagen Golf GTI pieejams pasūtīšanai 4

Vācijas autobūves uzņēmums Volkswagen atklājis pieteikšanos modernizētā Golf sportiskā modeļa GTI iegādei. Cena par bāzes versiju – 44 505 eiro. Lasīt vairāk

 

0,013 procenti – kura Eiropas valsts no e-mobilitātes “turas pa gabalu” 23

Saskaņā ar Eurostat datiem vieglo elektriskās piedziņas transportlīdzekļu daļa Eiropā līdz 2022.gada beigām bija sasniegusi 0,7 procentus. Vācija ir starp līderiem, taču ir valstis, kur e-mobilitāte vēl nav tikusi pat līdz bērnu autiņiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti