N.Slakteris atklāj sezonu ar diviem vērienīgiem Pasaules čempionātiem!

 

Foto: Publicitātes foto

Nils Slakteris | 11.maijs 2024 7:56

Šajā nedēļas nogalē, no 9.līdz 12. maijam Latvijas ātrumlaivu pilots Nils Slakteris atklāj šī gada sacensību sezonu ar divām vērienīgām sacensībām Monsā, Belģijā!

26 Pasaules ātrākie F4 piloti no visas pasaules sapulcēsies uz sezonas pirmajām sacensībām! Starp titulētajiem pilotiem no Francijas, Zviedrijas, Somijas, Norvēgijas un Arābu Emirātiem, sacensībās startēs arī mūsu Latvijas ātrakais F4 pilots - Nils Slakteris ar Riga Powerboat team.

Pēc trīs kvalifikācijas braucieniem tiks noskaidroti piloti, kuriem tiks dota iespēja sacensties Pasaules čempionātā, jo pie starta līnijas tiks pielaisti tikai 18 ātrākie piloti no visas Pasaules! Sacensības būs īpaši spraigas, jo ikviena, kurš ir mērojis tālo ceļu līdz Beļģijai, mērķis ir viens - aizstāvet savas komandas un valsts godu Pasaules čempionāta Formulā 4!

Uzreiz pēc Pasaules čempionāta F4 Monsā, Beļģijā notiks prestižais 12h izturības brauciens jeb Endurance. Latvijas vārdu tajā aizstāvēs Riga Powerboat team! Šajās sacensībās, kuras notiks no 11. līdz 12.maijam, Lonberg ražotajā F4 ātrumlaivā sēdīsies divi profesionāli sportisti - latvietis, F4 pilots Nils Slakteris un igaunis, Stefans Arands, kurš šogad debitēja prestižajā F1 klasē.Šādā komandas sastāvā, finišējot labās pozīcijās, saņemot titulētas godalgas kā arī stāvot uz goda pjedestāla, komanda startē jau 3.gadu.

Šīs izturības sacensības ir augstākā tehnikas, pilotu meistarības un tehniķu profesionalitātes pārbaude, jo paredz, ka divas dienas piloti sacenšas 6h no vietas, veicot pilotu nomaiņu ik pēc 2h kā arī degvielas uzpildi uz ūdens. Līdz šim Riga Powerboat team ir bijuši vienīgā Latvijas komanda, kura trīs gadu laikā ir startējusi šajās sacensībās.  Arī šogad Riga Powerboat team neslēpj, ka ir ieradusies, lai kāptu uz goda pjedestāla!

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Salaspils novadā kravas un vieglās automašīnas “Volvo” frontālā sadursmē gāja bojā 2 cilvēki (+ VIDEO) 11

Šodien, 1. jūnijā, pulksten 4.52 Salaspils novadā, Salaspils pagastā notika kravas automašīnas “Renault” un vieglās automašīnas “Volvo” frontāla sadursme. Lasīt vairāk

 

Par 35 Zs vairāk – Volkswagen modernizējis Volkswagen Golf GTI Clubsport 1

Volkswagen Golf GTI Clubsport jauda pieaug līdz 300 zirgspēkiem. Lasīt vairāk

 

Audi iebrauc kravinieka aklajā zonā (+ VIDEO) 6

Mainot joslu, Audi vadītājs iebrauc kravas auto aklajā zonā, kas to aizķer un iestumj blakus joslā, kur Audi uztriecas kravas furgons. Lasīt vairāk

 

Tesla Cybertruck nespēj izbraukt no upes (+ VIDEO) 11

Elektriskais pikaps mēģina forsēt nelielu upīti ar stāviem krastiem, taču pēc vairākiem mēģinājumiem spiests padoties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti