Kārtot: Augošā secībā
1 2
Bradypus 18.05.2024 16:32

Turētu līdzi... Nu nav man intereses par dragreisu, nav.

Ātrakajam satiksmē - nu tā ka gan ieskrieties, gan braukt ātrāk nekā vairumam. Un nē, ar agresīvu joslu slalomu nenodarbojas - ja nav vietas, tad ripinos ar tiem zemajiem apgriezieniem, kurus tu nespēj iedomāties.

Bradypus 17.05.2024 21:52

Tad jau tev EV vajag, nevis čīkstet, tiem vismazāk sekundes līdz 100. Nez tik kur tu un visi tās sekundes bāžat, jo uz ceļa sanāk būt vienam no ātrākajiem.

Un kāpēc PN par mašīnu, kas nav mana, bet perfekti izpilda tava deklarētā ideālā auto prasības?

Bradypus 17.05.2024 18:40

Viss, diskusija izbeigta, atradu tavu sapņu auto. Hynday Bayon. Mazs, ar maziņu motorīti, ko pat pilsētas piektdienas pēcpusdienas satiksmē var griezt līdz baudāmiem 6000  apgriezieniem. Ērtība un sajūtas kā kartingā, toč nav garlaicīgi. Iekāpt ērti, izkāpt pat ar baudu - jo iekšā NAV ērti. Speciāli veltīju laiku mēģinājumam pieregulēt sēdekli kaut cik pieņemami. Tā arī neizdevās. Toties lielisku 8.9 litru pateriņu nodrošināja gan. Nīstajam XC60 tādos apstākļos pietiek ar 8. 

Bet nu nosaukt 215Zs un 420Nm motoru par "relatīvi pavārgu" ir jāmāk

Bradypus 17.05.2024 16:28

Hrestomātisks īsprātiņa piemērs. 

Mēs neiepērkam, bet citi iepērk. Un ja Krievijai nebūs, pirks no tiem, no kā pērkam mēs. Un tā jau būs mūsu problēma.

Bradypus 17.05.2024 12:56

Ja politiķi ar noderīgo idiotu palīdzību mērķtiecīgi neļauj atrast, tad nē.

Bradypus 17.05.2024 12:02

Klasiskie tirliņa murgi gribot atpakaļ laikus, kad bērnus vajadzēja dzemdēt vairumā, lai vismaz kāds izdzīvotu un visiem pārējiem izdzīvošana nozīmēja garas darba stundas bez brīvdienām, kakājot skalu gaismā atejas bedrē.

Bradypus 17.05.2024 11:11

Gāzi grīdā tikai nemotoriem, lai iekļautos satiksmē. Ar normālu auto pamatā sanāk tas, kam msh negrib ticēt - ripināšanās zem 2K apgriezienem pat ar automātu un pat apdzenot tikai retos gadījumos sanāk gāze grīdā. Bremzi grīdā? Tikai, kad kāds mudaks nogriež ceļu - es vispār ļoti "taupu" bremzes un prognozēju situāciju, lai pēc iespējas mazāk raustītos.

Bradypus 17.05.2024 11:07

Ja, patīk agresīva braukšana. Uz 70 pret kalnu, traucējot fūrēm. Ar pedāli grīdā, lai vispār tiktu uz priekšu. 

Un tu precīzi nonāc tieši pie tā, ko saku par Msh - izmisīgu vēlmi aizliegt braukšanas veidus, kam šie auto nav piemēroti. Un nē tie nav ne Minhauzena stāsti, ne momentānais patēriņš, bet bākas metode - ikdienā neskaitu, bet nomas autiņiem tā pati uzbāžas, jo jāatgriež ar pilnu bāku.

Ja nu kas ir Minhauzena stāsti, tad tas, ka ar 1.0 bezturbo dzinēju tas auto vispār spēj sasniegt 140, izņemot brīžiem no kalna pa vējam.

Bradypus 17.05.2024 10:25

Saņēma, padarīja enerģētiku lētu un visiem peejamu, atbrīvojot cilvēkus no cīņas par izdzīvošanu. Modernajai komunistu varai tas nepatīk, tādēļ tagad vajag par katru cenu iedzīt masas atpakaļ nabadzibā.

Bradypus 17.05.2024 10:22

Lieliska propagandas vāvuļošana. 

Pieliec tiem ogļu procentiem tabuliņā klāt EV procentus un ieraudzisi bēdīgu bildi. Izņēmums būs NO, kas EV pērk un uztur par naftas naudu.

Bradypus 17.05.2024 10:20

Nešaubies ne mirkli, ka ari ar XC60 var "ielīst" zem 7 litriem ekobraukšanas režīmā. Bet normāli braucot, XC patērēs savus 8-9, kamēr tas nemotors uzleks uz visiem 14.

Bradypus 17.05.2024 7:59

Jā, maza ietilpība ir mīnuss. Tieši tādēļ XC60, kas ir īsāks un vienlaikus ietilpīgāks par V70 ir daudz piemērotāks ceļošanai - tie 15cm garuma dienvideiropā ir visnotaļ pamanāmi kā neērtība. Vienīgais parametrs, kurā XC60 "zaudē", ir iespēja atvilkt pa bāni uz 200. 

"Ar ko varēja, ar to brauca" nav tas pats, kas "nevajadzēja", lai vai kā tev gribētos. Tieši tāpat tu varētu pateikt, ka visi laimīgi mauca ar žiguļiem un moskvičiem un rietumu auto un pat ne partijnieku volgas nevienam nevajadzēja. 

7 cilvēki sprieda par braukšanu uz Eiropu, saspiedušies vienā busā, jo tikai to varēja atļauties, nevis izbaudīja, kā labāko iespējamo ceļošanas veidu. Tajos laikos vēl jebkas Eiropā bija jaunums un pietika ar to, ko var redzēt asfalta malā. 

Bet tava domāšana ir palikusi padomijā un komunismā. Un lieliski pieproti spriest par lietām, par kurām tev pašam nav nekāda priekšstata, jo tava "ceļošana pa Eiropu" ir līdz Klaipēdai.

Bradypus 17.05.2024 7:32

Es pasauli nelāpu un nemeginu izlikties, ka to daru. Bet tev ir "lētāk un ērtāk" jo to subsidē citi - pofig par manī, nepatīk, bet varu atļauties. Bet pretīgi, ka tevi nesatrauc ne elektrības izmaksas maznodrošinātajiem, ne tas, ka globāli elektrība diemžēl joprojām ir deficīts.

Mētāties ar nodrāztām frāzēm ir viss, ko tu māki. Pateikt "Un "naftas baroni" met sprunguļus riteņos." Pēc tam, kad nespēj atbildēt uz jautājumu kādēļ tieši naftas baroni ir pirmlindnieki "zaļajā kursā" un māca citiem ka jādzīvo "zaļi" ir truli. Tieši tāpat, ka teikt "Un politiķi populistiski polemizē.", saņemot savām EV politiķu piešķirtas privilēģijas. Un tieši tāpat, nosaucot par "absurdiem tekstiem" jebko, kas neatbilst tavam naratīvam.

Stulbi ir aizliegt fosilo resursu sadedzināšanu, jo tieši fosilo resursu sadedzināšana ir mūsdienu sabiedrības labklājības pamatā. Un tieši labklājība ir tā, ka ļauj atlicināt resursus gan dabas aizsardzībai, gan zinātnei - ja zinātnei, lai spētu radīt kaut ko patiešām spējīgu aizstāt fosilo enerģētiku.

Kamēr vien noderīgie idioti teiks, ka naftas ICE ir jāaizstāj ar ogļu EV par nodokļu maksātāju naudu, es būšu pret šādu "progresu".

Bradypus 17.05.2024 7:19

Esi tā kā mēģinājis tos vadus līdz kaimiņam bez būvatļaujas ierīkot un tirgot bez atbilstošas reģistrācijas UR un VID? Vai vienkārši tukši tirs, jo nekas cits neatliek, labi saprotot, ka bez varas atļaujas tu nedrīksti NEKO.

Bradypus 16.05.2024 22:47

Normālam cilvēkam nav nekāda satraukuma, ka gandrīz miljards dzīvo bez elektrības minimuma, kas ir definēts tik minimāli kā "Having access to electricity is defined in international statistics as having an electricity source that can provide very basic lighting, and charge a phone or power a radio for 4 hours per day."

Jocīgajam kukainim liekas, ka mūsdienu minimums būtu vismaz 24/7 elektrība tādā apjomā, lai pietiktu vismaz arī  ledusskapim - pirms ar šovu vākt un sūtīt humānitārās pārtikas kravas sabojāšanai, jo glabāt jau nav kur... Un vēl jocīgajam kukainim liekas, ka tie, kas pie šādas realitātes "glābj pasauli" breucot ar EV, kuru baterijas tie paši bez elektrības dzīvojošie rok drausmīgos apstākļos ar rokām, ir liekulīgi mēsli.

Bradypus 16.05.2024 22:39

Volx rakstīja: Nevar kuru katru saukt par kovidskeptiki. Tajā tvita norādīts - pagajušaja nedeļa Fico pazinoja, ka Slovākija neparakstīs WHO līgumu. A kritizēt iepriekšējās valdības kovida politiku to jau visi dara. Reku, Brazīlija nāca Lula par prezidentu tad šis atspēries nu tikai tagad potēs bērnus.  

Ir tak starpība starp neparakstīt un kritizēt? A mūsu politiķi vispār par to nediskute, parakstīs bez jebkādām diskusijām.

Var jebko saukt kā vien ienāk prātā. Un ne tikai var, bet tā ir jādara. Vakcinētu cilvēku var saukt par antivakseri. Un katru ir jāsauc tajā dzimumā, ko viņs ir iedomājies. Šodien iedomājies. Par vakardienas variantu var bdabūt sodu par naida noziegumu.

Bradypus 16.05.2024 22:37

Jā es zinu, ka esmu jocīgs. Normāli ir ticēt propagandas meliem un pašam izplatīt melus un melot pie katras iespējas.

Bradypus 16.05.2024 22:28

Pārstāj melot, neko neesmu iedomājies. Jau iepriekš ieliku atsauci uz faktu, varu vēl papildināt. 

ourworldindata.org/grapher/number-without-electricity-by-region

Un pārstāj melot par kapitālismu - tas pats par sevi nespēj eksistēt, ja to neizsargā vara no laupītājiem. Vara, kas aizsargā brīvprātīgus darījumus nodrošina vietu kapitālismam. Vara, kas uzurpē laupīšanas monopolu, nedod vietu kapitālismam - vienalga vai tā ir militāra diktatūra, sociāldemokrātija vai "attīstīts komunisms".

Pamēģini tepat Latvijā bez varas atļaujas pārdot kādam savu saražoto elektrību.

Bradypus 16.05.2024 19:58

Tiešām nepiedāvā? Kārtējā nepieciešamiba pēc meliem, piesaucot kapitālismu tur, kur ir runa par politisko varu.

Bradypus 16.05.2024 16:26

Tak jau izskaidroja tēma tā pati - koronavīruss Covid-19. Pazīmes - kovidskeptiķis par pretī runāšanu ir dabūjis lodi ribās. Lai izsargātos, jātur mute (pašlaik arī drīkst bez maskas, bet ciet). Tagad arī Latvijā. 

P.S. Viedokli "nesadalu" - Fico par citām lietām ir uzprasījies daudz vairāk.

Bradypus 16.05.2024 13:54

Nu tāpat, kā esi gatavs apzvērēt, ka tavas lietotās riepas nav nonākušas kādā no nelegālo noliktavu ugunsgrēkiem, vai ne?

Bradypus 16.05.2024 11:23

Nu tā kā par to naudu, kas tiek papista EV un "zaļās" enerģijas projektos "pasaules glābšanai" uzbūvēt tiem cilvēkiem energoinfrastruktūru. Kaut vai ogļu.

Bradypus 16.05.2024 11:20

Ietilpība. Iespejas galamērķī ceļot ne tikai pa asfaltu - tikai tavās iedomās visa Eiropa ir smuki asfaltēta. 

Grands gan viennozīmīgi ir LV neceļiem domāts.

Bradypus 15.05.2024 23:36

Nu re, gari, bet jau pašā sākumā atzini - gribu darīt lietas, kurām domātas mašīnas ir jāaizliedz. Tieši tas, ko teicu.

Bradypus 15.05.2024 21:11

Jā, tev taisnība, pat splepkavnieki komunisti par spīti savam naidam pret cilvēkiem, saprata, ka elektrību tomēr ir jānodrošina. Tu diemžēl izrādies vēl nežēlīgāks par komunistiem.

1 2

Lasītākie raksti

Jaunie raksti