Nesavaldot motociklu, vakar gājis bojā tā vadītājs 1

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 14.septembris 2016 9:05

Vakar Talsu novadā, nespējot savaldīt motociklu, bojā gājis tā vadītājs.

Negadījums noticis ceļa Talsi-Dundaga-Mazirbe 4.kilometrā, kur 1976.gadā dzimis vīrietis nav ticis galā ar motocikla vadību, kā rezultātā nobraucis no ceļa un apgāzies. Motocikla vadītājs no gūtajiem ievainojumiem miris Neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīnā.

Rīgā, 11.novembra krastmalā, notikusi sadursme starp motociklu "Honda", kuru vadījis 1994.gadā dzimis jaunietis, un automašīnu "Mazda", kuru vadījis 1988.gadā dzimis vīrietis. Slimnīcā ar traumām nogādāts motocikla vadītājs.

Savukārt Rīgā, Vecāķu prospektā, 1963.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Volvo", uz gājēju pārejas notriekusi 1963.gadā dzimušu sievieti, kura pēc negadījuma nogādāta slimnīcā.

Kalpaka un Antonijas ielas krustojumā 1955.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Volkswagen" uzbraucis diviem gājējiem - 1995.gadā dzimušai jaunietei un 1997.gadā dzimušam jaunietim, kuri nogādāti slimnīcā.

Vakar par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu noformēti 184 administratīvā pārkāpuma protokoli.

No visiem protokoliem 75 noformēti Rīgas reģionā, 39 - Zemgales reģionā, 30 - Latgales reģionā, 26 - Vidzemes reģionā un 14 - Kurzemes reģionā.

Par sēšanos pie stūres alkohola reibumā noformēti seši protokoli: trīs - Zemgales reģionā, divi - Latgales reģionā un viens - Vidzemes reģionā.

Savukārt par agresīvu braukšanu apturēti trīs šoferi Rīgas reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 84 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki un viens gājis bojā.

 
Visi komentāri
 
Kanibaals 14.septembris 2016 23:03
0 0 Atbildēt

noķēra vēju

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti