Kravas mašīna ietriecas policijas patruļauto– cietuši divi policisti (+ foto) 44

 
Valsts policija | 13.decembris 2016 15:23

Vakar vakarā uz Tallinas šosejas 1969.gadā dzimis vīrietis, vadot kravas automašīnu Renault Premium, ietriecās ar iedegtām zilām bākugunīm stāvošā policijas automašīnā Opel Insignia.

Sadursmes brīdī policijas transportlīdzeklis tika ietriekts priekšā stāvošajā apturētajā kravas automašīnā MAN. Ceļu satiksmes negadījumā cieta divi policisti, kuri tobrīd atradās dienesta automašīnā.

 Vakar, 12.decembrī, ap pulksten 18.00 Limbažu novada Skultes pagastā uz autoceļa Rīga – Baltezers – Igaunijas robeža Rīgas reģiona pārvaldes ceļu policijas inspektori veica patrulēšanu, kuras laikā par atļautā ātruma pārsniegšanu apturēja kādu 1971.gadā dzimušu kravas automašīnas MAN vadītāju. Protokola noformēšanas laikā ceļu policijas dienesta automašīnai tika iedegtas mirgojošas zilās bākugunis. Taču pēc neilga brīža notika sadursme - policijas transportlīdzeklī ietriecās kravas automašīna Renault Premiumsakabē ar piekabi. Sadursmes brīdī policijas automašīna tika ietriekta priekšā stāvošajā kravas automašīnas MAN piekabē.

                Tobrīd dienesta automašīnā atradās 1977. un 1978. gadā dzimuši ceļu policijas inspektori, kuri sadursmes rezultātā guva miesas bojājumus. Lai cietušie policisti izkļūtu no saspiestā transportlīdzekļa, bija nepieciešama glābēju palīdzība. Lai gan transportlīdzekļa Renault Premium vadītājs nebija guvis miesas bojājumus, tomēr arī viņam bija nepieciešama palīdzība izkļūt no automašīnas. Cietušie policisti paši izsauca mediķus, kuri viņus nogādāja medicīnas iestādē.

1969. gadā dzimušais kravas automašīnas Renault Premium vadītājs paskaidrojis, ka neesot pamanījis policijas dienesta automašīnu, lai arī tai bija ieslēgtas zilās bākugunis.

            Par šo gadījumu policijā uzsākts kriminālprocess, lai noskaidrotu precīzus notikušā apstākļus, kā arī negadījumā iesaistītās personas atbildību.

 

 
44 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Vernons 13.decembris 2016 15:50
46 39 Atbildēt

Varbūt šis gadījums liks aizdomāties kur un kā apturēt smago. Reālu stāvvietu nav!

Vernons 13.decembris 2016 21:14
30 25 Atbildēt

Ceru ka ceļu policisti izlasīs "Ceļu satiksmes Likuma" 19. panta 3. punktu, kur viņiem kā "citai personai" jārīkojas TĀ, lai kāds neievelk pakaļā! "Likums par policiju" 4. pants ir pārkāpts!

smaidiigais 13.decembris 2016 16:12
23 8 Atbildēt

Limbažu novada Skultes pagastā uz autoceļa A1 gandrīz visur drīkst apstāties uz nomales, kas tur ir plata jo plata. Drīzāk tas ērms, kas ietriecās, bija nolēmis, ka viņam vajag braukt ar vienu ratu pa nomali un ar otru pa braukšanas joslu, kā tur nez kāpēc praktizē jo daudzi.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti