Austrumu partnerības samita laikā satiksme ir ierobežota vai slēgta vairākās ielās (+ video) 10

 
Nozare.lv | 21.maijs 2015 16:47

Sakarā ar Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē pasākumiem šonedēļ Rīgā noteikti ievērojami satiksmes ierobežojumi.

Vislielākie satiksmes apgrūtinājumi gaidāmi šodien un rīt, 22.maijā. Sabiedriskā transporta satiksme un gājēju kustība pie pasākumu norises vietām nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota minimāli.

No šodienas pusnakts līdz 22.maija plkst.17 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme (izņemot operatīvo transportu un transportlīdzekļus ar speciālām caurlaidēm) Mūkusalas ielas posmā no ēkas ar numuru 43 līdz Akmens tiltam virzienā uz Akmens tiltu un Mūkusalas ielas posmā no Akmens tilta līdz Dzelzceļa tiltam (izņemot sabiedrisko transportu), Akmeņu ielas posmā no Mūkusalas ielas līdz Jelgavas ielai, Jelgavas ielas posmā no Vienības gatves līdz Akmeņu ielai, Valguma ielas posmā no Akmeņu ielas līdz Uzvaras bulvārim (izņemot sabiedrisko transportu).

Foto: iAuto.lv

Tāpat satiksme tiks slēgta Uzvaras bulvāra posmā no Raņķa dambja līdz Akmens tiltam (izņemot sabiedrisko transportu), Kuģu ielas posmā no Trijādības ielas līdz Mūkusalas ielai un posmā līdz Uzvaras bulvārim, uz Akmens tilta (izņemot sabiedrisko transportu), Trijādības ielas posmā no Staraja Rusas ielas līdz Kuģu ielai (izņemot ar Kuģu ielas 26.nama apsaimniekotāja caurlaidēm), 11.novembra krastmalas kreisajā pusē, posmā no Muitas ielas līdz ēkai ar numuru 31 (izņemot sabiedrisko transportu), Grēcinieku ielas posmā no 11.novembra krastmalas līdz Kungu ielai (izņemot ar iedzīvotāju kartēm), kā arī Kungu ielas posmā no Grēcinieku ielas līdz Krāmu ielai (izņemot ar iedzīvotāju kartēm).

Satiksmi slēgs arī Kaļķu ielas posmā no 11.novembra krastmalas līdz Rātslaukumam, Jaunielas posmā no Doma laukuma līdz Palasta ielai (izņemot ar Rīgas domes Saimniecības pārvaldes izsniegtām caurlaidēm), Palasta ielas posmā no Jaunielas līdz Bīskapa gātei, Bīskapa gātes posmā no 11.novembra krastmalas līdz Miesnieku ielai, Miesnieku ielas posmā no Bīskapa gātes līdz Pils ielai, Pils ielas posmā no Doma laukuma līdz Pils laukumam, Poļu gātes posmā no Pils ielas līdz 11.novembra krastmalai, Oskara Kalpaka bulvāra kreisajā joslā, 100 metru garā posmā pie ēkas Reimersa ielā 1.

Ar slēgtu satiksmi jārēķinās arī Reimersa ielā, Anglikāņu ielā, Pils laukumā, Arsenāla ielā un Klostera ielā.

Nepieciešamības gadījumā tiks īslaicīgi ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu un gājēju satiksme Upesgrīvas ielas un Kantora ielas krustojumā, Dauguļu ielas un Kantora ielas krustojumā, Mežotnes ielas un Kantora ielas krustojumā, Ojāra Vācieša ielas un Kantora ielas krustojumā, Ojāra Vācieša ielas un Tēriņu ielas krustojumā, Altonovas ielas un Ojāra Vācieša ielas krustojumā, Ojāra Vācieša ielas un Friča Brīvzemnieka ielas krustojumā un Friča Brīvzemnieka ielas un Vienības gatves krustojumā, Trijādības ielas un Raņķa dambja krustojumā, Raņķa dambja un Uzvaras bulvāra krustojumā, Uzvaras bulvāra un Valguma ielas krustojumā, Akmens tilta un 11. novembra krastmalas krustojumā, 11.novembra krastmalas un Poļu gātes krustojumā un Pils ielā.

Minētajā laika posmā tiks organizēta divvirzienu kustība Mūkusalas ielas kreisajā brauktuvē, posmā no ēkas Mūkusalas ielā 43 līdz Dzelzceļa tiltam.

Savukārt transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana (izņemot operatīvo transportu un transportlīdzekļus ar speciālām caurlaidēm) tiks aizliegta, kā arī nepieciešamības gadījumā atstātie transportlīdzekļi tiks pārvietoti uz tuvāko stāvēšanai atļauto vietu līdz 22.maija plkst.17 Kuģu ielas labajā pusē, posmā no Trijādības ielas līdz ēkai Kuģu ielā 15, gājēju ielā starp Staraja Rusas ielu un Viesnīcas "Radisson Blu Daugava" teritoriju, posmā no Trijādības ielas līdz Kuģu ielai, Valguma ielas abās pusēs, posmā no Uzvaras bulvāra līdz Akmeņu ielai.

Līdz 22.maija plkst.17 šādi ierobežojumi būs spēkā Kungu ielas abās pusēs, posmā no Grēcinieku ielas līdz Krāmu ielai un Kaļķu ielas abās pusēs, posmā no 11.novembra krastmalas līdz Rātslaukumam. Tikmēr no 20.maija plkst.20 līdz 22.maija plkst.17 - Grēcinieku ielas abās pusēs, posmā no Kungu ielas līdz 11.novembra krastmalai.

Savukārt no šodienas plkst.1 līdz 22.maija plkst.17 - Reimersa ielas abās pusēs, Elizabetes ielas kreisajā pusē, posmā no Tērbatas ielas līdz ēkai Elizabetes ielā 73, Elizabetes ielas kreisajā pusē, posmā no Baznīcas ielas līdz Brīvības bulvārim, Oskara Kalpaka bulvāra labajā pusē, 100 metru garā posmā no Reimersa ielas virzienā uz Brīvības bulvāri, 11.novembra krastmalas kreisajā pusē, posmā no Muitas ielas līdz Akmens tiltam, 11.novembra krastmalai pieguļošajā paralēlajā ielā Vecrīgas pusē (starp Jaunielu un Poļu gāti), Pils ielas abās pusēs, posmā no Poļu gātes līdz Doma laukumam, Bīskapa gātes abās pusēs, posmā no Miesnieku ielas līdz 11.novembra krastmalai, Jaunielā, stāvlaukumā Mūkusalas ielā, posmā no Akmeņu ielas līdz Dzelzceļa tiltam, Aklā ielā, Anglikāņu ielā, Vienības gatves abās pusēs, posmā no Torņakalna ielas līdz Jelgavas ielai, Miesnieku ielas abās pusēs, posmā no Bīskapa gātes līdz Pils ielai, Herdera laukumā, Palasta ielas abās pusēs, posmā no Bīskapa gātes līdz 11.novembra krastmalai, Pils laukumā, Doma laukumā, Poļu gātē, Mūkupurva ielas posmā no Mīkliņu ielas līdz Kazeņu ielai, Mūku ielas abās pusēs, posmā no Miesnieku ielas līdz Herdera laukumam, kā arī Mazajā Skolas ielā.

Visbeidzot 22.maijā no plkst.7 līdz 17 transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana tiks aizliegta Patversmes ielas kreisajā pusē, 60 metru garā posmā no Vītolu ielas un Vītolu ielas labajā pusē, 60 metru garā posmā no Patversmes ielas.

 

 
10 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
iAuto 22.maijs 2015 7:49
6 0 Atbildēt

Šodien braukšu uz Rīgu ar moci ;)

Gatis 21.maijs 2015 18:48
4 1 Atbildēt

Interesanti, kā sanāk. Ja veic remontdarbus, tad saka ka ir jānodrošina apbraucamie ceļi un jāizliek attiecīgas zīmes. Bet te tikai slēdzam un pārējais ir jūsu problēma :D

Liku lozi uz velotransportu un nekļūdījos. Āgenskalns smuki paralizēts bija...

kaspis 22.maijs 2015 10:41
3 0 Atbildēt

fiksīšu drillētāji gan starā...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 2

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 17

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti