Ceļu policisti apzinīgajiem autovadītājiem Jāņos dalīs ūdeni 8

 
Nozare.lv | 20.jūnijs 2014 16:09

Jau ceturto gadu pēc kārtas Valsts policija kopā ar AS "Aldaris" Līgo svētku un Jāņu reidu laikā apzinīgiem autovadītājiem, kuru izelpā netiks konstatēts alkohols, kā simbolisku pateicību pasniegs "Vichy" dzeramo ūdeni.

Kā biznesa portālu "Nozare.lv" informēja AS "Aldaris" vadītājs Marguss Kasteins, akcijas laikā šajā nedēļas nogalē paredzēts izdalīt 10 000 "Vichy Classique" dzeramā ūdens pudeļu. Tās saņems visi tie autovadītāji, kuri pie stūres būs sēdušies skaidrā.

Foto: iAuto.lv

"Jāņu svinību neiztrūkstoša sastāvdaļa ir alus, tādēļ jau vairākus gadus līgotājiem atgādinām, ka alus lietošana nav savienojama ar sēšanos pie stūres. Arī šogad svinētājiem vēlamies atgādināt, ka izvēle ir pavisam vienkārša - vai nu alus baudīšana, vai transportlīdzekļa vadīšana, " norādīja Kasteins.

Savukārt Valsts policijas Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis atzina, ka alkohola pārbaudes uz ceļiem svētku laikā būs īpaši svarīgas, ņemot vērā pēdējo mēnešu traģiskos negadījumos, kuros gājuši bojā iereibuši jaunieši.

"Policijas reidi ir nepieciešami, taču tie var radīt neērtības godīgiem autovadītājiem - var nākties ilgāku laiku pavadīt ceļā līdz galamērķim, tādēļ sadarbība ar "Aldari" ir veids, kā varam kaut nedaudz iepriecināt šoferīšus un dot viņiem iespēju veldzēties," sacīja Krapsis.

Valsts policijas pārstāvji jau iepriekš informēja, ka svētku laikā darbs noritēs pastiprinātā režīmā visā Latvijā, īpašu uzmanību pievēršot tam, vai vadītāji nesēžas pie stūres reibumā.

Kā ziņots, dzeramā ūdens zīmolu "Vichy" Latvijā pārstāv "Aldaris". Ar zīmolu pieejams "Vichy Clasique", negāzēts avota ūdens ar augļu aromātu "Vichy Fresh" un atspirdzinošs dzēriens aktīva dzīvesveida piekritējiem "Vichy Viva Sport" un "Vichy Isotonic".

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
iAuto 20.jūnijs 2014 22:40
7 2 Atbildēt

Tas ir tad, ja par rakstu ir samaksāts, bet par šo rakstu mums nav samaksāts.

sirga 21.jūnijs 2014 11:50
7 1 Atbildēt

kursh būs dzēris tam apiniti 7%

pĪTERS 21.jūnijs 2014 16:34
4 4 Atbildēt

Labāk kādu šašliku!!! Ūdeni es arī mājās no akas varu paņemt, nevis to novārīto veikala suslu!!!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti