Netrafarētie policijas "Škoda Superb" jau patrulē ielās 22

 
iAuto.lv | 14.maijs 2017 21:35

Svētdienas pievakarē Augsta Deglava, Tallinas un Valmieras ielu krustojumā netrafarētās policijas ekipāžas ar jauno "Škoda Superb Combi" nagos iekritis kāds taksometra vadītājs.

Apturēšanas iemesli nav zināmi, taču notikuma vietā Ceļu policisti skaidrojās ar kādu "Volkswagen Touran" taksometra vadītāju.

 

Jau iepriekš ziņots, ka šomēnes policija sāks izmantot 40 jaunas netrafarētas "Subaru Forester" un "Škoda Superb" automašīnas, lai cīnītos ar nedisciplinētiem autovadītājiem. Tāpat autovadītāji vairs nevarēs pievērt acis uz trafarētajām "Opel Mokka" automašīnām, jo arī tās aprīkotas ar ierīcēm ceļu satiksmes uzraudzībai. 

 

 
22 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
gunbox 15.maijs 2017 11:22
12 2 Atbildēt

Njā, neskaidrs pirkums. Kam vispār nepieciešama CP biznesa klase? Varbūt dēļ jaudas? Tikai ļoti šaubos, vai tika maksimālās jaudas Superb pirkts.

Drivers 14.maijs 2017 23:45
6 7 Atbildēt

Kā jau parasti - vieta pārkāpēja aizturēšanais izvēlēta "atbilstoša"

650 17.maijs 2017 1:55
6 1 Atbildēt

Braucu vakarā pa šoseju, atvainojiet, pa vidējo rindu un drusku pārkāpdams.Bet ne ļauni noskaņots- rubinu degunu un klausos rādio.Te pēkšņi mani apsteidz slavenas firmas Komercauto.Un burtiski man gar purnu lepni iegriež vidējā rindā.Nekādi ne tur pagriezrādītāji,nekā.Un pēc 300m turpat man degungalā noliek pa mēmajiem- lai brauktu uz 85 gar fotoaparātu... Ok?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 7

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti