Mihaels Šumahers notriecis gājēju 15

 
31.jūlijs 2008 13:02

Septiņkārtējais pasaules čempions Mihaels Šumahers atrodoties Anglijā notriecis gājēju. Tas noticis svētdien, pa ceļam uz lidostu, kur atradās Šumahera privātā lidmašīna.

Cietušais Martin Kinghems stāvējis ceļmalā, gatavojoties šķērsot ceļu. Šajā brīdī Šumahers ar savu furgonu Fiat Ducato nolēma apdzīt lēni braucošu auto, kuru vadīja kundzīte gados, un aizķēra Martinu ar sānu spoguli.

Pēc trieciena Martins nokritis un atsities pret blakus noparkota minivena dzinēja pārsegu. "Man noreiba galva, tāpēc es nespēju pazīt vadītāju, kas izleca no Fiata" - stāstīja cietušais. Par to, ka viņu notriecis Šumahers, cietušais uzzināja tikai tad, kad atbrauca policija. "Šumahers bija ļoti nikns un pat lamāja mani par to, ka es esot trāpījies šim ceļā" - piebilda Martins.

Ar Fiat aizķertajam Martinam gan nopietnu traumu nav - tikai daži zilumi. Savukārt Šumaheru policija pēc alkohola testa veikšanas un negadījuma apstākļu noskaidrošanas atlaida.

Nekādi administratīvie sodi Mihaelam par šo negadījumu netikšot piemēroti savukārt notriektais Martins ir teju vai lepns par to, ka satiksmes negadījumu izraisījis tieši slavenais Šumahers...
 
15 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
283928. viesis 23.septembris 2011 15:35
1 0 Atbildēt

Fetelēnam jau otrais tituls kabatā,bet tāds krāpnieks kā šumahers joprojām tikai agonē.Nu jau piecus gadus pēc kārtas!:P Pabira!

283929. viesis 23.septembris 2011 15:37
1 0 Atbildēt

Vecā piepe šumahers jau piekto gadu uz kaut ko tēmē,bet kā nesanāk tā nesanāk!

Ej taču vecais krāpniek vienreiz pensijā,apriebies esi ar savu lūzerisko nespēju!Laiki ir mainījušies un tagad,kādus pāris gadus,dominēs Sebastians,Snikerītis un Batončiks.Arī Ferrari ar laiku savu autiņu pilnveidos un tad šumim vispār vairs nekas nespīdēs,lūzerisma iemiesojums.

283930. viesis 23.septembris 2011 15:39
1 0 Atbildēt

Vecaa vaacu pabira negrib pienjemt ka ieksh F1 ir jauns dominaators- Sebastians Fetels. visas shiis runas ir sevis mierinaashana. fakts ir taads ka šuumim kopsh 2005. gada nav izdevies izciiniit titulu nedz ar Ferrari nedz ar Mersedes. chalim seko slikta karma. pievilkshanaas likums straadaa vienmeer. nebij ko priecaaties un plati smaidiit par uzvarām ko uzdaavinaaja Baričello, nobremzeedams pirms finiša. tad nu luuk šuumis tagad regulaari dabon- druumaakas grimmases savaa kretiiniskajaa sejaa.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti