Jau aprīlī Ķīpsalā notiks izstāde "Auto 2015" 11

 

Foto: iAuto.lv

BT1 | 24.februāris 2015 7:32

Trīs dienas – no 10. līdz 12. aprīlim Ķīpsalā – interesentus pulcēs krāšņākie auto svētki Baltijā – starptautiskā autoindustrijas izstāde „Auto 2015’’, kas žilbinās ar jaunākajiem vieglo automobiļu, apvidnieku modeļiem tieši no Ženēvas un spilgtākajiem Latvijas un ārvalstu tūninga sniegumiem. Tāpat izstādē varēs iepazīties ar jaunāko komerctransportu un industriālo tehniku, autoservisu aprīkojumu, instrumentiem un aksesuāriem.

Jau šobrīd zināms, ka izstādes „Auto 2015” apmeklētājus ar savu klātbūtni priecēs jaunākie „Alfa Romeo”, „Fiat”, „Jeep”, „Maserati”, „Nissan”, „Citroen”, „Kia”, „Peugeot”, „Renault”, „Subaru”, „Chrysler”, „Dodge”, „Ford”, „Mazda” un daudzu citu autoražotāju spēkrati.
Autozīmolu pārstāvji izstādes apmeklētājiem piedāvās īpaši izdevīgus iegādes noteikumus un nevienam neatteiks padomu vai profesionālu konsultāciju. Tāpat šogad izstādē būs apskatāmi arī vairāku populāru automarku „premium” klases auto.

Konkrētāk par jaunumiem, kas būs skatāmi izstādē „Auto 2014’’, organizatori informēs pavisam drīz, kad tie ‘’tuvosies Latvijai’’. Vienu jaunumu – kompakto apvidus auto „Jeep Renegade” žurnālisti un auto speciālisti jau februāra sākumā notestēja vietējos bezceļos un atzina, ka džips izceļas ar labāko pilnpiedziņas sistēmu segmentā. Visi piedzīvojumu un aktīvās atpūtas cienītāji ir aicināti šo jums tik piemēroto spēkratu apskatīt izstādē!

Lai apmeklētāji vieglāk orientētos plašajā izstādes piedāvājumā, tā ir iedalīta četrās sadaļās. „Auto mehānikas 2015” ekspozīcijā klātienē varēs uzzināt un iepazīties ar Kanādā radīto mums vienmēr aktuālo pretrūsas apstrādes līdzekli „Krown T40”, kā arī jauno un unikālo atsāļošanas formulu, kas mūsu platuma grādos ir jo īpaši noderīga. Turpat varēs iegriezties arī vienā no lielākajiem rezerves daļu vairumtirdzniecības uzņēmumu „Inter Cars” stendiem un iepazīties ar daudzu citu uzņēmumu aprīkojuma, autoservisa iekārtu, instrumentu un aksesuāru jaunāko piedāvājumu.

Ne tikai profesionāļi, bet arī ikdienas autolietotāji šajā ekspozīcijā varēs atrast daudz noderīgu risinājumu – jaunākās paaudzes autogāzes iekārtas, signalizācijas, autokosmētiku, plašu riepu un disku piedāvājumu, turklāt par īpaši izdevīgām cenām.

Jau astoto reizi Ķīpsalā norisināsies Baltijas mēroga jauno automehāniķu profesionālās sacensības „Auto mehānika 2015”, kurās par uzvaru cīnīsies labākās komandas no specializētajām mācību iestādēm un tehnikumiem. Spraigajās fināla sacensībās jaunajiem mehāniķiem auto dīleri piedāvās darboties ar pašām jaunākajām autoservisa iekārtām, lai noskaidrotu labākos no labākajiem. Ikviens apmeklētājs un interesents ir aicināts vērot sacensības un arī aplūkot jaunākās iekārtas darbībā.

„Transporta tehnika 2015” ekspozīcija piedāvās iepazīties ar jaunākajiem „Volvo”, „MAZ” un citu marku kravas automobiļiem un piekabēm, „Setra” autobusiem un daudziem citiem komerctransporta jaunākajiem aprīkojuma un servisa uzņēmumu piedāvājumiem. Tā ir lieliska iespēja Baltijas valstu autoparku uzturētājiem vienkopus iepazīties ar jaunumiem šajā nozarē, uzlabot un papildināt savu autoparku.

Lielākais pārsteigums gaidāms „Auto exotica 2015” paviljonā, kur ar saviem jaunākajiem veikumiem iepazīstinās vairāki desmiti tūninga virtuozi. Lai arī izstādes organizatori pagaidām saglabā intrigu, tomēr zināms – būs tūninga meistari no Latvijas, Somijas, Zviedrijas, Igaunijas, Lietuvas un citām valstīm. Starp citu, Vācijas pārstāvji uz izstādi sola atvest īpaši jaudīgus auto, kas tiek speciāli sagatavoti labu rezultātu uzrādīšanai slavenajā un sarežģītajā Nirburgringas trasē.

Blakus ārvalstu un pašmāju tūninga studijām un autosporta komandām izstādes apmeklētāji varēs vienkopus iepazīties ar Baltijā plašāko tūninga un auto sporta piederumu un aksesuāru klāstu.

Pērn izstādi “Auto” trijās dienās apmeklēja pavisam 34 695 cilvēki, kas ir par 8 % vairāk nekā gadu iepriekš un 18 % vairāk nekā “Auto 2013”.

Foto: iAuto.lv

Izstādi “Auto 2014” organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Ieejas biļešu cenas izstādes apmeklējumam:
Pieaugušajiem – 6 EUR
Pensionāriem, studentiem, skolēniem – 4 EUR
Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja ir bez maksas!
Ģimenes biļete – (2 pieaugušie + 2 bērni vai 1 pieaugušais + 3 bērni) – 14 EUR

Grupu apmeklējums (10+):
Studentu grupa – 3,50 EUR
Skolēnu grupa – 3 EUR

Autostāvvieta – 3 EUR

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Kaivo 26.februāris 2015 13:02
3 0 Atbildēt

Ja runā par izstādes definīciju, tad vēlams visus auto ko tirgo LV, lai vienā vietā vari apskatīties un salīdzināt, jā varbūt viena daļa siekalosies ap premium klases auto.

Personīgi nav daudz brīva laika, lai apbraukātu manis interesējušos auto salonus, bet izstādē tas ir izdarams kompakti.

LMT 25.februāris 2015 13:31
2 0 Atbildēt

Noteikti iešu, gaidiet manus eksperta ziņojumos no notikuma vietas! Vaita žigulis tur nebūs? Gribas redzēt jauno urālmobīli...

Kaivo 24.februāris 2015 18:21
2 0 Atbildēt

protams ka gribētos izlasīt un iepazīties konkrētāk "un daudzu citu autoražotāju spēkrati" cerams ka te būs arī Volkswagen grupas auto +BMW grupas +Mercedes +Volvo un kaut vai Opel :D, bet tas diezvai, varbūt ja nu vienīgi Škoda.

Izskatās ka vācu autobūve liek mīksto uz šo izstādi :)

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjautots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 3

km.hiAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 1

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti