Programma: Jau šo sestdien aicinām Jūs uz jaunāko auto testiem un bezmaksas drošas braukšanas semināriem pie t/c Mols (+ video) 4

 

Pielaiko savu auto

Latvijas Gada Auto | 15.oktobris 2016 11:12

“Latvijas Gada auto testu dienā”  sestdien, 15. oktobrī pie t/c Mols gaidāma plaša aktivitāšu programma, kuras ietvaros ikviens varēs izbraukt ar daudziem jaunākajiem auto modeļiem Latvijā, apgūt drošas braukšanas pamatus bezmaksas semināros vai arī veiklības braucienā laimēt jauno “Volkswagen Tiguan” automašīnu uz nedēļas nogali ar pilnu bāku. Taču īpaši gaidīti šajā automobiļiem veltītajā pasākumā būs tie, kuri apsver domu par jauna auto iegādi, jo tieši “Latvijas Gada auto testu dienā” būs iespējams salīdzināt jaunākos automobiļus vienuviet un atrast vilinošus piedāvājumus auto iegādei.

Lūk, kā mums gāja pirms gada:

Lai veiktu testa braucienu jābūt derīgai autovadītāja apliecībai un pieejami būs sekojoši automobiļi:

  • Audi Q2
  • BMW X1
  • Ford Edge
  • Hyundai Tucson
  • Mazda MX-5 (auto tiek speciāli vest uz šo pasākumu no Somijas)
  • Nissan Navara
  • Nissan Qashqai
  • Nissan X-Trail
  • Renault Megane
  • Renault Talisman GrandTour
  • Toyota Corolla
  • Toyota RAV4 Hybrid
  • Volkswagen Multivan
  • Volkswagen Passat
  • Volkswagen Tiguan
  • Volvo S90

Apskatīt varēs arī jauno Porshe 718 Boxster kabrioletu (testa braucienos nepiedalās).

Plašā klāstā būs sastopami šobrīd ļoti populārie krosoveri. Mazākos no savas saimes atrādīs vācu  premium autoražotāji “Audi” un “BMW”. Ņiprais “Audi Q2” Latvijā pirmo reizi ieradies vien septembra beigās un tā bāzes modelis pieejams no 24 000 EUR. Savukārt no “BMW” klāsta būs atrodams straujais “X1” modelis, kas Latvijā pieejams no 31 000 EUR, bet testa dienā komplektā ar patīkamu dāvanu – papildaprīkojumu 3 000 EUR vērtībā.

Būs arī populārākie krosoveru no “Nissan”. Piedāvājumā “Nissan Qashqai” (pērn Latvijā pirktākais jaunais automobilis) bagātīgākajā “TEKNA” komplektācijā no 19 990 EUR (parasti 22 490 EUR), bet “Nissan X-Trail” modeļa pircēji dāvanā saņems inovatīvo tehnoloģiju paketi 3 300 EUR vērtībā. Gaidāms arī konkursā “Latvijas Gada auto 2017” “Nissan” pārstāvētais pikaps “Navara” ar iepazīšanās cenu no 29 390 EUR.

“Volkswagen” klāstā būs atrodams ne vien jaunais “Tiguan”, bet arī “Passat” un funkcionālais “Multivan”. Dīleri “Tiguan” piedāvā iegādāties sākot no 21 867 EUR, “Passat GTE” no 41 243 EUR. Savukārt “Multvian” nopērkams sākot no 35 244 EUR.

Noskaties video par šī gada pasākumu un novērtē jaunākos auto:

Tikmēr “Renault” piedāvā 1 800 EUR “Premium Edition” atlaidi “Megane” modelim – komfortablajā “Zen” aprīkojumā tas pieejams sākot no 15 180 EUR, savukārt bāzes versijā “Megane” maksā jau no 14 480 EUR. Lielākais “Talisman Grandtour” bāzes komplektācijā nopērkams sākot no 23 825 EUR, taču iegādājoties šo modeli bagātīgajā “Intense” komplektācijā “Renault” dāvina “Premium Edition” papildaprīkojumu 3 000 EUR vērtībā. Arī “Toyota” pārstāvji saviem modeļiem piedāvā atlaides papildaprīkojuma un aksesuāru iegādei. “Latvijas Gada auto testu dienā” būs iespējams iepazīties ar jauno “Corolla” modeli, kas Latvijā pieejams no 15 760 EUR un “RAV4 Hybrid”, kura cena sākas no 30 200 EUR.

“Volvo” stendā būs sastopams izskatīgais un nosvērtais “S90” un “V90” modelis – arī viens no “Latvijas Gada auto 2017” pretendentiem. “S90” visai bagātīgajā sākuma komplektācijā “Kinetic” iespējams iegādāties jau no 39 547 EUR.

[IMG-7-FULL] 

Savukārt “Mazda” dīleri uz testu dienu sarūpēs sportisko kabrioletu (lai tik silts laiks), rodsteru “MX-5”, kurš speciāli uz šo pasākumu tiek vests no Somijas un pircējiem pieejams sākot no 26 800 EUR.  Arīdzan citiem “Mazda” modeļiem sarūpētas īpašas cenas, tos izvēloties “Premium Plus” komplektācijās.

“Latvijas Gada auto testu dienā Molā” sastapsiet arī pavisam jauno “Ford Edge” modeli, kura cenu lapa sākas no 43 000 EUR. “Ford” pārstāvji piedāvā ievērojamas Ziemassvētku atlaides arī citiem modeļiem pat 5 000 EUR apmērā.

Akcijas cenas tiek piedāvātas arī “Hyundai” modeļiem – atlaides līdz 3 000 EUR atkarībā no aprīkojuma līmeņa. Sestdien testu dienā būs atrodams krosovers “Hyundai Tucson”, kurš pieejams no 18 990 EUR.

Latvijas Gada auto testu diena Molā

“Latvijas Gada auto testu dienā” pie t/c “Mols” no plkst. 11:00 līdz 18:00, būs iespēja ar viesiem augstāk uzskaitītajiem automobiļiem ik pa 20 minūtēm doties testa braucienos bezmaksas. Lai to varētu izdarīt, Jums ir jāpierakstās uz konkrētu laiku un uz speciālas veidlapas pie izvēlētā automobiļa. Par automobiļiem un visiem akcijām klātienē sīki un smalki pastāstīs auto dīleru pārstāvji.

“Gada auto” stendā ik pusstundu notiks bezmaksas drošas braukšanas semināri ar Ivaru Cauni un Ati Jansonu, bet CSDD piedāvās pārbaudīt to, kāpēc automobiļu drošības jostas ir vitāla nepieciešamība un  nenovērtējams glābiņš straujas apstāšanās gadījumos.

Azartiskākie varēs sevi pierādīt veiklības braucienā, uz laiku izbraucot speciāli izveidotu trasi. Veiklības brauciena uzvarētājs iegūs vērtīgu balvu – jauno “Volkswagen Tiguan” uz nedēļas nogali ar pilnu degvielas bāku.

Pasākuma rīkotāji ir gatavi arī dažādiem laika apstākļiem. Pasākuma aktivitātes norisināsies zem jumta un sasildīties varēs ar bezmaksas tēju un kafiju.

Atbalsta: T/c Mols, Delfi, iAuto.lv, Latvijas Avīze, Tvnet, jauniauto.lv, Auto ziņas, Zebra, garaza.lv, dzivoklis.lv, Avalon Hotel, LAMB, KPMS & Partneri, Skrivanek, Intergaz, V4 motors.

Visu sestdienu pasākumu vadīs Normunds Avotiņš

Atis Jansons un Ivars Caune stāstīs par drošas braukšanas pamatprincipiem. Varēs uzdot jautājumus!

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
gg 15.oktobris 2016 13:35
2 1 Atbildēt

Tikai Passat un V90 saista

iAuto 14.oktobris 2016 22:45
2 0 Atbildēt

Tiekamies rīt :) Mēs arī tur būsim!

rt 15.oktobris 2016 13:44
1 0 Atbildēt

Strādā servisā?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 16

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti