Lieliska iespēja katram izmēģināt jaunākos auto "Latvijas Gada auto testu dienā Molā" (+ video) 7

 
Latvijas Gada Auto | 7.oktobris 2017 13:48

“Latvijas Gada auto klientu testu diena” pie t/c “Mols” ir reize, kad ikviens ar derīgu B kategorijas autovadītāja apliecību var ne vien aplūkot jaunākos automobiļus – konkursa “Latvijas Gada auto 2018” pretendentus, bet arī ar tiem izbraukt.

Turklāt notiks arī viena Latvijas pirmizrāde – uz šo pasākumu speciāli ieradīsies jaunais “Jeep Compass”. Pasākumā savu dalību ir apstiprinājuši un būs pieejami sekojoši testa auto (saraksts laika gaitā var mainīties un tikt papildināts):  

  • Alfa Romeo Stelvio,
  • BMW 5.sērija,
  • Citroën C3,
  • Ford Fiesta,
  • Honda Civic,
  • Honda CR-V,
  • Hyundai i30,
  • Jeep Compass,
  • Land Rover Discovery,
  • Mazda CX-5,
  • Nissan Micra,
  • Nissan Qashqai (atjaunināts),
  • Renault Koleos,
  • Škoda Kodiaq,
  • Škoda Superb Sportline,
  • Toyota C-HR,
  • Toyota RAV4 Hybrid,
  • Volkswagen Arteon,
  • Volkswagen Golf 7,
  • Volvo XC60.

“Latvijas Gada auto testu diena Molā” sāksies plkst. 11:00 un notiks līdz plkst. 18:00.

Šis pasākums, kad testa braucieniem vienkopus pieejami tik daudzi jauni auto modeļi, ir unikāla un lieliska iespēja cilvēkiem, kuri gatavojas iegādāties savu nākamo jauno automobili, jo te tos varēs ļoti labi salīdzināt,” stāsta konkursa “Latvijas Gada auto” organizators Māris Ozoliņš: “Turklāt pasākumā atradīsies arī automobiļu dīleru pārstāvji, kuriem varēs jautāt visu interesējošo par šiem modeļiem, tostarp arī par akcijām un īpašajiem piedāvājumiem speciāli šim pasākumam. Ņemot vērā cilvēku milzīgo atsaucību, ko novērojām iepriekšējās reizēs, šogad aicinām jau laicīgi ierasties un pieteikties testa braucieniem ar sev iekārojamajiem modeļiem. Pierakstīties var tikai pasākuma dienā pieejot pie izvēlētā automobiļa(iem).”

Dodoties testa braucienos ikviens varēs iejusties konkursa “Latvijas Gada auto 2018” žūrijas biedru ādā, kā arī būs iespēja vairākus no viņiem satikt un aprunāties. Pasākumu vadīs žūrijas biedrs, auto žurnālists Normunds Avotiņš, un paralēli automobiļu testiem notiks arī dažādi bezmaksas izglītojoši semināri par satiksmes drošību. Šogad pastiprinātu uzmanību pievērsīsim bērnu sēdeklīšu pareizai uzstādīšanai un lietošanai.

Visiem apmeklētajiem būs arī iespēja pārliecināties par drošības jostu nepieciešamību CSDD stendā.

Vienalga kādi būs laika apstākļi, konkursa “Latvijas Gada auto” lielajā teltī būs bez maksas pieejama karsta kafija, tēja. Tur varēs arī atpūsties un sasildīties pie “Intergaz” gāzes sildītājiem.

Uz tikšanos sestdien, 14. oktobrī!

Informatīvi atbalsta: Delfi, iAuto.lv, Latvijas Avīze, Tvnet, jauniauto.lv, Auto ziņas, garaza.lv, dzivoklis.lv. Atbalsta: t/c Mols, Viesnīca „Avalon Hotel”, LAMB, Intergaz, Venden, V4 motors.

BMW 5.sērija

Citroën C3

Ford Fiesta

Nissan Micra

Honda Civic

Hyundai i30

Land Rover Discovery

Renault Koleos

Toyota C-HR

Toyota RAV4 Hybrid

Volkswagen Arteon

Volkswagen Golf 7

Škoda Kodiaq

Mazda CX-5

Volvo XC60

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
GadaAuto 6.oktobris 2017 21:54
4 0 Atbildēt

Labā lieta ir tā, ka nav jāstāv rindā, bet gan pie katra auto ir speciāla pierakstīšanās lapa ar testa brauciena laikiem. Respektīvi var pierakstīties uz vairākiem noskatītajiem auto - tikai precīzi jāierodas, savādāk brauc cits interesents. Viens testa brauciens ir 15 minūtes. Ja starp testa braucieniem sanāk gaidīt, tad var noklausīties kādu no apmācības semināriem par drošu braukšanu vai CSDD stendā novērtēt drošības jostu noderīgumu. Dienas sākumā var diezgan brīvi pierakstīties uz izvēlētajiem auto, vēlāk gan sanāk gaidīt vai pat vairs nav brīvu laiku. Premium auto parasti visātrāk aizpildās laiki.

GadaAuto 6.oktobris 2017 19:47
3 0 Atbildēt

Te video no pagājušā gada testa dienas pie Mola

Conqueror 8.oktobris 2017 16:24
2 0 Atbildēt

interesanti, es būšu

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti