180 km/h - pārgalvīgs motociklists Rīgas ielās bēg no Ceļu policijas (+video) 44

 
iAuto.lv | 29.marts 2017 22:10

Sociālajā tīklā "Facebook" atrodams kāds pavisam svaigs videomateriāls, kurā redzams, kā 27. martā Ceļu policija Rīgā centās notvert pārdrošu motociklistu.

Pēc video var spriest, ka  pakaļdzīšanās sākusies Imantā un turpinājusies pa Jūrmalas gatvi, Vīlipa ielu, Lielirbes ielu, viaduktu pie Lidostas un K.Ulmaņa gatvi.

Pakaļdzīšanās laikā motociklists ievērojami pārkāpa ātrumu, sasniedzot pat 180 km/h, un ignorēja aizliedzošos signālus luksoforā, atsevišķos krustojumos radot bīstamas situācijas citiem satiksmes dalībniekiem. Lai aizturētu pārkāpēju, ceļš vairākās vietās tika bloķēts ar policijas busiņiem. Divos šādos blokos uz K. Ulmaņa gatves motociklists gandrīz tika notverts, taču pa pašu malu un zaļo zonu pamanījās izsprukt cauri sveikā. Beigu beigās sekojošā ceļu policijas ekipāža kapitulēja motociklistam, kad tas Bieriņos nogriezās uz gājēju celiņa gar Mārupīti un sekmīgi atrāvās no sekotājiem. Jāpiebilst, ka uz motocikla sēdēja arī pasažieris.

Uzmanību! Video dzirdama nenormēta leksika!

Video materiālā dzirdams, ka policisti ir piefiksējuši motocikla numuru, tāpēc varam cerēt, ka motocikla vadītājs tiks atrasts un saukts pie atbildības par Ceļu satiksmes noteikumu rupju pārkāpšanu un citu satiksmes dalībnieku apraudēšanu.

Ja Tev ir interesants foto un videoo par auto, satiksmi, avārijām, pārkāpumiem, ceļu policijas darbu, sūti tos portāla iAuto.lv redakcijai uz sociālajiem tīkliem FacebookDraugiemTwitter vai uz e-pastu iAuto at iAuto .lv, vai šeit >>>

Te policijas komentārs: "Policija atradusi iespaidīgu bēgšanu sarīkojušā vadītāja motociklu; par video nopludināšanu sākta dienesta pārbaude (+ video)"

 
44 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
kasinsh79 30.marts 2017 10:58
30 4 Atbildēt

Visiem no sajūsmas biksēs slapinātājiem lieku reizi jāpaskaidro - mūkot no CP, cilvēks automātiski uzņemas uz sevi 100% risku un atbildību par līdzbraucēju! Viņu citādi, kā par totālu idiotu nosaukt nevar.

Tagad noveicās, nākamajā reizē - var arī beigties kapu kalniņā. Ir vērts par to aizdomāties.

Tas iespējamais $$$ sods NAV tā riska vērts. NAV VĒRTS!

kasinsh79 30.marts 2017 5:50
24 5 Atbildēt

No CP bēgt NEDRĪKST!!!

Vairs nekā cita diskutējama.

dArtanjans 30.marts 2017 7:32
19 3 Atbildēt

CSDD bezatbildīgo kampaņu rezultāts-mēs esam neaizsargātie satiksmes dalībnieki,mēs drīkstam visu,jums būs 5 reiz spoguļos skatīties,lai mēs neskarti varētu joņot!Jā,es skatos2 un3 reiz,bet ne jau to idiņu dēļ.Šitāds meteorīts arī vieglo auto pārvērš lūžņu čupā.Lai tik viņus ķer!Neapstājās,muka,apsitās-pats vainīgs.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti