Harley On Tour 2017 23 motocikli – testa braucieni (+ foto)

 

Foto: Publicitātes attēls

12.jūnijs 2017 12:55

Šogad Harley-Davidson tradicionāla Demo tūre apciemos Latviju 16.-17. Jūnijā. Tā ir unikāla iespēja izmēģināt Latvijā nepieejamus demo motociklus.

Jaunās 2017.gada moto sezonas sākumā, Harley-Davidson ir sagādājis jau tradicionālo pārsteigumu visiem motociklu cienītājiem un piedāvā izmēģināt 23  jaunus Harley-Davidson motociklus, vairums no kuriem patlaban nav apskatāmi Latvijā.

Speciālā demo motociklu automašīna ar 23 motocikliem apceļo 8 Eiropas valstis, tai skaitā Latviju -šīs nedēļas nogalē Rīgā (16.-17. jūnijā). 

Divas dienas pēc kārtas (16. un 17. jūnijā) no plkst. 10:00 līdz 17:00 Harley-Davidson Demo Truck 8 valstu tūres ietvaros, ikviens motociklu fans, iepriekš piesakoties, varēs doties 30 – 40 minūšu ilgā testa braucienā ar dažādiem Harley-Davidson motociklu modeļiem: Dyna, Sportster, Softail, V-Rod, CVO un Touring. No tiem astoņi ir Touring ( tūrisma) modeļi, ieskaitot jauno 2017 gada Road King Special. Varēsim izbaudīt arī Dark Custom līnijas 2017. gada novitāti Harley-Davidson Street Rod. Izbraucieni norisināsies grupās, SIA “Motofavorits” pārstāvju pavadījumā pēc iepriekš saskaņota grafika, startējot no Harley-Davidson pārstāvja teritorijas K.Ulmaņa gatvē 21.

Gaidīsim Jūsu spriedumus pēc izmēģinājuma par 2017 gada jauno Harley-Davidson Street Rod un Road King Special.

Testa braucienu rīkotāji atgādina, ka ierodoties uz testa braucieniem, motociklistam ir jābūt atbilstošam ekipējumam un apģērbam, ieskaitot aizsargķiveri gan vadītājam, gan pasažierim; obligāts nosacījums – derīga A kategorijas motocikla vadītāja apliecība.

Ja kāds no motocikliem tā iepatiksies, ka nevarēsiet no tā šķirties, sapni piepildīt palīdzēs Citadele bankas speciālā līzinga programma motociklu iegādei ar īpašajiem risinājumiem motociklistiem.

Reģistrācija testa braucienam jau ir atvērta vietējā dīlera mājas lapā –
http://hdriga.lv/events/916/demo-truck-ture-2017. 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti