"Audi Prologue Avant" visā krāšņumā (+ foto) 14

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 25.februāris 2015 11:53

"Audi" pārstājis slēpt Ženēvas izstādei gatavotā koncepta "Audi Prologue Avant" izskatu un publicējis četrvietīgā universāla attēlus internetā.

Foto: Publicitātes foto

Koncepts, ko vācu mediji dēvē par A9 priekšvēstnesi, ir 5,11 m garš, 1,97 m plats un 1,4 m augsts. Riteņu bāze – 3,04 m. Ja "Prologue Avant" salīdzina ar "Audi" pašlaik lielāko universālu, kas izgatavots uz "A6" bāzes, koncepts ir par 167 mm garāks, 96 mm platāks un 61 mm zemāks. Riteņu bāzes garums – 128 mm par labu konceptam.

Foto: Publicitātes foto

"Prologue Avant" komplektēts ar matricu lukturiem, trīsdimensionālajiem aizmugures lukturiem, 22 collu riteņu diskiem, kas ieauti 285/30 riepās un jaudīgām bremzēm, kuru sastāvā kompozītmateriālu diski ar 20 collu izmēru.

Foto: Publicitātes foto

Komplektā arī pneimatiskā piekare, bezvadu akumulatoru uzlādēšanas funkcija un aizmugurējo riteņu piestūrēšanas sistēma, kas līdz pat 5 grādu leņķim pagriež riteņus pretējā virzienā, ja automobilis pārvietojas nelielā ātrumā un tajā pašā virzienā, ja tas brauc ātri.

Foto: Publicitātes foto

Aizmugures pasažieru vajadzībām kalpo priekšējo sēdekļu atzveltnēs iemontēti skārienjutīgi ekrāni un OLED displejs viduskonsolē. Skārienjutīgs ekrāns paredzēts arī priekšējam pasažieriem, tātad "A9/Prologue Avant" ar digitālo tehnoloģiju palīdzību savā starpā var komunicēt visi trīs pasažieri un arī vadītājs, „piespēlējot” viens otra monitoram karšu materiālu vai kādu citu noderīgu informāciju.

Foto: Publicitātes foto

Koncepta dzinējspēks ir dīzeļa/elektromotora tandēms ar kopējo jaudu 455 ZS, kas uz 100 km patērē vidēji 1,6 litrus degvielas. Degvielas patēriņa rādītājus ietekmē arī tas, ka 54 kilometrus "Prologue Avant" spēj nobraukt tikai ar elektrību. Ražotāja dati liecina, ka 100 km/h koncepts sasniedz 5,1 sekundē, bet maksimālais ātrums ir elektroniski ierobežots pie 250 km/h.

Foto: Publicitātes foto

Zināms, ka šāds hibrīddzinējs tiks izmantots topošajam jaunās paaudzes "Q7" modelim, tikai šajā gadījumā tas attīstīs 373 ZS jaudu un uz 100 km patērēs vidēji 1,6 litrus degvielas.

Foto: Publicitātes foto

 
14 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
IkdienasViesis 25.februāris 2015 13:02
4 4 Atbildēt

Pārāk jau nu pārāk kosmisks tas braucamais uztaisīts. Kas par daudz - tas par skādi.../vecs latviešu teiciens/

Juris 25.februāris 2015 15:09
3 11 Atbildēt

Kārtējais vācu bezpersoniskais dizains no audī!

Hera 25.februāris 2015 15:13
2 10 Atbildēt

Kaut kas briesmīgs un tizls!

Priekšas reste kā noņemta no Ford, rati divreiz par lielu, tas jau ir pārspīlēti.

Pārējais nekas pārsteidzošs, kā jau Audi,kurš nu jau 10 gadus viens no otra ne ar ko neatšķiras.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti