ASV jaunieši nozog vairākus jaunus "Dodge" muskuļauto, trīs no tiem avarē pirmajos metros 7

 
iAuto | 7.novembris 2016 11:19

ASV no kāda dīleru centra nozagti četri dārgi un ļoti jaudīgi automobiļi, trīs no tiem avarējuši, nenobraucot pat divus kilometrus no nozieguma vietas.

Kā ziņo aizokeāna mediji, 16,17 un 19 gadus vecie tīneidžeri aizdzinuši divus "Dodge Charger" un divus īpaši jaudīgos "Dodge Challenger", kas aprīkoti ar 717 Zs jaudīgo "Hellcat" dzinēju. Nespējot tikt galā ar milzīgo jaudu, jaunieši trīs no šiem spēkratiem sadauzīja jau pirmajos divos kilometros.

Noziegums atklājās, kad viens no dīleru centra darbiniekiem garām braucot, pamanīja, ka dažām automašīnām, kas bija izliktas pārdošanā, ieslēgtas gaismas. Viņš nekavējoši izsauca policiju.

Drīz vien aizdzītie spēkrati un arī paši vainīgie tika atrasti, taču zaudējumi ir lieli – tikai viena mašīna varēs atgriezties dīleru centrā bez remonta, vienu iespējams salabot, bet divus spēkratus diemžēl vairs nevarēs atjaunot. 

Pateicoties 717 Zs (881 Nm) jaudīgajam V8 motoram "Dodge Challenger Hellcat" 100 km/h var sasniegt 3,5 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 320 km/h.

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Bio 7.novembris 2016 13:23
13 0 Atbildēt

paskatījos - varat minēt 1x, kāda ādas krāsa bija mazgadīgajiem noziedzniekiem

experc 8.novembris 2016 12:53
3 0 Atbildēt

Es arī gribētu vismaz 2 km ar elleskaķi pabraukt.

Palaidniex 7.novembris 2016 14:58
2 1 Atbildēt

Diez šitiem arī nelietīgais autopilots lika avarēt? :D

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti