Ženēva 2017 - jaunais "Nissan Qashqai" ir klāt! (+ foto) 6

 

Foto: Publicitātes attēls

Nissan Nordic Europe | 7.marts 2017 14:26

Šodien Nissan iepazīstināja ar jauno Nissan Qashqai – krosoveru, kura premium klases tēls ir papildināts ar ievērojamiem jauninājumiem.

Uzlabojumi ir skāruši gan automobiļa eksterjeru, piedāvājot jaunu, mūsdienīgu dizainu, gan automobiļa salonu, kurā ir izmantoti augstākās klases apdares materiāli, kā arī automobiļa veiktspēju, nodrošinot uzlabotu braukšanas pieredzi.

Turpinot tiekties uz Nissan izvirzīto mērķi – nulles līmeņa izmeši un nulle bojāgājušie uz ceļa, jaunajā Qashqai ir ietvertas jaunas Nissan Inteliģentās mobilitātes tehnoloģijas. Jaunais Nissan Qashqai būs pieejams ar ProPILOT autonomās vadības tehnoloģiju. Kontrolējot automobiļa stūres darbību, ātruma palielināšanas un bremzēšanas procesus, braucot pa vienas braukšanas joslas lielceļiem, šī tehnoloģija autovadītājam nodrošinās lielāku pārliecību, labāku kontroli un lielāku rīcības brīvību tad, kad tie to vēlēsies, gan intensīvas satiksmes apstākļos, gan braucot ar nemainīgi lielu braukšanas ātrumu.

Pols Vilkokss (Paul Willcox), Nissan Europe priekšsēdētājs, paskaidro: “Mūsu produktu stratēģijas pamatā ir Nissan Inteliģentās mobilitātes vīzija, kas ietekmē ikviena mūsu automobiļa izstrādi. To apliecina arī jaunais Nissan Qashqai, kurā ietvertie uzlabojumi turpinās noteikt un izvirzīt jaunus standartus krosoveru segmentā.”

Uzlabojumi automobiļa salonā.

Jaunā Nissan Qashqai premium klases tēla jaunie papildinājumi visvairāk ir pamanāmi automobiļa salonā, kura uzlabotais izkārtojums, augstās kvalitātes apdares materiāli un mūsdienīgās tehnoloģijas nodrošina pievilcīgumu un funkcionalitāti visiem braucējiem.

Jaunais, augstākā līmeņa aprīkojuma līmenis – Tekna+ piedāvā jaunus sēdekļus ar augstas kvalitātes, taustei patīkamas “Nappa” ādas apdari un ekskluzīvas trīsdimensionālas nošuves uz centrālajiem paneļiem.

Jauninājumu klāstu papildina arī “D” formas multifunkcionālā stūre ar premium klases matēta hroma apdari. Tā ir aprīkota ar četru pakāpju vadības ierīci kombinētā mērinstrumentu displeja vadībai, nodrošinot intuitīvāku lietošanu un samazinot laiku, kad autovadītājs novērš skatienu no ceļa.

NissanConnect informatīvi izklaidējošā sistēma, kuru papildina digitālās radioapraides radio un satelīta navigācijas sistēma, tagad ir pieejama ar jaunu, uzlabotu lietotāja saskarni.

Mūzikas cienītāji novērtēs jauno premium klases BOSE audio sistēmu ar septiņiem skaļruņiem. Tā sniedz vēl pilnīgāku skanējumu un ļauj pielāgot mūzikas atskaņošanu automobiļa salonā.

Automobiļa eksterjera uzlabojumi.

Jauninājumi ir skāruši ne tikai Nissan Qashqai salonu – arī tā eksterjers ir ieguvis jaunu dizainu, kas izstaro izsmalcinātību un jaunu premium klases dinamiku. Ievērojamas pārmaiņas ir skārušas automobiļa priekšpusi, ieskaitot Nissan jaunāko “V-motion” priekšējo režģi.

Automobiļa priekšējie lukturi ir atjaunināti ar jauniem “bumeranga” formas dienas apgaismojuma lukturiem, papildinot Nissan Qashqai premium klases tēlu. Savukārt adaptīvo lukturu sistēma nodrošina papildu drošību, braucot diennakts tumšajā laikā.

Automobiļa aizmugurē tūlītēji atpazīstamais “bumeranga” formas apgaismojuma motīvs ir paplašināts visa luktura ietvaros un papildināts ar mūsdienīgu, formu akcentējošu trīsdimensionālu lēcas efektu.

Automobiļa premium klases rakstura akcentam Nissan Qashqai pieejamā virsbūves krāsu palete ir papildināta ar divām jaunām, dinamiskām krāsām — Vivid Blue, kas ir Nissan preses konferences laikā demonstrētā automobiļa krāsa, un Chestnut Bronze.

Pārliecinātāka braukšana.

Droša un pārliecināta braukšanas pieredze vienmēr ir bijusi Nissan Qashqai raksturīga iezīme. Vairāki acij apslēpti uzlabojumi nodrošina nepārspējamu vadāmību arī jaunajam Qashqai. Braukšanas pieredzi pilnveido uzlabotās piekares, amortizācijas un stūres sistēmas.

Absorbējošo materiālu pārdomāts lietojums un biezāki aizmugurējo logu stikli ir ļāvuši automobiļa salonā samazināt ceļa, dzinēja un vēja radītā trokšņa līmeni. Ir pieejami arī pilnīgi jauna dizaina 17, 18 un 19 collu vieglmetāla diski, nodrošinot uzlabotu aerodinamiku, lai maksimāli palielinātu braukšanas efektivitāti.

Daudzie Nissan Qashqai jauninājumi nav mazinājuši šī automobiļa aerodinamiskās priekšrocības. Tā pretestības koeficients ir 0,31, kas ir labākais rādītājs šī segmenta automobiļiem, un Nissan Qashqai saglabā līderpozīciju savā tirgus segmentā attiecībā uz CO2 izmešu apjomu, kas 1,5 litru dCi 110 dīzeļdzinēja versijai ir 99 g/km. Pateicoties šīm inovācijām, Nissan Qashqai īpašnieki var novērtēt zemas automobiļa ekspluatācijas izmaksas.

Jaunās Nissan Inteliģentās mobilitātes tehnoloģijas.

Jau kopš Nissan Qashqai pirmsākumiem 2007. gadā, tas ir demonstrējis Nissan centienus padarīt inteliģentās braukšanas tehnoloģijas pieejamākas ikvienam. Līdz ar jauno Qashqai Nissan apņemšanās pret klientiem iegūst vēl plašākus apmērus.

Inteliģentā ārkārtas bremzēšanas sistēma ir modernizēta un papildināta ar gājēju atpazīšanas funkciju. Pirmo reizi Nissan Qashqai tagad ir pieejama šķērsvirziena kustības aizmugurē brīdinājuma funkcija, kas mazina sadursmju iespējamību, nelielā ātrumā izbraucot ar automobili atpakaļgaitā no stāvvietas. Jaunais Qashqai joprojām piedāvā arī tādas inovatīvas tehnoloģijas kā ceļa zīmju atpazīšanas sistēmu, autovadītāja noguruma brīdinājumu, inteliģento automobiļa stāvvietā novietošanas sistēmu, inteliģento apkārtskata monitoru, “aklās” zonas brīdinājuma sistēmu un brīdinājumu par izbraukšanu no savas braukšanas joslas.

Nissan Qashqai vienmēr ir bijis nepārspējams pilsētas krosovers. Tas veiksmīgi apvieno apvidus automobiļu praktiskumu un iekārojamību ar hečbeku zemajām ekspluatācijas izmaksām un pieejamību.

Šo plaša spektra jauninājumu ieviešana balstās visaptverošas klientu izpētes rezultātos un ļaus Nissan Qashqai turpināt savu līderpozīciju kā Eiropas tirgū pārdotākajam krosoveram. Kopš Nissan Qashqai laišanas klajā 2007. gadā tas ir pārdots vairāk nekā 2,3 miljonos eksemplāru.

Jaunākie uzlabojumi padara Nissan Qashqai par vēl spēcīgāku un aizraujošāku sabiedroto autovadītājiem, piesakot savas ambīcijas uz krosoveru līderpozīcijas saglabāšanu tirgū jau otro desmitgadi pēc kārtas.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 7.marts 2017 15:06
4 7 Atbildēt

latviešu nabagu sapnis - kakašķis.

viencexperc 7.marts 2017 21:24
3 2 Atbildēt

Pieklājīgi cilvēki nepērk krosoveru, kas maksā lētāk par škodu.

GB12 8.marts 2017 12:24
2 1 Atbildēt

Sāksim ar to, ka pieklājīgi cilvēki neraksta tik stulbus komentārus.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti