Jaunais Nissan Qashqai – krosovers ar Premium klases dizaina, tehnoloģiju un veiktspējas uzlabojumiem (+ foto) 7

 

Foto: Publicitātes attēls

Nissan Nordic | 27.jūnijs 2017 15:16

Eiropā vispirktākais pilsētas krosovers – Nissan Qashqai tagad ir papildināts ar ievērojamiem uzlabojumiem, kas vēl vairāk izceļ tā Premium klases raksturu.

Eiropā vispirktākais pilsētas krosovers – Nissan Qashqai tagad ir papildināts ar ievērojamiem uzlabojumiem, kas vēl vairāk izceļ tā Premium klases raksturu. Uzlabojumi ir veikti četrās jomās – ir radīts jauns, mūsdienīgs eksterjera dizains, nodrošināts augstākas kvalitātes automobiļa salons, uzlabota braukšanas veiktspēja un pievienotas jaunas Nissan Inteliģentās mobilitātes tehnoloģijas –, lai nodrošinātu klientiem vēl lielāku atbalstu, pārliecību un komfortu.

Šīs plašās izmaiņas ir veiktas, balstoties uz klientu atsauksmēm, un ir izstrādātas tā, lai stiprinātu Qashqai kā viennozīmīga segmenta līdera statusu. Līdz ar Tekna+ aprīkojuma līmeņa ieviešanu ir attīstījusies arī Qashqai aprīkojuma līmeņu struktūra, un šis aprīkojuma līmenis nosaka jaunus luksusa standartus C-SUV krosoveru segmentā.

Kad 2007. gadā Qashqai tika laists klajā, tas bija īstens pionieris, un kopš tā laika tas vienmēr ir slavēts par savu pārliecinātās braukšanas pieredzes nodrošināšanu. Pateicoties vairākiem acij apslēptiem uzlabojumiem, Qashqai izcilā vadāmība tagad ir tik laba kā nekad agrāk.

Automobilis ir papildināts ar inovatīvām tehnoloģijām, savukārt citas tehnoloģijas ir uzlabotas ar jaunām drošības funkcijām. Klientiem, kas tiecas pēc jaunas braukšanas elastības pakāpes un lielākas brīvības, jaunais Qashqai būs pieejams ar Nissan ProPILOT autonomās vadības tehnoloģiju.

Qashqai priekšpuse ir pilnībā pārveidota, standarta versijā integrējot jaunu priekšējo bamperi ar plašāku automobiļa virsbūves krāsas izmantojumu uz tā un jaunu spīdīgi melnu apdari, kas uzlabo redzamo melno plastmasas daļu izskatu. Atveres abās pusēs palīdz dzinēja dzesēšanā.

Nissan Qashqai Premium klases uzlabojumi visvairāk ir pamanāmi automobiļa salonā. Tie ir acīm redzami augstās kvalitātes un izsmalcinātajos apdares materiālos, uz autovadītāju orientētajā automobiļa salona iekārtojumā un manāmi uzlabotajās pilnīgas kontroles funkcijās.

Iekāpjot automobilī, autovadītāji uzreiz ievēros jauno un pievilcīgo stūri. Tā atspoguļo Nissan jaunāko automobiļu modeļu, tostarp pilnīgi jaunās Micra un jaunā X-Trail, dizainu globālā līmenī un ir visu jaunu Qashqai standarta aprīkojumā. Jaunajai stūrei ir „D” forma, un tās horizontālā apakšdaļa autovadītājam atvieglo gan iekāpšanu un izkāpšanu no automobiļa, gan arī rada sportiskāku izskatu un sajūtas.

Braukšanas jomā prioritāte bija mierīgāku automobiļa virsbūves kustību un mazāku automobiļa svārstību nodrošināšana. Tas tika sasniegts, mainot amortizatoru regulējumu, samazinot katra atsevišķā riteņa atsperojuma pakāpi un modificējot gumijas detaļas. Palielināta ir arī sānsveres stabilizatora stingrība, lai uzlabotu vadāmību. Tagad, pateicoties automobiļa inteliģentajā brauciena kontroles sistēmā veiktajām izmaiņām, automobiļa virsbūve mazāk kustas, braucot pāri ceļa negludumiem.

Jaunajam Qashqai būtiski uzlabojumi ir veikti trokšņu, vibrāciju un gaitas nevienmērīguma (NHV) mazināšanas jomā. Priekšējās sānu durvīs un aiz aizmugurējo riteņu arkām ir uzstādīts papildu un augstākas kvalitātes skaņas izolācijas materiāls. Ap priekšējām sānu durvīm ir uzstādīts papildu blīvējums, savukārt aizmugurējām sānu durvīm ir palielināts logu stiklu biezums no 3,15 mm uz 3,85 mm, lai uzlabotu braukšanas pieredzi aizmugurē sēdošajiem pasažieriem.

2018. gadā Nissan jaunajā Qashqai ieviesīs ProPILOT autonomās vadības tehnoloģiju. Tā ir pirmais solis zīmola virzībā uz autonomo braukšanu, kas autovadītājiem sniegs vairāk brīvības, ļaujot viņiem automatizēt ikdienišķākos automobiļa vadīšanas elementus.

ProPILOT autonomās vadības tehnoloģija kontrolē automobiļa stūres darbību, braukšanas ātruma palielināšanas un bremzēšanas procesus, braucot vienas braukšanas joslas ietvaros uz lielceļa intensīvas satiksmes apstākļos, kā arī braucot ar nemainīgi lielu ātrumu. Tā balstās uz trim tehnoloģijām – braukšanas joslas saglabāšanas palīgsistēmu (LKA – Lane Keep Assist), inteliģento kruīza kontroles sistēmu (ICC – Intelligent Cruise Control) un satiksmes sastrēgumu “pilota” sistēmu (THP – Traffic Jam Pilot). Šo intuitīvi lietojamo ProPILOT autonomās vadības tehnoloģiju varēs aktivizēt, nospiežot pogu uz Qashqai stūres. Informācija tiks parādīta kombinētajā mērinstrumentu panelī starp mērinstrumentu skalām. Sīkāka informācija par ProPILOT autonomās vadības tehnoloģiju būs pieejama īsi pirms tās laišanas klajā.

Qashqai uzlabojumus ir izstrādājušas Apvienotajā Karalistē, Spānijā un Vācijā bāzētas inženieru komandas. Automobilis vēl aizvien tiks ražots Nissan modernajā rūpnīcā, kas atrodas Sanderlendā, Apvienotajā Karalistē, kas ir viena no Eiropā efektīvākajām automobiļu rūpnīcām.

Šogad Ženēvas automobiļu izstādē prezentētā jaunā Nissan Qashqai pārdošana Latvijā tiks uzsākta 2017. gada septembrī.

Foto: Publicitātes attēls

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 27.jūnijs 2017 15:41
8 0 Atbildēt

vispār - prēmium nissans ir infinity.

Tas tāds, kārtējais eiropai domātais nabagu prēmiums.

Conqueror 27.jūnijs 2017 20:23
4 0 Atbildēt

man patika tā vieta tekstiņā kur palielina aizmugures stikla biezumu ka tas sniedz neparastu braukšanas pieredzi :)

Rallists 28.jūnijs 2017 10:54
3 0 Atbildēt

Līdz premium te kā līdz amerikai, var pielikt visādus gadžetus, var pielikt spīdīgas lampas, var pielikt lielus riteņus un smuku seju, bet kamēr zem motora pārsega nebūs motors, kurš to kasti var aizvilkt līdz simtam zem astoņām sekundēm un kamēr priekšā būs parasts makfersons, tas premiums un luksus būs tikai mārketinga bukletos.

Premium būtība ir piedāvat to kā citiem nav-kas no šī visa palaga nav citu ražotāju piedāvājumā?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti