Nav sliktākas markas pasaulē - klients publiski sadedzina “BMW” 7.sēriju (+ video; foto) 18

 
iAuto | 22.septembris 2017 16:15

Sadedzināt, sadauzīt un iznīcināt - BMW niknākais ienaidnieks jau atkal rīko akciju, šoreiz pielaižot uguni 7.sērijas sedanam.

Itālijas pavalstnieku Pormohseni Hadi var pilnīgi pamatoti dēvēt par BMW niknāko ienaidnieku, kurš cīniņu ar vācu marku uzsāka teju pirms desmit gadiem.

2008.gadā Hadi iegādājās jaunu M6 un jau no paša sākuma saskārās ar problēmām. Īpašnieks žēlojās par vibrāciju, troksni dzinējā un transmisijā, taču dīleris un ražotājs defektu atteicās atzīt. Hadi pārstāja veikt iemaksas par mašīnu, līdz ar to sabojājot savu kredītvēsturi bankā.

2013.gadā dziļi aizvainotais itālietis pie ieejas Frankfurtes autoizstādes teritorijā ar veseri un cirvi sadauzīja 120 000 eiro vērtu BMW M6, bet nepilnu gadu vēlāk izpildīja analogu priekšnesumu Ženēvas autoizstādes laikā.

Kopš tā laika ziņu par BMW niknāko ienaidnieku nebija līdz pat šā gada septembrim, kad Hadi par sevi atgādināja vēlreiz. Šoreiz tika izvēlēts 7.sērijas sedans, kuram Hadi pielaida uguni. Automašīnas iznīcināšanas akciju jau tradicionāli pavadīja lozungi ar uzrakstiem, kas vēstīja par BMW šantāžu un negodīgo attieksmi pret klientiem.

Degošo automašīnu nodzēsuši Izsauktie ugunsdzēsēji, bet Hadi aizturējusi policija. Mediji atzīmē, ka draudošās nepatikšanas, sods un izskaidrošanās policijas iecirknī itālieša aizvainojumu uz vācu marku nav mazinājušas un pat saslēgts roku dzelžos, viņš pateicis tik vienu frāzi: “Es turpināšu”. BMW pārstāvji notikušo nekomentē.

 
18 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 22.septembris 2017 18:52
19 12 Atbildēt

pat bēglis nevar "novērtēt" to čīkstēšanu, kaukšanu, kratīšanos un degšu ček endžin lampiņu. Bet eiropas gopņikiem pofig. Galvenais, ka nav līdzīgs VW.

Tāpēc jau tautā sauc - Bavārijas Mēslu Vāģis. Ja tu ej pa pilsētu un dzirdi, ka kaut kas klab vai čīkst, tad esi droš - kaut kur tuvojas BMW. Tikai neredzu jēgu - pirkt un iznīcināt. Vai nu nepērc, vai iznīcini nepārdotus. Nu bet bēgļiem ar saprašanu nav tā kā mums.

dsa 22.septembris 2017 17:58
16 25 Atbildēt

Ja braucējs ir lohs, tad tur tikai pašsadedzināšanās palīdzēs...

Mums jau te arī bija viens lietotājs, kurš nopirka nojātu pasātu un dzenoties pakaļ emkai, pārlauza kloķeni. Kopš tā laika viņam naids uz visu Eiropas autobūvi.

Bils 22.septembris 2017 18:46
16 6 Atbildēt

Man bija E38 99' iegādāts 740d.

Ja godīgi ~250tk/km sāka vajāt problēmas kādā ~2005.gadā. Viena turbīna nobira un dažas ~4 sprauslas atteica. Kad nomainīju uz jaunām detaļām, viss OK. Tad atdevu radiniekam lietošanā 2008. gadā, līdz ~2011. nokalpoja godam, kamēr pārdevām.

Bet nu komforts tiešām bija neparakstāmi labs, beņķi ar masāžu, pakešu logi utt., u.c.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Vācijā uziet pamestu Lada un Kia autosalonu (+ VIDEO) 1

Youtube kanāla Forgotten Buildings autori ierodas Vācijā, lai uzfilmētu materiālu par autosalonu, kas sākotnēji nodarbojies ar Lada, bet vēlāk – ar Kia automobiļu pārdošanu. Lasīt vairāk

 

Latvijas munīcijas ražotne darbu daļēji varētu sākt līdz gada beigām (+ VIDEO) 3

Latvija ir vienīgā no Baltijas valstīm, kas ieguvusi finansējumu no Eiropas Komisijas fonda munīcijas ražošanas atbalstam. Kamēr līgumi vēl nav parakstīti, Aizsardzības ministrijā par summām un termiņiem izsakās piesardzīgi. Tomēr aizsardzības ministrs cer, ka rūpnīca sāks darbu jau šā gada beigās. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti