Zemāk vairs nevar - vācu policija aiztur VW Golf “bez klīrensa” 15

 

Foto: Ilustratīvs attēls

iAuto | 6.septembris 2018 14:32

Vācijas pilsētas Līdenšeidas policija apturējusi tūnētu Volkswagen Golf, kas bijis tik zems, ka atstatums no mašīnas apakšas līdz zemei sasniedzis vien pusotru centimetru.

Vietējie mediji raksta, ka garāmbraucošā policijas patruļa pievērsusi uzmanību Volkswagen Golf, kas praktiski “vilcies pa zemi”, piesaistot apkārtējo uzmanību ar nepatīkamu troksni. Automašīna apturēta pārbaudei un atklājies, ka divdesmitgadīgais īpašnieks savu Golf “uzlabojis” tiktāl, ka klīrenss praktiski likvidēts – mērījumi parādījuši, ka no virsbūves apakšas līdz zemei palikuši vien 1,5 centimetri. Nemitīgi atsitoties pret asfaltu mašīnas apakša jau bija pamatīgi cietusi, turklāt īpašnieks bija demontējis gaisa filtru, lai pievadītu vairāk gaisa motoram un radītu vēl “iespaidīgāku” skaņu.

Tūnētais Golf atzīts par satiksmei nederīgu un aizturēts, bet īpašniekam uzlikts sods 500 eiro apmērā, turklāt būs jārēķinās ar soda punktiem.

 
15 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
WONDERWHY 6.septembris 2018 22:40
37 6 Atbildēt

Tās grabošās 3 litru pašpasludinātās raķetes ne velna vairs neiet. Turbīna slīkst eļļā, sprauslas sen beigtas, interkūleris aizaudzis. Tie paši m57d25 jau labāk par m57d30.

Fāterlande 6.septembris 2018 15:26
22 0 Atbildēt
WONDERWHY 6.septembris 2018 18:44
21 10 Atbildēt

Pa Vāciju pirms kādiem 4-5 gadiem braukāju ar sēdinātu žurku. Šķiet, ka kādi 4-5cm bija klīrenss. Šad tad nopētīja man to autiņu un tas arī viss. Viens vācietis tik pajautāja koilas vai atsperes. Tagad pārvietojos ar vecu VAG kvēpos ir spēks un kaitinu tādus kā msh, kad kārtīgi ieminu grīdā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti