Superātrās virsskaņas lidmašīnas atgriezīsies (+ VIDEO) 8

 
iAuto | 17.novembris 2018 10:09

Kopš nebūtībā aizgājis Concorde projekts, cilvēces sapnis par superātrajām lidmašīnām uz kādu brīdi bija piemirsies. Tagad tas atgriežas un nu jau vairākas kompānijas strādā pie modeļiem, kas var attīstīt ātrumu 2333 km/h un vairāk.

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 18.novembris 2018 0:39
2 2 Atbildēt

Space X ( Maskis ) un virgin galactic ( Brensons) plāno cilvēkus pārvadāt ar kosmiskajiem aparātiem, izejot no Zemes atmosfēras. Sasēdina cilvēkus raķetē, paceļ kosmosa, tad nosēdina kur vajag.

Tā sanāk vēl ātrāk. Bija pat kaut kur animācijas. Pusstundas laikā uz jebkuru pasaules vietu ( protams, kur ir uztaisīta nosēsanās - pacelšanās platforma)

reku 18.novembris 2018 11:09
2 2 Atbildēt

Es labãk ar veco lidmašīnu vai vēl labāk ar autobusu.Lielākas izredzes nebeigt ceļojumu citos medību laukos.Lai ar to virskaņas ļoteni vãlē deputāti un miljonari.

Kanibaals 18.novembris 2018 10:30
1 0 Atbildēt

Animācijas

Tu saproti ka lidojums ir pusstunda, bet kamēr cilvēkus nogādā uz starta platformas un iesēdina tajā lidojošajā atombumbā kas uzpildīts ar bīstamu degvielu tad tās ir stundas? Un ja pēkšņi atklājas ka galamērķi ir slikti laikapstākļi tad lidojums jāatceļ, kā arī jebkuru sīkāku problēmu dēļ no tās bumbas ir jāevakuējas.

Lidmašīnas avārijā iespēja iet bojā ir 1:miljons, raķetē 1:100.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Kā taps jaunais Rail Baltica tilts pār Daugavu Rīgā (+ VIDEO)

Ir sākusies jaunā Rail Baltica tilta pār Daugavu būvniecība. Respektējot galvaspilsētas vēsturi, jaunajā tilta konstrukcijā saglabās esošā dzelzceļa tilta ikonisko izskatu. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti