Ja vien būtu paņemts sāņus (+ VIDEO) 23

 
iAuto | 5.septembris 2018 16:27

Video autors uzskata, ka avārijas nebūtu, ja vien vieglā vadītājs būtu ciešāk piespiedies busam un piebilst: "Ne jau vienmēr jābremzē"

 
Visi komentāri
 
Palaidniex 5.septembris 2018 16:36
22 1 Atbildēt

Variants - neapdzīt nepārskatāmā ceļa posm, laikam netiek izskatīs pēc definīcijas - visiem kaut kur jāraujas, lāvācas, jālec nost no ceļa, lai kāds kings varētu turpināt braukt kā kings... :p

Bradypus 5.septembris 2018 16:42
0 7 Atbildēt

Tas, ko tu un tev līdzīgie spītīgi negrib saredzēt - arguments, ka arī radušos avārijas situāciju var un vajag novērst, nenozīmē tās izraisīšanas attaisnošanu. Piedevām - ja vispār apjēgtu elementāras lietas, tad šajā video pārmetums par nepavākšanos malā, kas būtu glābusi situāciju, ir vērsts pret pašu situācijas izraisītāju.

Palaidniex 5.septembris 2018 16:47
7 1 Atbildēt

Labāk pastāsti, kā likvidēt šito uz aklo braucēju sugu?

Kaut gan - tev to varu nejautāt, jo jautājumu tāpat nesapratīsi...

Bradypus 5.septembris 2018 17:01
2 4 Atbildēt

Nekā, ja vien nepiedāvā Hitlera vai Staļina metodes. Un tieši tev līdzīgo atbalsts ļava viņiem savus mēŗķus sasniegt - pamatojoties ar vēršanos pret neizbēgamiem sabiedrībai nevēlamiem subjektiem, tika akceptētas metodes pielietošanai pret varnešiem nevēlamiem subjektiem.

Palaidniex 5.septembris 2018 16:50
20 0 Atbildēt

P.S.

Foresteristam bremzes nestrādā? 0:00,5 sekundē nevarēja atlaist gāzi, uzkāpt uz bremzēm un atgriezties savā joslā aiz busa?

Bet te jau kā vienmēr - visi bezkaunīgie cer uz pretīmbraucēju un citu satiksmes dalībnieku pašsaglabāšanās instingtu, jo paši smelt pašsaražotos sūdus nemaz ij netaisās... Visi citi vainīgi, tik ne paši... Visiem citiem bija jāglābj situāciju, tik ne pašiem

JanJan 6.septembris 2018 8:32
0 0 Atbildēt

Jā, video autoram, kas brauc pa savu joslu jāmauc iekšā kokā un pašam jāriskē. Zini, kas notiktu? Tas bīstamās situācijas izraisītājs vnk aizbrauktu prom! A tu esi smagā avārijā.

gunbox 5.septembris 2018 16:44
0 0 Atbildēt

Krievu valoda dzirdama. Ar to arī viss pateikts. Vēlu veiksmi vēlēšanās, lai pēc tam nebūtu mums visiem identiska situācija. ;)

650 5.septembris 2018 17:03
7 3 Atbildēt

Video autors (kā jau "viņu" lielākā daļa) ir prasts p/dars.Viņš spriedelē par debesu mannu un par autovadīšanas smalkām niansēm, tajā pat laikā viņam ir "normāli" ka nesties pa šauru mežu ar 82km/h un pofig, ka tur pretim visār kāds brauc (3gab auto..).Acīmredzot, buss, redzēdams pretimbraucēju, ieturēja mērenu ātrumu, bet nervozais izlīdējs "domāja" ko tas te vnk čakarējas.Divi vienā,"ātrie" braucēji, no kuriem abi izrādījās pi... Divi ja tādi gadās vienā laikā un vietā- tipiska 100% suudu situācija dajebkur.

Palaidniex 5.septembris 2018 17:10
5 2 Atbildēt

Ārpus apdzīvotām vietām uz asfaltētiem ceļa posmiem kādis ir atļautais braukšanas ātrums? 60? 50? 35?

Droši, ka tas buss arī normāli brauca savus 80 km/h, bet foresteristam bija par lēnu.

Vainīgi visi - Buss, Filmētājs, tik ne subārists...

Es Tevi pareizi sapratu?

650 5.septembris 2018 19:49
2 3 Atbildēt

Zin, man galīgi po-uj, kas tur kam atļauts;).Es tecu, ka satikās 2gab p/dari, apmēram tā.Te vispēr nav vērts to foresterista (vai nesubārists, hvz, kas īsti tas pa hlamu- tas īsti nav subāra uzraksts, skaties ka vel ne tajā rajonā tipiskais kkāds labāsstūres japona suuds). Viņam nevis par lēnu bija, bet vnk dalbaēbs, kas nesaprot vispār kur un kāpēc atrodas.

Ja visur un vienmēr grib dzīvs palikt, tad būtu vajadzīgs kaut kāds dzīves algoritms- ko un kur un kad Nedarīt principā. Jo atsevišķas lietas "nedarīt" ir visvieglāk, tas ir ar visprognozējamāko iznākumu.

Palaidniex 6.septembris 2018 7:18
1 0 Atbildēt

Tad es ieteiktu Tev vispār uz ceļa nerādīties...

Un kāpjot ārā no gultas rūpīgi apsvērt visas kustības, ka negaidītā leņķī grīda neizdomā uzbrukt un uzšaut pa pieri...

Vēlreiz atkārtoju jautājumu - kā izskaust visādus braucējus uz aklo un braucējus ar tekstu “avosj proskoču”?

Uzskatīt ka katrs pretīmbraucējs taisās izlekt purnā ir viegl paranoja un satiksme kā tāda nav iespējama bez viena tipa mazliet greizi un vienpusēji izprastās tiesiskās paļāvības.

Bradypus 6.septembris 2018 8:39
0 0 Atbildēt

Kā izskaust? Aizliegt pārvietošanās brīvību un atļaut pārvietoties tikai ar rūpīgi kontrolētu sabiedrisko transportu. Vai vēl labāk - vispār prasīt saņemt atļauju, lai drīkstētu pārvietoties. Izklausās pēc PSRS vai dzimtbūšanas? Tieši tā!

Risks ir daļa no brīvības.

Palaidniex 6.septembris 2018 9:06
0 0 Atbildēt

Tevi sauc 650?

Bradypus 6.septembris 2018 9:28
0 0 Atbildēt

Un tevi 51507?

Palaidniex 5.septembris 2018 17:17
9 0 Atbildēt

Jāteic godīgi - īsti nevar saprast tas vēl skaitās Novosibirskas pilsētā vai ārpus tās.

Ja pilsētā - 82 ir ātruma pārkāpums +22 km/h. Filmētājs nenoliedzami tad ir pārkāpis ātrumu.

Tiesa tas nu nekādi neattaisno veco labo triku - iešanu uz apdzīšanu tik pat līkumainā un šaurā un nepārskatāmā posmā, jeb - UZ AKLO!

Kanibaals 6.septembris 2018 7:46
1 0 Atbildēt

Iešana uz apdzīšanu? Tas ir kā? Vai vienkāršāk nav teikt veikt apdzīšanu. Nav ko tos arhaiskās krievu valodas izteiksmes līdzekļus lietot. Pārdodas, parūkmeistars, ātrās palīdzības kariete, butterbread....

Palaidniex 6.septembris 2018 8:07
0 0 Atbildēt

Tas tā arī par tēmu vai vienkārši gribējās pakasīties?

Kanibaals 6.septembris 2018 20:12
0 0 Atbildēt

Tas ir par tēmu.

JanJan 6.septembris 2018 8:31
3 0 Atbildēt

Uz līkumota meža ceļa by default nevajadzētu apdzīt. Redzamība 0. Sagaidi drošu apdzīšanas vietu un tad to dari.

6810 5.septembris 2018 18:19
1 0 Atbildēt

Beidziet cepties!Tas ir avosj povezjot rezultāts.Untā tam būs būt!

AGA 6.septembris 2018 0:26
0 0 Atbildēt

Ganjau stūre labajā pusē, mazāk laika noreaģēt bija!

he 6.septembris 2018 1:12
0 0 Atbildēt

650tais laikam te vienīgais,kam ir arī prāts,pārējiem,ja ir atļauts,tad tik jāmauc!

650 6.septembris 2018 13:22
2 0 Atbildēt

Tas "prāts" vajadzētu būt iekš tā, ka vai nu kasīties un mēģināt sevi iztēlot par visgudrāko (un būtībā nepateikt neko), vai nu arī cilvēcīgi pateikt vismaz "kaut/ko".Šāda izlīšana ir vnk idiota pazīme, un audzināšana tur diez vai līdzēs.Var līdzēt tikai savi secinājumi.Jautājums ir KAD izdarīt tos "savus" secinājumus un kādā sava mērkaķ-attīstības punktā izvērtēt to savu ikdienišķo uzvedību.Vai pēc negadījuma, vai tomēr kaut kādā tur starpposmā.Runa jau nav tikai ka Loham tas būtu jāizvērtē, to reizēm ik pa laikam noderētu arī tam, kurš sevi uzskata par -asu.Jo ir darbības, kuras ilgtermiņā piekopjot,tā perspektīva ir slikta.Mācības sākas vispirms no tā,ka censties (turpmāk) vismaz ne vienmēr un ne visur.Pēc tam tas ego nomierinās un var sākt domāt par uzdevuma uzstādīšanu ka tipa lūk TO es nedaru vispēr.Vai ļoti Cenšos..Vai točna Vairs nedaru.Vai esmu izsecinājis, ka tas man nedod neko labu un tad nuinafig, centīšos bez tā iztikt.Uzreiz neko nevar- vajag lai tā sava personas Apziņa nonāk pie tās vajadzības kaut ko secināt un pamainīt.Un no otras puses, filmētāja pienākums būtu palikt veselam suudīgā situācijā, nevis demonstrēt savas spējas pa līkumotu meža ceļu bezprincipā nesties.Turklāt ka pretimbraucēji nāk.Pēc dajebkuras teorijas tur no tiem 3jiem viens noteikti būs idiots.Tas 82 tur taču nenorāda ne uz kādu ne kvalifikāciju, ne uz sportista iemaņām, vnk prasts dalbaēbs.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti