- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Vari dabūt lētāk?
Pastāsti konkrētāk, kas par verķi. Par tādu cenu arī man var parādīties interese
Infa te:
www.bizrate.com/marketplace/search/search__prod_id--11336240,mkt_id--14352868,rf--qgt.html
[addsig]
Un kaa shitais Whistlers? jebkuraa gadiijumaa jaaliek uz panelja, vai ne? (ehh, kaa prasiitos kaut kur apakshaa iebaazt
).
Man vispaar ir doma uzzvaniit uz CP (ash numberinju iedeva- kam zvaniit) un noskaidrot par tiem detektoriem... Kaa vinji uz to skataas, jo- detektors nav trauceejosha ieriice...
Un kaa shitais Whistlers? jebkuraa gadiijumaa jaaliek uz panelja, vai ne? (ehh, kaa prasiitos kaut kur apakshaa iebaazt
).
Man vispaar ir doma uzzvaniit uz CP (ash numberinju iedeva- kam zvaniit) un noskaidrot par tiem detektoriem... Kaa vinji uz to skataas, jo- detektors nav trauceejosha ieriice...
Panjem detektoru un nosleep aiz priekshrestes, bet lampinjas iemontee salonaa i vsjo.
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23
Latvijas teritorijā nokrituši 2 droni; gaisa telpas apdraudējums Balvu, Ludzas un Rēzeknes novadā (+ VIDEO)
2
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13