Aktuālie noteikumi piesakot Jūrmalas caurlaidi 2017 elektroniski - tikai konkrētam automobilim 8

 

Kas tieši ir labi iesākts? Foto: iAuto.lv

iAuto | 4.aprīlis 2017 17:55

No sūdzībām līdz pat motociklu vadītāju protestiem - Jūrmalā jauna kārtība, kā saņemt Jūrmalas caurlaidi. iAuto piedāvā iepazīties ar noteikumiem, kuriem ir jāpiekrīt katram caurlaides gribētājam.

Kopēts no epakalpojumi.jurmala.lv:

E pakalpojuma - “Iebraukšanas atļaujas izsniegšana iebraukšanai Jūrmalas pilsētas īpaša režīma zonā “ noteiktie ierobežojumi un lietošanas nosacījumi

Lietojot e pakalpojumu  - “Iebraukšanas atļaujas izsniegšana iebraukšanai Jūrmalas pilsētas īpaša režīma zonā “ ir noteikti šādi ierobežojumi un lietošanas nosacījumi ( turpmāk - Noteikumi).

1. E-pakalpojuma “Iebraukšanas atļaujas iebraukšanai Jūrmalas pilsētas īpaša režīma zonā izsniegšana “(turpmāk - Pakalpojums) lietošanas Noteikumi nosaka kārtību, ko portāla epakalpojumi.jurmala.lv lietotājs ievēro, iesniedzot pašvaldībai  elektronisku iesniegumu (turpmāk - e-iesniegums) par iebraukšanas atļaujas izsniegšanu iebraukšanai Jūrmalas pilsētas īpaša režīma zonā ( turpmāk - atļauja).

2. Pakalpojuma sniedzējs ir Jūrmalas pilsētas dome ( turpmāk  - pašvaldība).

3. Pakalpojums ir pieejams tiem portāla epakalpojumi.jurmala.lv lietotājiem, kas ir autentificējušies ar droša elektroniskā paraksta viedkarti, elektroniskās identifikācijas karti (eID) vai internetbankas autentifikāciju

4. Pakalpojums paredzēts e-iesniegumu iesniegšanai  un to tālākai apstrādei pašvaldības lietvedībā.

5. Pašvaldība  saņem un reģistrē e-iesniegumu Iesniegumu likumā noteiktajā kārtībā.

6. Atbilde uz e-iesniegumu tiek sniegta Iesniegumu likumā noteiktajā kārtībā. Lietotājs tiek informēts sūtot informāciju uz lietotāja kontaktinformācijas datos norādīto e-pasta adresi.

7. Pakalpojuma darbināšanas laikā Lietotājam ir iespēja pievienot datnes ar šādiem paplašinājumiem ? pdf, .doc, .odt, tif. Vienas pievienotās datnes lielums nepārsniedz 5 Mb.

8. Atļaujas izsniegšanas un piešķiršanas  kārtību nosaka sekojoši normatīvie akti:

            8.1. LR MK 2005.gada 28.jūnija noteikumi Nr.480 "Noteikumi par kārtību, kādā pašvaldības var uzlikt pašvaldību nodevas"

            8.2. Jūrmalas pilsētas domes 2017. gada 12.janvārī saistošie noteikumi Nr.1 "Par transportlīdzekļu iebraukšanu īpaša režīma zonā Jūrmalas pilsētas administratīvajā teritorijā"

            8.3. Jūrmalas pilsētas domes 2017.gada 16.februāra lēmums Nr.44 Par iebraukšanas caurlaižu izsniegšanas maksas pakalpojumu

9 Pakalpojuma sniedzējs izskata, apstrādā un piešķir attiecīgo nodevas lielumu pēc  e- iesnieguma iesniegšanas, ievērojot 8. punktā noteiktos normatīvos aktus.

10. Pakalpojuma aktuālais darbināšanas laiks ir no kalendārā gada 1.februāra līdz 30.septembrim.

11. Jautājumi, kas nav atrunāti šajos Noteikumos, tiek atrunāti portāla epakalpojumi.jurmala.lv lietošanas noteikumos.

12. Lietotājs ir iepazinies ar Portāla epakalpojumi.jurmala.lv lietošanas noteikumiem un ir piekritis savu personas datu apstrādei Portālā.

Kopā veselas 3 saistes uz dokumentiem, kuros būtu jāiedziļinās!

Jūrmalas caurlaide, kā celms ielas vidū Jaundubultos, uz kura katru gadu tiek sabojāti vairāki automobiļi! Foto: iAuto.lv

Šobrīd paliek neatbildēts jautājums - ar kādām tiesībām Jūrmalas dome drīkst ierobežot cilvēku pārvietošanos (prasīt maksu) ar automobili, ja tas brauc uz savu nekustamo īpašumu Jūrmalas pilsētā?

Jūrmalas caurlaidi var kārtot norādot tikai konkrētu automobili, kurš turklāt ir reģistrēts Latvijā. Kā iebraukt Jūrmalā, ja sanāk mainīt dažādus automobiļus? 

Ja cilvēks brauc ar ārzemēs reģistrētu automobili, piemēram, ar Anglijā rēģistrētu automobili, ar kādām tiesībām Jūrmalas dome ierobežo šādu cilvēku pārvietošanos uz savu nekustamo īpašumu?

Foto: Ekrānšāviņš Nr: 1

Foto: Ekrānšāviņš Nr: 2

Foto: Ekrānšāviņš Nr: 3

Foto: Ekrānšāviņš Nr: 4

Lasi vēl portālā iAuto:

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
imzz 4.aprīlis 2017 23:48
5 0 Atbildēt

Vispār , tam ir demokrātija domāta. Jūrmalas iedzīvotāji ievēl tādu domi, kura apmierina vairumu Jūrmalas iedzīvotāju attiecībā uz lietu kārtību Jūrmalā.

iAuto 5.aprīlis 2017 11:54
1 0 Atbildēt

To mēs redzēsim vēlēšanu rezultātos jau šogad :), problēma, ka šādas lietas nav prognozējamas.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti