Nekārtība un nolaidība; nepatīkami pārsteidz ceļš uz lidostu "Rīga" (+ FOTO) 40

 

Gājēju ietve no lidostas "Rīga" maksas stāvvietas uz lidostu 11.04.2018. Foto: iAuto.lv

Māris Ozoliņš, iAuto | 18.aprīlis 2018 8:29

Mūs pašus un ceļotājus, kas ierodas Latvijā vai dodas no tās prom nepatīkami pārsteidz aina, kas paveras blakus autostāvvietas sētai lidostā Rīga.

Lidosta Rīga ir mūsu valsts vizītkarte un miljonus pelnošs uzņēmums, kas mājaslapā uzsver savu lielo nozīmi, sola nodrošināt klientiem uzticamu infrastruktūru un izcilus aviācijas un ne-aviācijas pakalpojumus, tostarp autostāvvietas pakalpojumus.

Praksē gan ne viss ir gludi, jo nokūstot sniegam, gājēju celiņš pie autostāvvietas atklāj dažas nepilnības.

Iesūtītajos attēlos redzams, ka zaļā zona blakus žogam šobrīd izskatās visai nepievilcīga – velēna uzplēsta un melnajā zemē, kur drīz vien vajadzētu izdīgt zālei, tagad rēgojas tehnikas atstāti riepu nospiedumi.

Izskaidrojums varētu būt, ka sniega tīrīšanai lidosta nosūta nepiemērota izmēra tehniku, kas šaurajam celiņam ir par lielu, tādēļ regulāri tiek bojāta augsne un zemē paliek pēdas. Jācer...., jāprasa, lai pavasarī teritorija pie stāvvietas tiek sakopta un nākamgad sniega tīrīšanu organizē pārdomātāk. 

Tā strādāt nedrīkst! Jo kāda jēga, tad spodrināt mūsu valsts tēlu reklāmas kampaņās, ja jāredz šāds skats. 

Kāpēc pie mums tā notiek? Tāpēc, ka uzskata, ka tas ir nieks un neatlaiž no darba attiecīgo atbildīgo amatpersonu. 

Ja ieskatītos starptautiskās lidostas Rīga stāvvietas stāvoklī, situācija ir vēl bēdīgāka, bet 4 EUR par dienakti prasa. Varbūt tomēr sakārtosim lidostas infrastrukturu, lai pie ērtas un labākās lidostas Baltijā, ir arī lieliskas autostāvvietas ar kvalitatīvu ceļa segumu, bez riepu kaidzēm, marķētām stāvvietām, ērti pieejamiem kases aparātiem!

Gājēju ietve no lidostas "Rīga" maksas stāvvietas uz lidostu 11.04.2018. Foto: iAuto.lv

 
40 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Kanibaals 18.aprīlis 2018 9:09
22 3 Atbildēt

Nupat pie lidostas saliktas vēl zīmes, jo redz daudzi cirkulējot ap lidostu lai uzņemtu pasažierus, bet nevis noliekot stāvvietā. Lidostas pārstāve vēl izrāda sašutumu, ka neviens negrib atstājot īslaicīgā stāvvietā uz 15min maksāt kā pa stundu. Kretinē tas latviešu biznesa princips, ka katru klientu vajag slaukt pēc pilnas programmas nevis izveidot normālu sistēmu, lai par īslaicīgu stāvēšanu nebūtu jāmaksā. Es pat vairs nesekoju un negribu sekot tam cik tagad maksā stāvvieta un cik ir minimālais termiņš nav pat vērts iedziļināties.

Nortel 18.aprīlis 2018 8:54
19 10 Atbildēt

Esmu gājis kājām Berlīnē no lidostas Tegel līdz viesnīcai centrā, aptuveni 4,5 km. Salīdzinot ar šo attēlu, pie mums ir gandrīz paradīze. Tur ietves malas un zaļā zona ir netīrīta, piedrazota. Pa ceļam bija viens vecs dīvāns un pāris maisi ar vecām flīzēm.

kolumbs 18.aprīlis 2018 8:52
11 1 Atbildēt

Kāpēc kā pieklājas žurnālistikā nav prasīts lidostas viedoklis vai Mārupes pašvaldības viedoklis?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti