Kārtot: Augošā secībā
1 2
650 27.05.2024 17:53

Jajā, arī dzan esmu šausmīgi iedvesmots.Līdz šim "domāju", ka Kharkiowas vietā ir palicis vairs viens milzīgs krāteris (katla/vāns),.Aber šetev, nutupasskat tik ko. Dārza preces viņi tirgo, pat dzīvas mašīnas stāv atklāta (izaicinoša) tipa stāvvietā, zem kaujaslauka klajās debess.Nekādu trauksmes pazīmju.200 dzīvu pircēju esot bijuši veikalaā.Jā.Hm.

Pragandoniem (prottams) uz šo ir sava versija- akurāt aiz dārzapreču izkārtnes esot bijuši plauktos sakrauti tā dēvētie "snarjadi",unt visi Kassieri (un daļa Pircēju) bijuši kaŗa uniformās.Drošvien ziemas/siltajās, kuras Norvēģi pirms pusotra gada viņiem izsūtīja.

650 27.05.2024 16:27

Diezgan muļķigi (smieklīgi) ir vispār bezjēgā tērēt nodokļumaksātāju (lohu) apmaksāto darbalaiku un lieki rakstīt (skribelēt) proktokolu par acīmredzamu pārkāpumu.Kur vairumā gadījumu noteikti pietiktu ar kvīti un paša pārkāpēja "piekrišanu".Ja nepiekrīt- tātad ir video un lai brauc skaidroties pie specializētā "video tulkotāja".

Un nevaig arī diži bakstīties pa Debesīm ar dažādiem te izsmalcināti/eksotiskiem ķeršanas veidiem- pietiktu ka "viņi" pildītu savus IKDIENAS pienākumus un 1kārt ķertu tiešām tos, kuri tiešām reāli kko apdraud. 

Teju visa lohrīga braukšanas laikā massveidā baksta mobilo ierīču ekrānus un/vai tur rokā trubu- bet cik (mums,Lohiem) ira "aizturēto/Par!"?

650 27.05.2024 13:45

Kamēr norit diskussija/par "pieļaujamajiem" +10, tamēr krietna daļa gluži mierīgi atļaujas braukt ar +25 pilsētā un ar visiem +55 ārpusē.Izjātie/Par! te ir gauži mazs procents, taču no tā katrreiz tiek prasmīgi uztaisīts pīārs.

Treknajam liekulim pr-niekam būtu sen jau bijis jāatkāpjas/no.Jo tā ir klaja nekaunība un pretīga demagoģija, kad no e-krāna publiski drirst par "vajadzību" ievērot no Pirmā +km/h, taču aizkadrā viņam joprojām darbojas savulaik VipPersonu iedibinātais +13km/h. 

Protams, ka ar 50km/h sataisītie potenciālie suudi būs lielāki, nekā ar 5km/h.Tā arī ir pretīgi gluma teorija.Mēs (gadiem ilgi !!!) nejāājam mobilo ierīču droč'hītājus un atklātā textā Bandītus (acīmredzami neesam spējīgi, ar Pr-niekiem nepieciešamajām Ogānizātoriskajām un/vai Intelektuālajām spējām apveltīti!), taču putāmlūpām muldam par ikkatra pieplusotā km/h "kritisko atšķirību" attiecībā uz varbūtējo suudu apmēru.

Normāls kvalificēts vadītājs mācēs noturēt daudzmaz precīzi jebkuru noteikto ātrumu, taču LOhi visu savu (jau tā klibo) uzmanību noveltīs trulai spidometra vērošanai.Turklāt, 4/5 no viņiem pat nezin sava auto patieso ātrumu attiecībā pret tā lohspidometra rādījumu.

650 27.05.2024 12:48

Kā tad, es šhito jau sen gaidīju.Tikko ja kas nepatīk, tā dodam ar kājpamuti un miersmājā.Nav te ko lieki domāt un/vai gari izvērtēt.Piebrauca/priekšā (padrezal/padla)- pie tuvākā srakanā aiz matiem ārā un ar purnu/Assfaltā.Ja izrādās ka pārāk būdīgs - tātad (značit) ira jāvelk 2vatā vai 3jatā.

Plus vel ne to ka tikai pašam "vainīgajam", adbildību jānes (per bazaru/jāadbild) būt arī viņa (tās sranajās) ģim locekļiem un (itin jo īpaši) tiem viņa mazgadīgajiem mēērglēniem,kurus viņš saražojis (un kuriem nava uzvesties/iemācījis).Ko vispābā tāds var kādam iemācīt. Jā. Lūk tā (vot tak).

650 26.05.2024 15:09

Apdzīšanai (būtu) jāsākas (un jābeidzas) tur, kur tā ir atļauta (nav aizliegta)! Ja kāds nespēj savaldīt savu Krānu un attiecīgā situācijā vai plūsmas blīvumā nevar noturēties/neapdzinis,nu tad tas ir prasts pirdars!

Nav vairs nekādi 90tie, būtu tak 1reiz jāierobežo gan liekulība, gan nekaunība.Šis ir acīmredzams "satiksmi uzraugošo institūciju" (un itin jo īpaši to trekno Pr-nieku..) nopelns- ka alkatības un demagoģijas aizsegā reālā satiksmes kontrole ir īstenībā nolaista pilnīgā podā.

Daudzmaz godīgie,lohi/regulārie un tādi daudzmaz sevicienošie- tie pa lielam ir samierinājušies un uzvedas relatīvi pieklājīgi un daudzmaz laikmetam atbilstoši.Taču atlikušie nekauņas savu to nekaunību arvien izvērš plašumā.Jo reāli nav kas viņus izp/istu no likuma viedokļa, nedz arī vairs kāda tāda "tautas policista"- kurš pēkšņi tagad izlektu ārā no savas "pieklājīgās" ādas un viņiem spētu pierādīt, ka katrai nekaunībai var uzlikt/virsū vēl lielāku nekaunību.

650 26.05.2024 14:46

Nu tad jau varam pieņemt, ka "nervi/čupā" ir jebkuram realitātes aprakstītājam.Ja reiz viņš ir tapis tik ļoti uzbudināts, ka bārstās ar savām emocijām (LLP) ;p

Personīgi "es" runāju nevis par ikdienišķu satiksmes situāciju, bet gan par atklātā textā Nekaunību tieši no šo te pašpassludināto "ātro braucēju" puses.Iespējams, katrs vērotājs brauc kādā citā laikā vai citā satiksmes situācijā un savu to vērību pievērš kaut kam citam.Mana kā "daudzmaz redzējuša" vai (iespējams) pat "samērā ātra" braucēja passaules uztvere šādu maucību nespēj pieņemt. Nepārtrauktās līnijAss ignorēšana, apdzīšana nepārredzamā reljefā un demonstratīva necieņas izrādīšana pret tiem pārējiem "lohiem" šodien ir pieaugusi nepieredzētos apmēros! Tas nav nekāds ne "cienījams", kurš savu to "ātrbraukšanu" balsta uz vajadzību pēc "trešo personu" (lohu) assistences- lai tie veidotu viņa "labā" trīs joslas,pazemīgi piebremzētu,palaistu rindā un/vai visādi citādi "veicinātu", ka tas ātrpirders nenositās vai vel kādu nepavelk līdzi! 

Tie tur lielākie nekauņas pa lielam parasti ir cēsu/priekuļu vietējie (drošvien arī ikdienas braucējiem labi zināmie) dauņi, kuri acīmredzot sevi ir iedomājušies par kādiem "motorsporta" karaļiem.Runa ir drīzāk par to, kurš/kuru pārspēs bezatbildībā un nekaunībā ,nevis par kādu tur Vadītāja Meistarību.Pirdari,nekas ne vairāk ;p

650 25.05.2024 19:41

Karoč, izskatās ka tu visu "darīji" ideoLoģiski nepareizi.Ja tu taisies Jaunā darbā (vai jaunā dzīvē) un ja tev jau bijuši kādi suudapunkti un ja tam visam ir saistība ar kādām tavām personiskajām izredzēm, nu ta nahfig tu tad tīšām pohyujā lien uz nažiem? 

Uzliki parakstu,īsti pat neiepazinies ar to uzskribelēto suudu- vai gadījumā tas nenozīmē ka "piekriti"? Būtu labāk uzreiz vaļsirdīgi teicis kā ir. Tipa,sorrī,vīri,nolohojos,vainīgs, nu varbūt nerājiet pārāk bargi.

Karoč,tev vaig personīgi Pārdomāt. Iespējams,pienācis laiks kko Mainīt.

650 25.05.2024 19:25

Kas tagad ir šhis? Kad diez tie ABU pušu mĒrgļi sāks atbildēt/Par! civiliedzīvotāju slepkavošanu? 

Un kā vispābā to saprast- ka karstākajā karadarbībass punktā pilnvērtīgi darbojas "celtniecībass gipermārkets"? Kas īsti notiek un kurš diez šeit kko (acīmredzami) Drirš?

Обновļено: 20мiн наZад...  www.moscowtimes.ru/2024/05/25/rossiya-nanesla-massirovannii-raketnii-udar-po-harkovu-a131859

650 25.05.2024 13:59

Redzesloka paplatināšanai "naktī pa pislētu" katram būtu noderīgi pabraukāt.Tieši šajā diennakts laikā agresija un visatļautība mums izpaužas vislielākajā mērā.Jā.Vienkārši NAV tāda gadījuma, kad katrs pusotrais ceļā sasstaptais nelīstu otra "Vadītāja" parsonīgajā telpā vai atklātā textā neizaicinātu uz kādu "noskaidrošanos".Ja tu to dabalojobu pie diviem krustojumiem app-isīsi par 200 metriem, pie trešā jūs noteiksti satiksieties vēl un vēl.Viņš tak mierā neliksies, nemaz neceri.

Un izredzes ieraudzīt kādu tā dēvēto "monitorējošo mentu" te ir tuvas nullei.Shitas dalbaēbu pieradums neskatīties spizdometrā un principiāli neievērot itin neko pārņem aizvien lielāku to dalbaēbu daļu.Kam labāks sauto un vairāk naudass, tas vispār p/is visu kas kustās un uzspļauj pilnīgi dajebkam.Kamēr tas āksts "Pr-nieks" no e-krāna drirš škidru, ka "jāievēro esot no Pirmā km/h", tamēr reāli tās lietas ir galīgā dsā.

650 24.05.2024 15:22

Prottams, Valsts piešķirs tiesisko aizsardzību, veiks padziļinātu x-pertīzi un/vai pat iessūdzēs Eurotiesā pašu tr.līdzekļa (un tā speedometra) ražotāju.

Pamatīga jezga būs pa visu Kopienu un tās Kopgaldu, visi lohi tagadd tā riktīg dabūs/trūkties.

650 24.05.2024 15:16

Nu samērā grūti gan būs, tiesiski izdiskutēt/Par! to tiesiski besstiesisko asspektu, pie šāda (nejauši) pārkāpta 30+ km/h. Tāds samērā labs advokāts sākas no kādiem 150eur/h, tāpēc jāmēģina ir noteikti,jā.

650 24.05.2024 13:01

KO īsti tu pārkāpi,par cik km/h un kāda vispār bija situācija un konkrētie aizturēšanas apstākļi? Kas notiek, kad noraida- ta nekas nenotiek.Liktenis tev vienkārši liek noprast, ka tu (iespējams) esi Lohs un ka vēl lieki esi tērējis enerģiju to suudu pārsūddzēdams.

(c)...Tada maza nianse policists teica ka bija 88kmh bet protokolā 85km/h ..- viņa mēraparātam taču ir oficiāli noteikta "atskaitāmā" kļūda, kāreizTev par labu, 3km/h (vai 3% virs 100km/h). Vai Tu tajā viņa uzskribelētajā "proktokolā" ierakstīji savu komentāru? (tipa ka nekam nepiekrītu un ejat ka jūs visi drst)

650 24.05.2024 12:36

Tās rindas tur bijušas kopš seniem padlaikiem, kad mašīnu un iespēju bija būtiski mazāk.Cilvēki brauc no Jelgavas,Tukuma, Lietuvas.Kāpēc uz  turieni- nu tak tuvākajos ciemos arī drūzma un pie tās jūras īsti netiksi,bet Jūrmalas tālais bezmaksas gals (patiesībā salīdzinoši tīrais un itin viemīlīgais!) viņus nezkāpēc biedē.Un ko kurš pēc sevis atstāj tajā pludmalē un ap to savu stāvošo auto.Krietna daļa atgādina Cūkas cilvēka izskatā.Tie kāreiz ir tie "noderīgie idioti", dēļ kuriem rodas tas "pamatojums" visu aizliegt.Kaut vai tas plaši apmeklētais "dendrārijs" aiz Klapkalnciema- kā tur tajā suudumežā izskatās. 

Tas, ka nedrīkst izbraukāt kāpas, būtu skaidrs.Centieni sodīt ir bijuši jau no 90to sākuma.Bet nav gan īsti skaidrs, cik tad tālu "Valsts" vai attiecīgā "Vietvara" var atļauties ierobežot pisloņu likumīgās tiesības.Radīt mākslīgus šķēršļus un tīšām likt aizlieguma zīmes,vienlaikus izīrējot katru brīvo placīti uz 99gadiem visādiem europarkiem un tamlīdzīgām suudastruktūrām.Reku pats slavenaiss KolkAssRags kādus 30g jau kā komercializēts- kāpas izmīdītas,tOletes piedristas,plūdmale piegānīta (ar atjautīgu atsauci uz "pirmatnējo" dabu..).

650 24.05.2024 12:05

Nujā,ok,vnk tā vispārēji, sarkastistipistiski ironanozēju.Ka lietu kārtību manā (tavā) privāt īpašumā (arvien vairāk) nosaka kaimiņi,garāmgājēji,brisseliešu euroregulanti un/vai sazin kādas vēl "patiesās" pakļautības policisti.Kaut gan pēc būtības taču neesam lohi- ne tur tam kaimiņam ko tīši apdraudēsi, ne arī ko degošu bez uzraudzības atstāsi.Un diez vai normāli kaimiņi viens otram kko uzreiz sauks.Dzirkstele no mucas arī var izlidot.Te ir bijuši gad, kad vētra nolauž priedi, tā uzkrīt uz sētas.Labticīgais saimnieks pēc pāris dienām uz sitiena uzslej jaunu sētu.Pēc nedēļas klāt ierēdņi- projekts lūk neesot sAsskaņots (ar Viņiem).

650 24.05.2024 0:41

Pāris mēnēšus nebij sagadījies apmeklēt Vidz šosseju aiz Siguldas.Nu tas taču ir ār prāts, kas tur notiek,ir kļuvis vēl sliktāk kā ziemā. Skatītājs no malas vienkārši var abdristies! 

Tie dauņi acīmredzot tur tajā vienīgajā relatīvi taisnajā gabalā ieviesa V/vid tieši dēļ tā, lai tos izsenis slavenos cēsu lohus speciāli nokaitinātu un izprovocētu uz atklātā textā nekaunību pirms un pēc Ieriķiem.Itin jo īpaši (kā vienmēr) tieši pašās nepārredzamākajās vietās, kur tas suuds tieši jo vairāk būtu "vajadzīgs".

Tas treknaiss āksts, kurš te pagāšgad no e-krāna pljūtīja par "vajadzību ievērot no Pirmā 1km/h" laikam vispār ārpus rīgass nav izvests apgaitā.Es viņa vietā būtu kkur tur kartupipeļu laukā pie Preikuļiem uzcēlis Krematoriju un nepārtraukto Asslīniju vispār oficiāli atcēlis kā tādu, licis nomazgāt na/uj nost ;p

650 24.05.2024 0:22

Ta kādu jums nahhern šašliku, pie mums pat par ugunskuru personīgajā sētā var dabūt uzreiz 500eur prēmiju. Paēst dabū vienīgi tie, kuriem ir kamīns/dārzā ;p

Paga, europarks jau sen okupējis ādāžu pagassta jūrmalu, jau drīz tas būs arī Tūjā. jā.

650 23.05.2024 12:53

Lieliska tēma.Izsmeļošs apraksts.Viss skaidrs.Tev ir absolūta taisnība un te nav ne mazāko šaubu (šaibu).Pierādījumu (tev) ir vairāk kā pietiekoši.Kāda te vēl tiesa, kādi advokāti,- vienkārši piezvani Priekšniekam un saki ka viņš ir lohs un lai (viņš) iet na/uj.

650 18.05.2024 2:29

-nu varbūt vienkārši (atkal) uz kādu Dubaiju paēst aizbraucis

650 18.05.2024 2:20

Nuja, nekas cits jau neatliek, jādzīvo un jāskatās.Pirms kāda gada bij ziņa, ka pats krievs gps nolūkiem izmantojot kaut kādu samērā modernu ķīniešu sputņiku.Zin kā, tie tak laipna tālredzīga tauta, esot "atļāvuši".Bet nu tas skaidrs, ka kaut kādas aizkadra norunas tur ir.Un ka tā gluži nav, ka krievs pa tukšo draudējis visus apšaut un visu notriekt un ka tiešām visiem uz to būtu pilnīgs po/ujs.Sazin kurš tur šodien Ķīnā uzstājās- tāds pārāk jautrs izlikās, laikam tas klonētais lohs.Smaidīdams klārēja e-krānā, ka ukraiņi paši vainīgi un ka tieši viņi šo visu uzsāka.Pagājušoreiz SinDzins taču bija to kopēto atsaucis "iepazīties",tagad laikam "uzprasīs" par Paveikto.Interesanti, kurš tad bija tur aizbraucis uz to olpimpiādi laiciņu pirms iebrukuma,ta varbūt vēl kāds trešās pakāpes klons.

Un kaut vai uz to pašu gāzi skatoties.Tilts arī,nupat bija teju jau nonests, bet reku joprojām stāv.Mikrasofts arī- draudēja bargi, bet beigās tikai kaut kādu daļu viņiem nogrieza.Tāpat par visām tām bankām,gāzēm, makroshēmām un sazin vēl viskautko.Nezcik rietumu firmas krievijā joprojām darbojas,pie kam daudzas tieši tagad gūst prāvus ienākumus.Lidmašīnu turbīnas nupat iemācījušies remontēt.Gabonieši piegādā detaļas, bat Boeingieši ne uja nezin/par.Krieva nabagmiļjardieri gada laikā kļuvuši pusotrreiz resnāki.Makaronu misters arī draudēja,beigās izrādās ka tie varžuēdāji tur palīdz naftu pumpēt.Citroenu reku ražo- nēe, tas tak nav tas, tas ira Cits,tur kīnieši. Štokmanis tur arī nav tas pats, ta kur nu vēl kaut kāds teļedivi, tas arī ir pavisam cits.Lohgo vnk nokopēja ;p

650 17.05.2024 21:04

Nu šo es "jums" jautāju ;) Pats nesen dzirdēju to teoriju no tāda visai gudra cilvēka.Tos tur 'jaunciemus steidzamā kārtā beidzamā gada laikā uzcēla krievs, "savā" (iespējams, iedomātajā) teritorijā.Un pagaidām nekas uz tiem "nekrīt".Jūtupu beidzmajā laikā maz klausos,jo tur pamatā tikai laža un klikšķi.Drošvien kādos citos "sadzīves izpētnieku" avotos vai forumos tiek apspriests.It kā pat kādas noteiktas etnogrupas pārstāvjiem tas esot domāts.Ja tā- nu tātad drošvien aizkadrā atkal ir kāds "kārtējais" nolīgums/par.

650 17.05.2024 17:53

Tur ne tikai ka tulko kā grib, tur Katrs vienkārši muld ko un kā grib.Passaule vēl nekad agrāk nav pieredzējusi šādu muldoņu un tulkotāju daudzumu.Antonijs/Kijivā, tas vēl tāda pus/bēda, lab ka nav atkal kāds Emmanuēls/Rixā..

Tai pat laikā nupat vakar tika atkal pieminēts (joprojām darbojošais, 42milj cbm/diennaktī..) gāzes tranzīts caur ukraiņu teritoriju un beidzamajā gadā patieso labumu pārēdušos krieva miļjardieru patiesais skaits.Un kā tas nākās, ka robežas (karadrbības) tiešā tuvumā jaunuzceltās puspilsētas netiek apšaudītas.Laikam nevar trāpīt, nu zinkā.Un kam vispār tās tur ir domātas.

Jā, 5tagona lapa laikam atkal strādā, mošk vnk kkur uz burgernīcu bij izskrējuši : www.defense.gov/News/Transcripts/Transcript/Article/3778372/deputy-pentagon-press-secretary-sabrina-singh-holds-a-press-briefing/

650 17.05.2024 17:21

-bet varbūt (beidzoot) tas 3šais (vai 4tais) WW ?

650 17.05.2024 15:30

Bet no malas drīzāk izskatās tā, ka pēc mēnesi ilgušās skaļās izbļaustīšanās un dažādām ikdienišķām sensācijām un revolūcijām tā notikumu gaita atgriežas savā ierasstajā gulnē: www.moscowtimes.ru/2024/05/17/pentagon-otkazalsya-dat-razreshenie-ukraine-bit-amerikanskim-oruzhiem-porossii-a131031

Šis eurokungs arī tāds aizdomīgs.Vai tik viņam nav padomā kādu tādu "biedrību" vai vismaz eurointerešu klubu nodibināt.Neparvelti jau tika stāstīts, ka savulaik zaļais kgbists P esot atvedis tieši misteram O pāris čemodānus papīru.Uznesis pa trepēm,i vēl pakaklanījies.Tātad,tas O (attiecīgās aprindās) visos laikos bijis tādā itin augstā "euro činā".Pie pirmāgalda sēdējis, tāteikt. tsn.ua/ru/svit/mezhdu-zhiznyu-i-smertyu-orban-rasskazal-kak-sebya-chuvstvuet-fico-posle-pokusheniya-2580923.html

650 17.05.2024 3:23

Kāds auto? Piekare? Kas notiek ar tagadējo disku/riepu,ja 3 dūšīgi vepri iesēžas aizmugurē? Katram auto ir kāds savs "kritiskais" punkts- kam var strīķēt priekšā gar statni vai atsaitēm,kam aizmugurē gar spārnu.Uzliksi pārāk lielāka diametra šaurāku/augstāku riepu- iespējams tas auto kļūs kusls vai ļodzīgs.Plus vel lieku puslitru degvielas tērēs.

Viens no svarīgiem parametriem (ko neesi te pieminējis..) ir diska platums (J, izteikts collās).Ja tas būs citāds kā tagadējam, attiecīgi pusi no tās starpības ņem vērā.Pus colla= apm 12mm...

Tas +7mm uz āru parasti jau nav diezko kritisks arī ar tādu pašu riepu, kā tev esošā.Krutāk izstīsies un lietū vai dubļos drusku ātrāk apšķiedīsi sānus.Jautājums- cik platu riepu uz cik plata diska tu taisies montēt (vai kā tev ir pašlaik).

Tieva riepa uz plata diska- gandrīz garantēts to disku ātri vien apskādēt.Arī ne visas vienāda skaitliskā platuma riepas ir vienādi platas dabā- atkarībā no ražotāja/modeļa tā starpība var būt samērā būtiska pat pie identiska augstuma! Piem, kādreiz populārā r16 lohuriepa 205/55 ir par krietnu centimetru  platāka, nekā tada pati 205/60. Riepai diska aizsargmala ir (būs?) ?

Ja prātot daudzmaz ar "garantiju"- 7,5J diskam 225 riepu, 8J diskam vēlams 245 (vai nu vismaz 235), 8,5J diskam 255, bet uz 9-9,5J jau prasītos 265-275 vai tas pats 255 kā minimums.Īpaši, ja tas disks ir labs, vai kur nu vēl ja Dārgs.

Parasti jau tie, kuri tirgo "kaut kādus" diskus (tai skaitā pat Jaunus!) pa relatīvi lētu naudu,labi zin, ka tas suuds reti kam der.Arī ja kāds tirgonis uzsver, ka tas disks kaut kam tur iepriekš "stāvēja/uz", tas ar vēl neko negarantē.

650 16.05.2024 1:46

Tie wd nezko te visādi krāsaini parādījušies.Riteņa ķēdes mazgātājs bij liels un samērā labs,nopūtu visapkakārt visu iespējamo.Bet 1reiz nopirku kkādu specālo "spešalist" pa veseliem 12e,- visumā arī ok, vienīg ka tā nejauki smird.Sāku domāt, vai tik tur kāds Vaselīns tagd nava piejaukts ;p

1 2

Lasītākie raksti

Jaunie raksti