Mazda CX-5 2017 tests, atsauksmes un iespaidi

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Jaunā Mazda CX-5 2017 /2018, kāda pieredze?

 
iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 1 Atbildēt

Pagājušajā nedēļā, 24.maijā, Rīgā, Spīķeru koncertzālē norisinājās jaunās Mazda CX-5 Latvijas pirmizrāde! (+ foto) www.iauto.lv/zinas/latvija/25299-pagajusaja-nedela-24-maija-riga-spikeru-koncertzale-norisinajas-jaunas-mazda-cx-5-latvijas-pirmizrade-foto

Skaties portālā iAuto jaunās "Mazda CX-5" prezentācijas tiešraidi plkst.15:00 (+ foto) www.iauto.lv/zinas/latvija/25237-skaties-portala-iauto-jaunas-mazda-cx-5-prezentacijas-tiesraidi-plkst-15-00-foto

iAuto Reģ.: 17.07.2001
1 0 Atbildēt

Prezentēta krosovera Mazda CX-5 jaunā paaudze (+ foto) www.iauto.lv/zinas/pasaule/23590-prezenteta-krosovera-mazda-cx-5-jauna-paaudze-foto

iAuto Reģ.: 17.07.2001
1 0 Atbildēt

Vakarā paņēmu jauno Mazda CX-5.

Pirmie iespaidi. No ārpuses ļoti simpātisks auto, izteikts Japānas dizains. Ir aizdomas par priekšējās restes funkcionalitāti ziemā, vai izbīdījumā neķersies visādi veidojumi. Bagāžniekam prasās elektriskā atvēršana un aizvēršana - šai paaudzei ir šāda iespēja, bet ne manam auto. Panelis priekšējais pagaidām ok, pārskatāms priekšējais stikls. Auto galīgi jauns, nedaudz cērtas nāsīs aromāts.

Izslēdzot aizdedzi diemžēl atslēdzas tālruņa brīvroku sistēma. Nevar ar pulti aizslēgt no ārpuses darbojošos auto.

Laba atpakaļskata kamera un pareizi novietota.

Drausmīgas kvalitātes skaņas sistēma, bet varbūt bija slikts radio signāls Rīgas centrā.

Patīk kā pārslēdzas ātrumkārba.

Tas tā, paši pirmie iespaidi pēc nobrauktiem pirmajiem 10-15 km

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
1 0 Atbildēt

Vizuāli - lielisks. Aprīkots - ļoooti. Uzticams ekspluatācijā - gan jau noteikti. Kāds salona akustiskais komforts?

iAuto Reģ.: 17.07.2001
3 0 Atbildēt

Ir ļoti laba skaņas izolācija un kluss.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Ir arī man iespēja notestēt konkrēto auto?

iAuto Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Tu vari šorīt 10:00 būt pie tc Mols, tad iekļautu Tevi kopējā braucienā?! Piezvani, esmu tagad iAuto biroja.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Šoreiz netikšu. Tagad uz ctirgu, tad citas lietas pirms mūsu klasesbiedru tusiņa

Konuss Reģ.: 10.02.2015
1 1 Atbildēt

Cik no ārpuses simpātisks un arī salonā labi nostrādāts, tik nepatīkami pārsteidza braukšana. It kā 2.0 ar 160 Zs un AWD + automātiskā transmisija, bet lai apdzītu reāli ir jāiespringst, jo sākot no 90 km/h ātrumu kāpina ļoti ļoti gausi. Arī variējot starp pārnesumiem manuālajā režīmā, nekādu būtisku izmaiņu. Varbūt jaunam auto ieprogrammēts kāds saudzējošais režīms, kas pirmos pāris tūkstošus km neļauj atvēzēties? Ja tā, tad pārdevējam par to noteikti jāinformē pircējs, jo var sanākt šmuces.

Janis_Mezulis Reģ.: 23.04.2014
5 0 Atbildēt

Žēl, ka šim auto nepaveicās iziet visus testa posmus. Sadursmē ar stirnu abi palika zaudētājos. Tomēr izbrucot pa meža ceļiem un nedaudz pa šoseju radās ļoti korekta un godīga auto iespaids. Manuprāt, Mazda ir vienīgais no japāņiem, kas ir sapratis, ka ne tikai tehnikā, bet arī dizainā ir jāiegulda. Salons nostrādāts kvalitatīvi pat mazo detaļu līmenī tā, ka var turēt līdzi korejiešiem. Ja kādreiz Saab skaitījās arhitektu auto, tad šo stafeti varētu pārņemt arī Mazda.

Maiga gaita, maiga vadība. tomēr ar raksturu. Nostrādāts lai braukšana neradītu ne mazākās piepūles. Reakcijas ir adekvātas gan no piekares gan motora. Bezceļa spējas nav primārās, bet plašāk par šo pie Discovery tēmas. Man patika.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
2 0 Atbildēt

Ļoti tīkams Mazda modelis. Godīgi - ja šobrīd būtu jāizvēlas auto ģimenei (ikdienā - sievai ar vismaz 1 bērnu, bet nedēļas nogalē - mums visiem 4), mūsu izvēle kristu par labu šim auto

Jo, ļoti labs ieguvums par prasīto naudu.

JanisGrinhofs Reģ.: 20.04.2013
0 0 Atbildēt

CX 5 ir stilīgs, mūsdienīgs auto. Taču domāju tas nebūs jauniešu braucamais. CX 5 nav tik stilīgs cik mūsdienīgs. Spēkrats vairāk būs piemērots veiksmīgam ģimenes cilvēkam, bet ne draiskam studentu pārītim. CX 5 būdams mūsdienīgs, izceļ savu nosvērto raksturu un pārliecību.Auto salons ir gana elegants, ar kvalitatīvu apdari un tik pat kvalitatīviem izmantotajiem materiāliem. Salona iekārtojums ērts un arī praktisks.Vadības sviras, slēdži izvietoti parocīgi un pašsaprotami. Ērta multimediju lietošana. Mazdas krosovers var lepoties ar ērtiem sēdekļiem, ko īpaši var izjust garākā ceļā. Apmierināti būs braucēji aizmugurējā sēdekļu rindā, bez ērtajiem sēdekļiem vietas pietiek arī kājām. Priekšējiem sēdekļiem atzveltnēs ir speciāli padziļinājumi, kas palielina ērtības gara auguma pasažieriem. Salons ne tikai gaumīgs, bet praktisks, aizmugurējā sēdekļu rinda dalās trīs daļās, ļaujot starp sēdošajiem ievietot arī pamatīgāku saulessargu piknikam. Auto ērts, kvalitatīvs, kluss, precīzs vadāmībā, taču divlitrīgais benzīnieks nespēj panest tam uzticēto "nastu". Automātiskā transmisija arī mazliet par domīgu. Taču ņemot vērā kvalitāti, dizainu un aprīkojumu, kā arī cenu, CX 5 varētu būt gards kumosiņš veiksmīgiem ģimenes cilvēkiem.

eidis Reģ.: 07.11.2001
0 0 Atbildēt

A kāda jēga veiksmīgiem ģimenes cilvēkiem (t.i. ar bērnu/iem) no liela auto (ar attiecīgu OCTA, KASKO, degvielas patēriņu) bez bagāžnieka (t.i. nav kur ratus ģimenes loc. iemontēt)?

Tā, ka atliek vien draisks studentu pārītis. Bet tiem ar neder.

Bet tā laikam ar krosoveriem ir - stilīgi, bet bezjēdzīgi.

ZigmarsKrumins Reģ.: 02.08.2016
1 0 Atbildēt

Skaists auto ar lielisku balstiekārtu un pilnīgi netabilstoši tai dzinēju. Pircējiem ir nopietni jāapdomā vai auto iegādāties ar

2.0 vai tomēr nedaudz piemaksājot 2.5 dzinēju, jo balstiekārta ir tiešām ļoti, ļoti laba. Pa nelīdzeniem ceļiem azartiska neitrāla uzvedība, kuru neitekmē ne reljefs, ne seguma kvalitāte, ne pārslodzes pagriezienos- vienmēr droši, pareizi un ļoooti azartiski. Dizainam un šasijai 2.5 manuprāt būtu krietni atbisltošāks. Interjers atšķirībā no dizaina nav tik emocionāls, drīzāk mierīgs, viss pārdomāts (vienīgi izņemot multimediju sistēms ekrānu, kurš novietots virs panēla un nav novācams). Salona kvalitāte ir augstā limenī, jūtams, ka par sēdēkļu formu ir padomāts un ir sperts solis skaņu izolācijas uzlabošanas virzienā.- nav tik labi cik vācu konkurentiem, bet krietni labāk, ja salīdzina ar iepriekšējo paaudžu Mazdām. Mazda turpina radīt simpātiskus, sportiskua rakstura auto un CX-5 ir spilgts šī virziena pārstāvis vai drīzāk pārstāve!!!

GuntarsPulss Reģ.: 16.09.2016
0 0 Atbildēt

Skaņas izolācija un kopējais komforta līmenis tiešām audzis. Dizains gan eksterjeram, gan interjeram man šķiet ļoti patīkams. Kopumā lielisks ģimenes auto mierīgai ikdienas lietošanai bez sportiskām ambīcijām.

GuntisViksna Reģ.: 02.08.2016
1 0 Atbildēt

Eleganta paskata auto. Manuprāt, ar izcilāko auto iekšpuses dizainu starp visiem Latvijas Gada auto 2018 pretendentiem. Testa auto izdevās izbaudīt vēl pirms Mazda CX-5 likstenīgās satikšanās ar stirnu buku sestdienas rītā, tāpēc iespaidi pašam savi. Braukšana gana komfortabla arī pa zemes ceļu, tikai Mazda automāts ir pārlieku jau "domīgs" - pārslēdzas ar rāvieniem, starp citu, atkal vienīgais starp visiem testa automobiļiem ar automātiskajām kārbām... Bet es to varētu pieciest! Nu, vēl viena neliela "skrambiņa" - aizmugures jeb otrās rindas durvīm Mazda inženieri atstājuši pārāk augstu un neērtu iekāpējiem riteņa arkas malu. Bet arī to varētu pieciest, ja man būtu tie 35 tūkstoši eiro. Ņemtu!

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Pārāk domīgus automātus gan burtiski ienīstu Pld par brīdinājumu!

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti