Jaunajam Toyota C-HR Euro NCAP drošības testos piešķirts maksimālais piecu zvaigžņu novērtējums 6

 

Foto: Publicitātes attēls

Toyota Baltic AS | 16.marts 2017 14:35

Pilnīgi jaunajam Toyota C-HR Euro NCAP neatkarīgajos drošības testos piešķirts maksimālais piecu zvaigžņu novērtējums. Neskaitot izcilo braucēju aizsardzību sadursmes gadījumā, modelis uzrādīja ļoti labus rezultātus arī aktīvās drošības jomā.

C-HR ieguva izcilu 95 % rezultātu par vispārējo pieaugušo braucēju aizsardzību, 77 % par bērnu aizsardzību, 76 % par gājēju aizsardzību un 78 % par drošības palīgsistēmu darbību.

Savā ziņojumā Euro NCAP komentēja jaunā C-HR labos rezultātus frontālo triecienu testos un maksimālā punktu skaita sasniegšanu gan sānu barjeru testos, gan daudz spēcīgākajos sānu trieciena pret stabu testos.

Toyota C-HR sadursmju testu rezultāti atspoguļo Toyota jaunās globālās arhitektūras platformas un virsbūves vispārējo izturību. Tajā izmantoti stratēģiski pārdomāti pastiprinājumi un augstas izturības tērauds, kuri absorbē un novada trieciena enerģiju prom no salona.

Saskaņā ar Toyota apņemšanos padarīt moderno drošības aprīkojumu pieejamu it visiem Toyota Safety Sense ietilpst standarta aprīkojumā visos C-HR aprīkojuma līmeņos. Šis drošības aprīkojuma komplekts ietver sadursmes novēršanas sistēmu (PCS) ar gājēju noteikšanas funkciju, adaptīvo kruīza kontroli (ACC) un brīdinājumu par izbraukšanu no joslas (LDA) ar stūrēšanas kontroles funkciju.

C-HR sadursmes novēršanas sistēma saņēma maksimālo novērtējumu testos nelielā ātrumā – tā spēja izvairīties no sadursmes it visos testētajos ātrumos. Arī braucot šosejas ātrumā, Toyota Safety Sense uzrādīja labu sniegumu. Tuvojoties lēnāk braucošam automobilim, automobilis izvairījās no sadursmes visos pārbaudītajos ātrumos.

Tuvojoties stāvošam automobilim vai automobilim, kas samazina ātrumu, sadursme tika novērsta lielākajā daļā gadījumu, bet pārējos – tās sekas tika ievērojami samazinātas.

Arī drošības sistēmas gājēju noteikšanas funkcija sasniedza labus rezultātus – sadursme ar gājēju tika novērsta visos testos, braucot nelielā ātrumā, un novērsta vai tās sekas mazinātas visos testos, braucot lielākā ātrumā.

Lasi par šo tēmu vēl portālā iAuto.lv:

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 17.marts 2017 7:31
3 0 Atbildēt

Šis sīkaļa ir 100% pilsētas auto. Tāpat kā yaris. Bet pilsētā vidējais ātrums ir 50 km/h.

Tāpēc tās piecas zvaigznes ir tīrākā naudas iztērēšana -jampampiņu čakarēšana.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti