Cerams ,ka salona ķimisko tīrīšanu veiks par kasko .
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Cerams ,ka salona ķimisko tīrīšanu veiks par kasko .
Slinkais rakstīja: a dzeshamais bij tavs vai shamie savu izputa?
mans
rudens68 rakstīja:
mans
![]()
![]()
![]()
TDIOTS rakstīja:
rudens68 rakstīja:
mans
vedu reiz $ajā golpā 4us aparātus . viens 'izputas°°. bij pillīgs psec...., melnajā salonā.... ![]()
![]()
![]()
Varēšu pavizināties ( patestēt) maiņas auto .
kliks rakstīja:
...Visu pametuši un aizbraukuši. Bardačokā pat nav līduši (tur blutūsa auss, GPS aparāts), laikam lai nav iemesla mentus saukt.
Tiem kas šādi attaisa durvis, tas bardačoka saturs pie veiksmīgas aizdzīšanas visdrīzāk tiek sakrauts melnā maisā un izmests tuvējā misenē !!! Kam profam liekus pierādījumus pret sevi ?!?!?
rudens68 rakstīja: Pie reizes jautājums par maiņas auto iespējamiem knifiem . Pagaidām zinu man dod auto ar pilnu bāku un adodu ar pilnu bāku . Ir vēl kas kam pievērst uzmanību ?
Jautājums kāds tev tam dampim pašrisks un kas ietilpst apdirsinātāju kompensējamos gadījumos un ko jamie ne par kādu naudu nekompensēs. Pārējais parasti nav nekas tāds no kā būtu jāraustās.
Pieņemot ka ņem vietā tādu pašu dampi ir risks ka arī mēģinās nofenderēt ja turēsi to turpat kur iepriekšējo !!!
rudens68 rakstīja: Pie reizes jautājums par maiņas auto iespējamiem knifiem . Pagaidām zinu man dod auto ar pilnu bāku un adodu ar pilnu bāku . Ir vēl kas kam pievērst uzmanību ?
Khm ... trīsgadīgs RAV4, taču publiski nervozē par pašriska izmēru un degvielas daudzumu.
Man pašam 12 gadīgs auto, taču līdzīgā gadījumā tiešām nenodarbotos ar šādu kapeikas pi$anu.
Ja arī sarēķinās tas serviss bākas iztrūkumu - pokui, samaksā tos iztērētos lašus un viss.
fcuk - neiebraucu tekstā līdz galam ... piedod par uzbraucienu, nav mana diena šodien, lecos ar visiem ![]()
WALA rakstīja: Kat gan koyotu džipveidīgie ir pēdējo laiku viens no hītiem - tā kā ja gribēs ... nu pats saproti !!!
Nezināju šo . Vispār jau otrais mēģinājums , pirmais caur lukturiem vadi uz īso
Par 2007-2008 CRV bij dzirdēts itkā pat puse to gadu auto nofenderēti .
Un protams spoguļu un visas kā kas viegli nāk nost sērga ( tā pat manu nejauno Avensi ķēra).
Kad saņemsi,smalki izpēti visu virsbūvi-švīkas,buktītes utt.-un,ja tādas ir,obligāti fiksēt līgumā-citādi pie atdošanas būs grūtības...