No 2020.gada – BMW elektriskais SUV ar 400 km gaitas rezervi 4

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 22.aprīlis 2018 13:58

Piesakot iX3 pirmizrādi Pekinas autoizstādei (no 25.04), vācu autobūves kompānija BMW publicējusi pirmo elektriskā krosovera tīzeri.

Vienīgajā attēlā redzama automobiļa priekšpuse, pareizāk sakot – radiatora režģis, kas pēc formas līdzinās BMW restei, taču šajā gadījumā tā ir kopēja nevis divas atsevišķas „nāsis”, bet vertikālie spraišļi aizvietoti ar šūnveida struktūras materiālu.

Agrāk tika ziņots, ka vizuāli BMW elektriskais krosovers būs tas pats X3, tikai bez izplūdes sistēmas un ar uzlādes kabeļa rozeti, kas paslēpta zem vāciņa kreisajā spārnā.

Plānots, ka BMW pirmais elektriskais krosovers tirgū nonāks 2020.gadā, kur konkurēs ar Audi E-Tron, kas apveltīts ar līdzīgām tehniskām iespējām un startē jau šā gada augustā.  

BMW videi draudzīgo automobiļu saimē jau ir kompaktais elektromobilis i3 un sportiskais hibrīds i8. Pirmais no tiem Vācijas tirgū maksā, sākot no 37 550 eiro, otrs – no 134 000 eiro. 

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Edijs 22.aprīlis 2018 21:57
7 0 Atbildēt

Jā Tev jau tas viss labāk redzem, no savas 1000 EUR vertās mistkastes.

Neaimirsti krāsnī malku piemest tajā nabagmājā, ka nenosalsti

viencexperc 22.aprīlis 2018 21:30
6 6 Atbildēt

BMW jau sāk kopēt KIA.

Pareizāk būtu rakstīt - "radiators līdzīgs KIA"

viencexperc 22.aprīlis 2018 21:34
6 6 Atbildēt

Godīgi sakot, pat neticu, ka sanāks kaut kas jēdzīgs. Aiz tā audi etrona stāv bagātais VW ar savu žīdisko mārketingu, ambīcjām un varēšanu.

Bet kas ir BMW? Mirstoša kompānija, kura turās uz gopņiku un krievu rēķina. No autosporta izlidoja, luksus segmentā padirš gan M/B, gan Audi, pat Teslai.

Tā i sērija vispār ir mēsls. Tāpēc es domāju, ka tā būs vāja etron un teslas atblāzma ar KIA virsbūvi.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 49

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 

Uzvaras visur, kur iespējams - Verstapens dominē Ķīnas Gran Prix

"Red Bull" pilots Makss Verstapens svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas piektā posma - Ķīnas "Grand Prix" - pamatsacensībās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti