Pininfarina 2000 Zs elektroauto – jauni attēli un informācija (+ FOTO) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 14.jūlijs 2018 7:01

Itālijas automobiļu dizaina un virsbūvju ražošanas kompānija Pininfarina publicējusi jaunus topošā 2000 Zs jaudīgā elektroauto PFO attēlus un paziņojusi, ka koncepta modeli parādīs jau nākammēnes.

Pininfarina superauto top sadarbībā ar horvātu kompāniju Rimec, kam īpaši jaudīgu elektromobiļu ražošanā ir vairāku gadu pieredze.

Zināms, ka elektriskā kupeja iegūs Formula E sacīkšu tehnoloģijas ar kurām padalīsies indiešu koncerns Mahindra un būs apveltīta ar iespaidīgiem dinamiskajiem rādītājiem.

Neoficiāla informācija liecina, ka 100 km/h 2000 kg smagais un ar 2000 Zs jaudīgu elektrisko spēka iekārtu komplektētais automobilis varēs sasniegt nepilnās divās sekundēs, bet strāvas krājumu pietiks aptuveni 500 kilometriem.

Pininfarina varenauto koncepta modelis tiks parādīts speciāli sarīkotā pasākumā šā gada augustā, bet sērijveida versija būs gatava nākamgad. Sagaidāms, ka 2000 Zs jaudīgās elektriskās kupejas cena būs aptuveni 2 miljoni eiro.

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 14.jūlijs 2018 8:40
6 5 Atbildēt

Lūk, ko nozīmē, kad dažādu valstu kompānijas sadarbojas. Indiešu, horvātu tehnoloģijas ar itāļu dizainu.

Kad viena mazattīstīta agrāra republika vārās savā sulā, sanāk tikai tādas lietas:

Kas būs vēl pēc desmit gadiem? Kaut kam būs aeromobīļi, bet kaut kam - kartupeļi, krimas tilts un revolūcija.

Conqueror 14.jūlijs 2018 9:37
4 0 Atbildēt

Bet or arī otra puse - cilvēks parastais fiziski nav spējīgs izturēt tādu paātrinājumu un bremzēšanu. Tātad ir jāpiedāvā komplektā fiziskās formas uzlabošanas kurss.

iciks 15.jūlijs 2018 19:57
3 0 Atbildēt

Tak regulāri uzpeld info par visādiem superkāriem, kas nu tik varēs būt ar 700, 900, 1500 vai 2000 ZS jaudu, kam aķīši turēs 400, 900 vai 1500 km u.t.t., vien kaut kā pēcāk neizdodas dzirdēt, ka šāds auto reāli būtu tapis un sērijveidā ražots.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti