Škoda paziņo uzlādējamā hibrīda Kodiaq iV cenu

 

Foto: Škoda

iAuto | 27.aprīlis 2024 9:05

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda atklājis savā modeļu klāstā pirmā uzlādējamā hibrīda cenu. Kodiaq iV Vācijas tirgū Selection komplektācijā maksās 48 530 eiro .

Plug-in hibrīdkrosoera piedziņa apvieno 1,5 litru TSI benzīna dzinēju ar elektromotoru, radot 204 Zs kopējo jaudu, kas tiek novadīta uz priekšējiem riteņiem, izmantojot 6 ātrumu DSG pārnesumkārbu. Komplektā arī 25,7 kilovatstundu akumulators, kas pilnībā elektriskā režīmā nodrošina vairāk nekā 100 kilometru nobraukumu pēc WLTP. Kad enerģijas krājumi iztukšoti, tos var arī atjaunot, pieslēdzoties pie 11 kW mājas vai publiskajā uzlādes stacijā uzstādītas iekārtas, kā arī izmantot uzlādi ar līdz 50 kW līdzstrāvu ātrās uzlādes stacijā.

Ražotājs norādījis ka uz 100 km Kodiaq iV patērē vidēji 0,4 -0,5 litrus degvielas, bet braucot elektriskā režīmā – 17,4-18,7 kW. Piecvietīgā sēdvietu konfigurācijā bagāžas telpas ietiepība – 745 litri.

Selection aprīkojuma versija ietver 18 collu vieglmetāla diskus, trīs zonu automātisko klimata kontroli, informācijas un izklaides sistēmu ar 10 collu displeju, balss vadību, piecas USB-C pieslēgvietas, bezvadu mobilā tālruņa integrāciju, Smart-Dials regulatoru ar digitālo displeju, lai ātri piekļūtu daudzām transportlīdzekļa funkcijām, bet MyŠkoda App ļaus attālināti kontrolēt uzlādes procesu.

Plašais elektronisko asistentu klāsts cita starpā ietver priekšējo radaru, pilsētas avārijas bremzēšanas funkciju, savas joslu saglabāšanu, joslu maiņas palīgu, brīdinājumu par šķēršļiem izkāpjot, parkošanās palīgus priekšā un aizmugurē, šķērssatiksmes brīdinājuma un pagrieziena palīgus, kas piebremzēs vai pat apstādinās automašīnu, ja elektronika konstatēs potenciālās sadursmes risku.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

0,013 procenti – kura Eiropas valsts no e-mobilitātes “turas pa gabalu”

Saskaņā ar Eurostat datiem vieglo elektriskās piedziņas transportlīdzekļu daļa Eiropā līdz 2022.gada beigām bija sasniegusi 0,7 procentus. Vācija ir starp līderiem, taču ir valstis, kur e-mobilitāte vēl nav tikusi pat līdz bērnu autiņiem. Lasīt vairāk

 

Jaunpienācēji auto tirgū: vai tiem var uzticēties?

Tikai divos vai trīs gados Eiropas auto tirgū parādījušies daudzi iepriekš nedzirdēti ražotāji no Āzijas. Šīs kompānijas galvenokārt koncentrējas uz elektrisko piedāvājumu. Aziāti prot pārsteigt ar iespaidīgiem tehniskajiem parametriem, tehnoloģijām un to visu piedāvā par salīdzinoši zemu cenu. Bet kā ir ar kvalitāti un uzticamību? Lasīt vairāk

 

Prezentēts jaunais Rolls-Royce Cullinan (+ FOTO) 3

Britu luksuss automobiļu ražotājs Rolls-Royce modernizējis krosoveru Cullinan. Automašīnai pamainīti eksterjera un interjera elementi, V12 motors paliek. Lasīt vairāk

 

Bentley pārtrauks V8 modeļu ražošanu; pasaulē varētu būt vairāk nekā 53 000 šādu Bentley (+ FOTO) 12

Britu luksuss automašīnu ražotājs pamazām atsakās no saviem leģendārajiem dzinējiem, kas ilgus gadus bija viens no svarīgākajiem elementiem Bentley automobiļu konstrukcijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti