Uz Jelgavas šosejas notikusi sadursme starp vienu kravas un diviem vieglajiem automobiļiem 9

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 7.novembris 2018 8:06

Uz Jelgavas šosejas pie pagrieziena uz Medemciemu šovakar notikusi viena kravas auto un divu vieglo automobiļu sadursme ar vienu cietušo, kurš nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam (NMPD).

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijā (VP), izsaukums uz notikuma vietu tika saņemts plkst.18.48. Sadursmē iesaistītas trīs automašīnas - kravas automašīna "Volvo", kā arī vieglās automašīnas "Peugeot" un "Toyota".

VP pastāstīja, ka avārijā ir cietušie, kuri nodoti mediķiem, tomēr nevarēja pateikt cietušo skaitu.

Savukārt NMPD pārstāve aģentūrai LETA vēlāk pastāstīja, ka avārija ir viens cietušais, kurš ar nopietniem ķermeņa daļu ievainojumiem nogādāts slimnīcā.

Avārijas vietā satiksme nav ierobežota.

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Motorolers 7.novembris 2018 10:56
4 5 Atbildēt

Katru dienu tur braucu, šis krustojums ir paraugs mūsu valsts mazspējai! Simtiem mašīnas lavierē caur kilometriem garu 30km/h zonu, lai nokļūtu sev vēlajamā virzienā, un izbrauc uz LV "ātrgaitas šosejas", kura ir viena no noslogotākajām valstī, un spiestas lekt pāri joslām, lai veiktu kreiso pagriezienu. Csdd, lai mazgātu rokas nevainībā, ir uzsprauduši 70 zīmi, bet ja Waze rāda, ka fotoradars todien nav, tad plūsma tāpat iet ap 85 km/h.

Kretīni! Tai pašā laikā lepojas ar miljonos mērāmu TĪRO peļņu, bet izbūvēt normālus pāris satiksmes mezglus, gadu DESMITIEM nav spējīgi! ????????????

Vernons 7.novembris 2018 11:40
4 13 Atbildēt

Nu un kur ir ātruma samazinājuma joslas ceļa vidū? Tā ir kad ātrgaitas ceļu "krusto" katrā iespējamā vietā ar lēngaitas ceļiem. Otrā josla kreisajam pagriezienam pēkšņi apstājas. Visi stāv, bet no aizmugures 500 metrus iepriekš vēl visi velk 100 km/h. Nu apmēram tā tur arī notiek. Šad un tad tur labajā pusē uz Jelgavu braucot "ziedojumu" kaste stāv!

reku 7.novembris 2018 9:41
3 0 Atbildēt

Sapratu ,melnais punkts.Latvijā jebkura apgriešanās vieta ir melnais punkts,bet krustojums jau melnā bedre.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti