Jaunietis uzbūvē pašbraucošu telti (+ VIDEO) 4

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 28.jūlijs 2023 8:43

Izmantojot konstrukcijai vienkāršus materiālus, jaunietis uzbūvē pašbraucošu elektriskās piedziņas telti, ko pats lepni dēvē par kemperi. Lai pierādītu, ka tas patiešām darbojas, jaunietis "izbrauc zaļumos" un pavada tur nakti.

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
ZZZZ 28.jūlijs 2023 9:21
8 0 Atbildēt

Pat ja tas izstrādājums nemaz pabraukt nevarētu rezultāts  pozitīvs. Jaunietis ir apguvis kaut kādas iemaņas vairāk nekā tikai tukšu klaviatūras pogu spaidīšanu.

imzz 28.jūlijs 2023 14:15
2 1 Atbildēt

Jāgaida krievu variants: pašbraucošā krāsns. Jo, kā zināms, Iļja Muromietis tik stiprs kļuva tāpēc, ka 30 gadus gulēja uz krāsns un neko nedarīja. Bet gulēt uz krāsns vienā vietā noteikti stipri garlaicīgi, vajag mobīlu.

Hmm 28.jūlijs 2023 15:19
1 0 Atbildēt

Tautībām, kas labāk jūtas sēžot ar sakrustotām kājām uz tepiķīša, braukšana ar šādu verķi nesagādātu grūtības - man nederētu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas tirgum – Fiat izlaiž 600 sērijas jubilejas modeli 125 Jahre Edition

Īpašais modelis izlaists par godu Fiat 125 gadu jubilejai un paredzēts Vācijas tirgum. Lasīt vairāk

 

Gandrīz 120 000 eiro – Mercedes-AMG GT 43 Coupe pārsteidz ar cenu (+ FOTO) 7

Mercedes-AMG nepatīkami pārsteidzis savas tehnikas entuziastus ar cenu, ko tas noteicis jaunajam GT 43 Coupe jau par bāzes modeli prasot gandrīz 120 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Ko dara poļi, kad uz automaģistrāles sastrēgums? (+ VIDEO) 10

Autovadītājs ir "šokā" redzot, kā rīkojas vairums autovadītāju Polijā, uz A2 maģistrāles brīdī, kad tur izveidojas sastrēgums. Lasīt vairāk

 

TOP 3 finālistu auto "Latvijas Gada auto 2024 Dizaina balva" nominācijā (+ VIDEO)

Ik gadu “Latvijas Gada auto” konkursā tiek pasniegta arī dizaina balva, kad ārpus praktiskajām un tehniskajām īpašībām, tiek vērtēts auto izskats. “Latvijas Gada auto 2024” dizaina balvu ieguva Peugeot 508. Šīs nominācijas pirmajā trijniekā iekļuva Peugeot 408 un arī Hyundai Ioniq 6. Kādi ir žūrijas iespaidi? Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti