Gājējam aizliegts iziet uz brauktuves ja tuvojas transports. Gājējam aizliegts skriet pāri brauktuvei.
Gājējam aizliegts iziet uz brauktuves no šķēršļa.
Gājējam aizliegts šķērsot brauktuvi ar četrām un vairāk joslām vai sadalošo joslu ceļam pa vidu.
Gājējam aizliegts tumsā būt neredzamam.
Man, kā vadītājam, aizliegts strauji bremzēt.
Gan gājējam, gan man aizliegts radīt bīstamu situāciju!
Un Tu, Palaidniex, gribi lai darbojas manas rūpes par gājēja drošību? Garām un vēlreiz garām!
Tā gājēja un braucēja savstarpējā mijiedarbība ir acu kontaktā, manā nepārprotamā žestā ar roku, ka es viņu esmu gatavs palaist, bet man iepriekš bija jāizpilda kaudze punktu un jāpārliecinās par savu un Tavu drošību.
Tas ir kultūras jautājums, labas reputācijas jautājums!
Un vēl šis Tev saldā ēdienā: CSN 10., 27. un 161. punkti! To varēja izdomāt tikai tāds kā Tu Palaidniek!
To "mudaku", kuri ignorē 160. punktu ir ārkārtīgi daudz, bet Tu to gājēju, par katru cenu, vēlies pastumt zem riteņiem.
Priekšā esošam, gājējam un riteņbraucējam, ir jāgarantē sev drošība! Un visi tie, kas to ignorē, nonāk kapsētā.
Kas, kas?
159. un 160. ir atcelti?
Vai patiešām gājēju pārejas ir tādi uz vadītājiem neattiecošies veidojumi, kuri principā neko nenozīmē un neuzliek vadītājiem nekādus pienākumus?
Tikai kurinātāja vēlme nepalaist vai rūpes, lai pakaļā braucošais neaptiršas ir svarīgāka par šiem diviem punktiem?
Kamēr nav acu kontakta var arī no 200 metru tālumā braucoša vernona atrauties, jo ceļa šķērsošana pa gājēju pāreju nebija saskaņota apvienotajās nācijās un vernonam jaunākāmodeļa setrā bremzes amputētas līdz ar grafija saspringšanu?
ja iezvanīs kā LT 6 soda punktus par gājēja nelaišanu - laikam aiziesi ar sirdi... Gājēja tiesību nicinātājs, lielceļa soģis un bende atradies! Ne tu cieni pa priekšu braucējus, nedz garantē ka neuztriepsies tiem virsū, nedz gājēji tev ir vērāņēmami. Atceries, vecais marasmatiķi, kad izkāpjot no savas jaunnākā modeļa pasažieru lamatas tu arī esi visparastākais gājējs.
Pārstāj skriet, tāpat visu, ko varēji esi nokavējis un nekāda necieņa un rupji CSN pārkāpumi neļaus to sasniegt.
Tu varbūt arī pie STOP zīmes un Dodiet ceļu arī mauc kā pie gājēju pārejām te bravūrīgi gribi izrīkoties? Arī meklē acu kontaktu ar pa galveno (pie zaļās gaismas) braucošajiem, bet ja neatrodi - stumies iekšā krustā ar savu jaunākā modeļa sertu? Kaut ko muldot par pakaļā garantēšanu un garām līdējiem?
Vernon – ja tu NEsamazini ātrumu pirms gājēju pārejas un nepieciešamības gadījumā NEapstāljies, lai DOTU CEĻU gājējam, tad TU PĀRKĀP šo CSN punktu un nevari attaisnot savu pārkāpumu ar to ka GĀJĒJS NEpārliecinājās.
Prasība DOT CEĻU ir viena un nekā savādāk netulkojas — izņemot Vernonu, kuram pirms gājēju pārējas vēl vajaga ačgārno trijstūri.
Vernons ir dubultmorāles atbalstītājs tāpat kā Seržants, jo uz gājēju pārejām viņam nav jāievēro prasība DOT CEĻU, bet pie trijstūra ir, lai gan DOT CEĻU ir tikai viens skaidrojums grāmatiņas sākumā.
Ātrums jāsamazina obligāti? Vienmēr?
Nē nav, CSN to neprasa. Jāļauj gājējam šķērsot gājēju pāreju vai nu nobremzējot pirms gājēju pārejas, vai arī samazinot ātrumu, lai kustības trajektorijas nekrustojas un intervāls ir drošs.
Vismaz kāds vēl spēj sakarīgi domāt... 
Tas teikums punktā ir tādā konstrukcijā, ka nav viegli uztverams un kāds saprot to ka jābremzē vienmēr.
Nē. Runa iet par situāciju, kad Vernons ar savu skāni braucot uzskata ka gājējam ir jāpārliecinās, ka šams nesās un nebremzē un nedos ceļu gājējam, jo viņam ir skānis un viņam nav iespējams apstāties un Vernonam nav jāgarantē drošība bet gājējam ir jāgarantē drošība un jālaiž skānis.