Audi side assist a4 b8

NeverfakE Reģ.: 01.06.2018

Labdien! Vai ir kāds, kas kaut ko saprot no audi side assist? Ja man ir uz spoguļiem tās lampiņas un kompī uzrādās tas "audi side assist" uzraksts, bet tajā pašā laikā viņš ir pelēks (neaktīvs) tad tas nozīmē ko? Ka vispār tā sistēma ir, bet nav instalēta vai kaut kas tamlīdzīgs? Pielikumā attēli. Paldies.

prnt.sc/jxgylq

prnt.sc/jxgywq

 
Vernons Reģ.: 18.02.2014
0 1 Atbildēt

NeverfakE Reģ.: 01.06.2018
0 0 Atbildēt

Paldies, bet guglēju pirms uzsāku šo tēmu. Spiežot to pogu neiedegas lampiņa, attiecīgi nekas nemainās

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Mēģini nospiest to podziņu uz spoguļa, tad jāiedegas sarkanajai diodei turpat. Ja neizdodas ieslēgt ar pogu un ja mmi tas ir neaktīvs- tad visticamāk bojāts kāds no devējiem.vai nu netīrs. Vai visticamāk ka nosvilis. Galvenie devēji 2gab drošvien (parasti)atrodas aizm bampera augšdaļā iekšā katrs savā pusē un abi atšķiras savstarpēji galv un palīg., bet par a4 precīzi nepateikšu. Tas viens suuds oem maksā ap 500e jauns. Var lietitu, bet tad tas ir jāpārkodē, jo citādi viņš ir piesiets tam auto, uz kura bijis un uz tava nestrādās.Kodēšanu laikam var jebkurš mjollers, bet tai sekojošo katrreiz nepieciešamo ieregulēšanu/kalibrēšanu var izveikt Tikai mežciema mjollerī, jo tur viņiem ir vienīgā lv tam domātā iekārta.

Ps- jebkurā gad jāsāk ar datordiagnosiku un konkrētās kļūdas izvērtēšanu

NeverfakE Reģ.: 01.06.2018
0 0 Atbildēt

Paldies par info. Ārzemju forumos jau lasīju, ka vispār jebkurš remonts saistīts ar šo funkciju diezgan dārgs. Pēc kompja diagnostikas cerams varēs saprast, kas tiešī jāmaina, jo, ja tas būs ļoti dārgs remonts šaubos, ka tas ir tā vērts, jo man tā funkcija nav tik īpaši nepieciešama, vienīgais sataisīt tīri pedantisma pēc .

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Pa lielam jau tas neko neiespaido.Kas zin , mož bampers kustināts vai krāsots, jo tas štrunts ir jūtīgs.Krist reāli uz nerviem tas varētu ,ja tev piem būtu acc kruīzs. Tad automātiski nebūtu ne acc ne braking guard uttt.Audi ir populārs jēdziens, ka konkrētais bloks nefunkcionē dēļ problēmas citā blokā un arī pavirša diagnostika precīzi uzreiz bepasaka kurā.Es jau teicu, vislabāk ierakstīt googlē krievu burtiem. Angliski parasti ir pa daudz lieku muuldoņu, bet latviski nav vispār tādas pieredzes.Piem: www.audi-club.ru/threads/side-assist-funkcional-voprosy-neispravnosti.408405/

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti