BMW

BMW e92 320D.

Shax Reģ.: 28.05.2019

Sveiki! Esmu saskāries ar problēmu savam E92 320D. Šodien braucot pa spēcīgu lietus laiku, tad vienā momentā ar grūtībām varēja ielikt pirmajā un otrajā ātrumā, gan vēlētos braukt uz atpakaļu, tad ir jāpielieto savs spēks, lai to izdarītu. Līdz ar to arī mašīna ir kustībā, tad atlaižot pavisam sajūgu līdz galam vaļā, tad no motora telpas ir ļoti pretīga skaņa, ka kkas skrāpētos(līdzīga skaņa, nespēju raksturot)bet sajūgu piespiežot nedaudz vai līdz galam, tad tā skaņa vairāk nav, tikai atlaižot līdz galam parādās. Kur varētu būt problēma? Ļoti ceru, ka nekas drausmīgs nav un ir nojausma, ka varbūt eļļa ir jānomaina ātrumkārbā un viss būtu labi(mans minējums). Paldies.

 
Shax Reģ.: 28.05.2019
0 0 Atbildēt

Atvainojos, ka vēlreiz rakstu postu. Piemirsu pieminēt, ka 2500t km atpakaļ tika veikta pilnībā jauna dzinēja maiņa. Vai varbūt tas kko ietekmētu?

atrabotka Reģ.: 24.05.2017
0 0 Atbildēt

Atlaižot sajūgu (neitrālajā) motors sāk griezt kārbu. Ja ir kaut kāda skaņa, tad jāskatās, kas ir ar kārbu. Iespējams spararats grab, kas to lai zin. Bet ja grūti ielikt ātrumos, tad tur eļļas maiņa diez vai vairs ko līdzēs. Pirms tam slēdzās labi?

Shax Reģ.: 28.05.2019
0 0 Atbildēt

Kādas trīs nedēļas atpakaļ uz ļoti īsu brīdi arī parādijās tā problēma, ka grūti bija ielikt, bet tās bija kādas 5minūtes un esot aukstam visai mehānikai. Jā, vispārīgi iepriekš ļoti viegli slēdzās un nekādu problēmu nav bijis. Pats interesantākais, ka vienkārši grūti pārslēdzās dažubrīd pirmajā un otrajā ātrumā, gan atpakaļ, bet pēc tam atlec un viss ir labi, vienīgais sajūgu atlaižot, tad ir dīvaina skaņa no motora telpas.

Janeks90 Reģ.: 14.01.2019
0 0 Atbildēt

Uz servisu un visu paskaidros

650 Reģ.: 25.01.2017
2 1 Atbildēt

Es tupa liktu uz sajūgu, izsPiedējgultni,spararatu un disku ieskaitot.Ja tur tāds(-i) ir.Un mēģinātu to sajūgu pie vistuvākās iespējas atjaukt/apskatīt, kamēr tā kārba nav sapsipta pavisam.Vai dzinēja maiņa ko ietekmēja- to noteikti "zina" tas, kurš tam pievienoja/atvienoja to kārbu un iespējams redzēja sajūga stāvokli.Ja gadījumā tur kāds burts Pi ir iejaukts, nu tad...

torkjis Reģ.: 05.10.2013
1 0 Atbildēt

Pilnībā jauno dzinēju rūpnīcā pirki?

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti